Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

természetesen szem-mértékkel dolgozom
nem bízom a véletlenre
Az oldalsztender kapcsolóval vagy a vezetékével lehet valami szerintem.Át kellene ellenőrizni hogy nincs e kidörzsölve a vezeték a blokk környékén,vagy a sztenderkapcsoló működik e ,a nyomórudazata jól müködik e.
Zimmi!
Kicit se iridkedj !
Hazafelé már nemvolt annyira vidám a helyzet.A cseszneki szerpentint már sötétbe vezettük ,meg egy kicsit már hűvös is volt.
Szerintem nem mindenki szeret utast vinni, de majd meglátjuk.

Csak nem fogok így: ülni hátul!
ötlet, az nincs, de nem ám elfelejteni minket, mert már szervezzük a jövő évi talit!
szem-mértékkel állapítod meg, vagy mértéktelenül?
Sziasztok!

Hú, de rég írtam ide

Nem tudom, hogy más tapasztalta-e a következő problémám.
Ha a motort csak oldalsztenderre állítom,visszalököm a támaszt indulni akarok és akkor is letilt.Ezután felállítom simasztenderre lelököm... már megy is mint ha mi sem történt volna.
Lemostam bedugtam újra.De nem jó.

Valaki valami ötlet?
ebben talán tudok segíteni
látom, hogy ez a bőrtanga már szállóige lett, ennek igazán örülök
királyság
egyelek meg, nagyon sajnálom, hogy tele a t@köd az egész Bajorral
állati szar úgy tolni a melót, hogy utálod
én is csináltam éveken át
próbáld átvészelni ezt az időszakot és írjál nekünk ha tudsz, akkor talán gyorsabban telnek a napok
ebben én is egyetértek
nem semmi programok kedves Mágika
látom, hogy már nagyon vársz minket
mi is várjuk már a találkozót
szerintem ezzel nem lesz probléma
bárki szívesen "lát" a háta mögött
Utálod?
És hol marad a német nemzetiségi öntudat?
jól tudod, nincs patentszem, a csapszeg lógott ki a láncból
Azt hiszem nem gyári.Még nem hallottam ilyenről.Minimum egy rozsdamentes borítás van (mint az enyémen is)mondjuk gagyibb mint a teljes rozsdamentes rendszer de ez van.
Irid vadok egy kicit!

Rendben! A varráshoz kellenek a méretek is, majd időben össze kell gyűjtened!
Rendben Zimi, vettem a rendelést, de ezekkel majd csak akkor tudok kedveskedni Nektek, ha itt lesztek De ha az elő-előkészületekben tok vmit itt a helyszínen, meg a környéken bármit szervezni, akkor is bátran szóljatok! Pl. bőrtanga varrás...
Üdv mindenkinek!
Tegnap gurultunk egy jót.Tihanyba voltunk a Garda fesztiválon.Ettünk garda halászlét és sült gardát.
Meg érte a kiruccanás.
Kipuval kapcsolatban:Amit én kérdeztem hogy az egész a palást is matt fekete.Olyat még 1et nem láttam .Tehát olyan gyárilag volt vagy nem?
Hali TKB!

Újra itt Bajorban- fuu de utálom!
Jövőre reméljük jó kis tali fog összejönni!

Krisztim!

Vigyázz magadra!
Én jókat motoroztam a 4 otthoni nap alatt! Király volt!

A kipufogó pedig 2004- ig olyan volt mint gadusé- utána már korracél volt az egész!

Üdv banditák!
Tegnap gurultam egy kicsit. Amikor leraktam a gépet megnzétem a hátsó kereket, hát szomorúan konstatáltam, hogy foltokban már kilátszik a szövet :( Metzeler Lasertec 9 ezret bírt csak ki. Szerintem ezzel már csak a gumisig merek elmenni. Mondjuk amikor új volt akkor tapadt rendesen de a rövid élettartam miatt nem biztos, hogy ajánlom.
50-100 ezer Ft-ra gondoltam!