ti motoroztok még ebben a "szép" időben vagy már eltettétek pihenni a motorkákat?
most hétvégén, ha esetleg nem lesz nagyon hideg, tennék egy kisebb kört gusztikával, afféle nyár búcsúztató köröcske lenne
szerintem idén már nem lesz jó idő
dehogy vagy gusztustalan Zimmedli, sőt filigrán vagy
én így szeretlek
apropó, hogy van a legkisebb Zimmedli?
tudtok éjjel aludni?
Kati hogy viseli a 3 gyerkőcöt?
Helló Fisi!
Milyen komolyabbakat tervezel? Felcsigáztál. Lesz akkor végre bőrtanga is?
Csak hogy ne szomorkodj egyedül a német mizériában, elmesélem Neked, hogy én is már egy hónapja heti 2 napot odajárok tolmácsoskodni. Hát jobb itthon...
Pussz, Mágika
Nem márkafüggő- de akkor induljon el avval a majdnem motorral egy nappal előbb oda!
Várjuk szeretettel- jövőre komolyabb dolgokat gondoltam már- majd meglátjuk mi jön ki belőle!
Gratula még 1 X! Nagyon édi a picurka.
Tisztelt TKB!
Összeismerkedtem egy 150 ccm cruiseres Keeway tulajjal, szeretne eljönni Diszelre.
Naon jóóó srác, mint mi.
Szerintetek?
Habár nem KAWASAKI de a Kezdőbetű már megvan.
Szerencsére túl vagyok a magas lázon, meg a hasmenésen és már kitoltam a garázsból a gépet, jó volt beindítani és kerülni vele egyet.
Sajnos elkaptam egy vírust, ami a gyomromra ment. Magas lázzal és hasmenéssel fetrengek itthon, a pici közelébe se mehetek!
most hétvégén, ha esetleg nem lesz nagyon hideg, tennék egy kisebb kört gusztikával, afféle nyár búcsúztató köröcske lenne
szerintem idén már nem lesz jó idő
habár én is mostanában kevesebbet vagyok a gép előtt..sajnos....
én így szeretlek
apropó, hogy van a legkisebb Zimmedli?
tudtok éjjel aludni?
Kati hogy viseli a 3 gyerkőcöt?
nemsokára itt a nyár és a következő mágikatanyája találkozó, készüljetek, a bőrtanga téma meghozta a kedvemet
na, látom nem felejtetted el Mágika!
jövőre a Mágika tanyára fiúknak: belépés csak bőrtangában!
Milyen komolyabbakat tervezel? Felcsigáztál. Lesz akkor végre bőrtanga is?
Csak hogy ne szomorkodj egyedül a német mizériában, elmesélem Neked, hogy én is már egy hónapja heti 2 napot odajárok tolmácsoskodni. Hát jobb itthon...
Pussz, Mágika
Éljen soká a TKB!
garantálom a motorjának az alacsony fogyasztását
Ne irigyelj annyira, még te is kibontakozhatsz ezen a téren!
Várjuk szeretettel- jövőre komolyabb dolgokat gondoltam már- majd meglátjuk mi jön ki belőle!
Akkor én pl. mit szóljak? Te már egy házassággal, plusz 3 gyerekkel előrébb vagy!
És egyenlőre még sehol egy belevaló csaj!
NA üdv TKB bajorból október végén haza nézünk egy pár napra- már nagyon várom!
Gratula még 1 X! Nagyon édi a picurka.
Tisztelt TKB!
Összeismerkedtem egy 150 ccm cruiseres Keeway tulajjal, szeretne eljönni Diszelre.
Naon jóóó srác, mint mi.
Szerintetek?
Habár nem KAWASAKI de a Kezdőbetű már megvan.
Sok bóldogságot és erőt,egészséget kívánok nektek!