A Pilisi szezonnyitó jól hangzik, csak ne legyen rendezvényem azon a hétvégén
És ha jól időzítjük, akkor lehet, hogy lepasszoljuk a Picurt pár órára és kettesben megyünk
Sziasztok!
Nálunk Újpesten tegnap nagyon szépen havazott, de éjszaka latyakosra olvadt minden. Reggel 6felé már egyáltalán nem csúszott.
Azért mocira nem ültem volna fel
szia drágám!
elhiszem, hogy a t@köd tele van, hát...amiket múltkor mondtál, nem is tudom, hogy hogy bírod....
nem baj, kitartást....már nincs sok hátra
itt nálunk tényleg jeges volt,nem vagyok egy beszari sofőr, de óvatosan kellett menni, habár én este vezettem, biztos azért rá is fagyott egy picit
utálom az ilyen időt
Újra üdv bajorból- kicsit gép közelbe sikerült kerülni végre!
Örülök hogy jól vagytok- lassan remélem mi is haza jutunk!
Gyerekek!
Tegnap voltunk a Media Marktban itt nem messze Raublingtól- Rosenheimben- ne tudjátok meg mi választék van- abba már bele sem gondolok- milyen lehet egy téli vásár előtt a Louis itt!
Közeledik 17.-e utána nekem egy életre elég volt Németországból- és főleg a magyar vállalkozókból!
hát...most már én sem kívánkozom motorra
nemrég éppen csúszkáltam az úton a kocsimmal, állati jeges az út, nem szeretem
az év utolsó motorozása nagyon jól sikerült, de úgy érzem, hogy idén az volt az utolsó
Én mennék az enyémmel, ha nem kellene a gyerekeket is vinnem.
Még be tudnék öltözni, ha muszáj.
De jobb ez így, kellemes tavaszi szellőben jobban fog esni!
Ne is mond... tegnap leadtam a kocsimat szervízbe, szombaton mehetek érte és most azon rágódom, hogy holnap merjek-e mocival menni dolgozni vagy sem...
reggel 7órakor 20km és este 7-8 körül újabb 20km... kicsit hideg kezd lenni nálam, ill. a gumiknál....
Üdv Fisi, üdv Gadus, üdv mindenkinek! Sajnos lassan, de biztosan jön a hideg, de azért még vannak elvetemült motorosok.
Milyen jó is reggel: viszem a kölköket oviba, suliba, a kocsiban szól a rádió, meleg van stb. Egyáltalán nem kívánkozom motorra.
És ha jól időzítjük, akkor lehet, hogy lepasszoljuk a Picurt pár órára és kettesben megyünk
Nálunk Újpesten tegnap nagyon szépen havazott, de éjszaka latyakosra olvadt minden. Reggel 6felé már egyáltalán nem csúszott.
Azért mocira nem ültem volna fel
Alighanem Fisi lesz a leggazdagabb decemberben! Mégsem megy az év utolsó fizetésért mínusz 130 ezer Ft-os egyenleggel, mint én.
elhiszem, hogy a t@köd tele van, hát...amiket múltkor mondtál, nem is tudom, hogy hogy bírod....
nem baj, kitartást....már nincs sok hátra
utálom az ilyen időt
Újra üdv bajorból- kicsit gép közelbe sikerült kerülni végre!
Örülök hogy jól vagytok- lassan remélem mi is haza jutunk!
Gyerekek!
Tegnap voltunk a Media Marktban itt nem messze Raublingtól- Rosenheimben- ne tudjátok meg mi választék van- abba már bele sem gondolok- milyen lehet egy téli vásár előtt a Louis itt!
Közeledik 17.-e utána nekem egy életre elég volt Németországból- és főleg a magyar vállalkozókból!
Mindenki vigyázzon magára!
Üdv!
Krisztim!
Májusi eső aranyat ér!
Még itt sincs a tél, de én már a tavaszról álmodozom.
Kecskeméten még csak eső esett...azért a téli gumit én is felrakattam, éppen ma.
nemrég éppen csúszkáltam az úton a kocsimmal, állati jeges az út, nem szeretem
az év utolsó motorozása nagyon jól sikerült, de úgy érzem, hogy idén az volt az utolsó
Még be tudnék öltözni, ha muszáj.
De jobb ez így, kellemes tavaszi szellőben jobban fog esni!
reggel 7órakor 20km és este 7-8 körül újabb 20km... kicsit hideg kezd lenni nálam, ill. a gumiknál....
Üdv Fisi, üdv Gadus, üdv mindenkinek! Sajnos lassan, de biztosan jön a hideg, de azért még vannak elvetemült motorosok.
Milyen jó is reggel: viszem a kölköket oviba, suliba, a kocsiban szól a rádió, meleg van stb. Egyáltalán nem kívánkozom motorra.