Végre elkunyiztam egy gépet- és beköszönök hozzátok! Itt még tűrhető idők vannak- múlt héten volt még 18 fok is- de most már jön a tél!
December 17- én mehetünk végre haza- de hogy a lové maradék része mikor lesz meg az kérdéses
Legyetek jók- pár hét és visszatérek én is!
Basszus a 32000 az k. jó ár!
Kár, hogy olyan messze vagy. Pécsről mennyiért postáznak 2 gumit pestre? Vagy vmi itteni lerakat?
A másik problem, hogy kinek van pénze karácsony előtt a motorjára költeni?.
Február környékére terveztem a gumivásárlást, addig nem tart ki az akció?
Nekem idén év elején volt olajcsere és sajna ebben az évben nem gurultam annyit, hogy most esedékes legyen, így szerintem az tavasz végére fogom betervezni. Viszont két gumit mindenképpen vennem kell majd év elején (egyenlőre Heidenauban gondolkodom, de ha van jó ötletek, szívesen veszem). Ja és már hónapok óta szeretnék venni egy plexit előre, de mindig lemarad a pénz miatt. A plexi elvileg még megvan, zsírúj és 10e ft, már csak el kéne hozni.
Én majd csak tavasszal költök rá, de akkor láncszett, olaj, olajszűrő és lehet, hogy egy új akksi is, majd kiderül. Ugyanis 1 hét állás után már nem akarta forgatni az önindítót. De semmi gáz, könnyebb betolni, mint egy Simsont!
azért irígy vagyok egy kicsit
tényleg állati mázli, hogy még mindig jó idő van, de szerintem ennek lassan vége lesz, a hétre már mondott esőt és a szakik szerint hosszú és kemény telünk lesz...hát...annak nem örülnék
egy fránya krémtúrós dobozt szerintem még meg lehet bocsájtani
ügyes voltál
Kati is biztos büszke volt Rád, amúgy tényleg jó sok minden belefért abba a dobozba
Nem, nem, mindent szépen hazaszállítottam!
Egy szögletes dobozba nem olyan nehéz szépen elfektetve elhelyezni az italos dobozokat!
Na jó, asszem egy krémtúrós dobozt kiszakítottam, amikor csukta le a fedelet!
No, nem azé, hogy piszkáljalak benneteket, de én tegnap is és ma is motoroztam
Igaz nem túl sokat 40-40km-t és csak Pesten belül melóhely miatt, de jó volt - bár ma már kezdett reggel hüsi lenni
Holnap már azt hiszem én sem mocival megyek, főleg hogy egy kis esőt is mond.
Hát, tudtam, hogy nem olcsó......
Egy haver fűzet bele új drótot, mivel a köpenynek, vagy hogy hívják a csövet semmi baja.