Az oldalsztender kapcsolóval vagy a vezetékével lehet valami szerintem.Át kellene ellenőrizni hogy nincs e kidörzsölve a vezeték a blokk környékén,vagy a sztenderkapcsoló működik e ,a nyomórudazata jól müködik e.
Zimmi!
Kicit se iridkedj !
Hazafelé már nemvolt annyira vidám a helyzet.A cseszneki szerpentint már sötétbe vezettük ,meg egy kicsit már hűvös is volt.
Nem tudom, hogy más tapasztalta-e a következő problémám.
Ha a motort csak oldalsztenderre állítom,visszalököm a támaszt indulni akarok és akkor is letilt.Ezután felállítom simasztenderre lelököm... már megy is mint ha mi sem történt volna.
Lemostam bedugtam újra.De nem jó.
egyelek meg, nagyon sajnálom, hogy tele a t@köd az egész Bajorral
állati szar úgy tolni a melót, hogy utálod
én is csináltam éveken át
próbáld átvészelni ezt az időszakot és írjál nekünk ha tudsz, akkor talán gyorsabban telnek a napok
Azt hiszem nem gyári.Még nem hallottam ilyenről.Minimum egy rozsdamentes borítás van (mint az enyémen is)mondjuk gagyibb mint a teljes rozsdamentes rendszer de ez van.
Rendben Zimi, vettem a rendelést, de ezekkel majd csak akkor tudok kedveskedni Nektek, ha itt lesztek De ha az elő-előkészületekben tok vmit itt a helyszínen, meg a környéken bármit szervezni, akkor is bátran szóljatok! Pl. bőrtanga varrás...
Tegnap gurultam egy kicsit. Amikor leraktam a gépet megnzétem a hátsó kereket, hát szomorúan konstatáltam, hogy foltokban már kilátszik a szövet :( Metzeler Lasertec 9 ezret bírt csak ki. Szerintem ezzel már csak a gumisig merek elmenni. Mondjuk amikor új volt akkor tapadt rendesen de a rövid élettartam miatt nem biztos, hogy ajánlom.
nem bízom a véletlenre