Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.nagyvas.hu

ott találsz.

Kis idő, míg hozzák, de ősszel sztem. ez nem gond. Én tavaly búrát vettem.
Én is csak cserélni tudtam, eladni nem. Pedig ha sikerül, 250-es GN-t vettem volna, tudtam egy eladót 220-ért.
Hali

ha valaki akar naftát nyerni találtam egy jó linket

http://ingyenuzemanyag.aegondi...
Köszi! Ott is érdeklődök!

Szép napot!
Ja és képzeld még így se ment el egész nyáron... Pedig kifogástalan állapotú a kis Drága.

2 éve a '97-est vettem ennyiért, sőt, 5 és félért.
leestek az árak, vagy 2 éve voltak magasak?

legalább nem csak én leszek leba...va, hogy miért érek oda ilyen későn!
szia drága Fisi!
mindenképpen hívlak, hogy beszéljünk egy pár szót
köszi, már meggyógyultunk
szerintem mi csak péntek este fogunk tudni leérni Mágikához, véleményem szerint a csütörtök sajnos nem fog menni
de ott leszünk
üdv!
itt a helyed köztünk, várunk szeretettel jövőre Mágikánál
nem fogod megbánni
szia!
elküldtem a motorbontós srác elérhetőségét
üdv
Hi Fisi úr!
Ha az Intéző Bizottság úgy döntene majd, hogy jövőre is én lehetnék a TKB SZERENCSÉS vendéglátója, engem is nyugodtan vonjatok be a szervezésbe, előkészületekbe. Ami rajtam múlik, nagyon nagyon szívesen vállalom!
Pussz
Szia nekem van egy elakdó ER-5-ösöm. 2004-es évjárat félmilláért.Részletekért írj ide: karesz0000@gmail.com
örülnék, ha pénteken lejutnék...
Családosok hátrányban!

Én örülök, ha pénteken lejutnék, de lehet, hogy szombat lesz belőle.
Sziasztok!
Egy kis helyesbítés következik a Fisi nevében! Ugyanis nem pénteket akart írni,hanem csütörtököt! Tehát CSÜTÖRTÖK! Mindenki így készüljön!
Hali TKB!

Jövő 7en megyek haza 4 napra- aki akar beszélni hívjon!:)

Jövőre 2.-ik tali- én már öteltekkel teli vok, de kell majd segítség hozzá bőven!
Nico- Sagem és aki tud majd segíthet!
Szeretném ha jövőre még színesebb legyen a tali, és már elkezdjük pénteken- szal mindenki majd úgy intézze a dolgait!

Üdv Bajorból TKB!

Kriszti& Zongorista!

Jobbulást! :)

Krisztinek!
Természetesen itt a helyed!
Üdv!

Szívesen csatlakozom, ha befogadtok! :) Nem túl rég óta van meg a jogsi és a motor, de a fórumot már végigolvastam. :D
Sajnálom, hogy meg kellett válnod az ER-5-től, pedig jó gépállat, de a kis Gané is 2 kerekű és lehet vele csapatni!
Itt egy nagyon jó banda van, akik tavaly megtartották az első Kawasaki ER5 találkozót Diszelben, Mágika tanyáján. Azt is mondhatnám, hogy egy baráti társasággá váltunk, akik időnként kisebb csoportokban is, de szoktak együtt túrázni, illetve találkozni.
Nekem sajnos anyagi okok elvitték az er5-ösömet, de van két kerék alattam és továbbra is ide tartozónak érzem magam.
Szóval várunk téged is, mert hogy jövőre:
II. Kawasaki ER5 találkozó LESZ!
Szia! Újban tudok segiteni! Adatlapomon elérsz
Heelló gyári állapotú er -t keresgélnék, kp re inkább 2000-től ha eladó vkinek ide irhat beszoktam nézni.
/Az árnál a halott piacot ill a telet vegyük figyelembe../
Szia!

Megköszönöm ezt a lehetőséget is. E-mailem: karesz_bmw@freemail.hu, de az adatlapomra is kiírtam.

Japu, telefonon azért érdeklődök majd előtte .

Más kinek mennyit eszik a gép? Nekem 26k km van benne és 2 emberrel 120-al 4,57 körül csócsál...

Köszi mindenkinek, segítőkész banda van itt!
üdv!
én is tudok adni egy telefonszámot (pesten van a bontó) add meg az emil címed és tolom a srác elérhetőségét
Jobb ha felhívod őket hogy van-e nekik raktáron.Lehet hogy meg kell rendelni.Tel:06 34 312 047
vagy 06 34 309 243.
Nem, szerencsére, így is totál kiakadtam, mert középsztenderről dőlt el. (kicsit nagy volt a szél) Tanulság? Vizes füves részen nem tesszük le sehogy...
Megragasztottam, mert végülis csak repedt a búra, de ha már nem tökéletes rajta valami, engem idegesít. :D

Köszi a segítséget! Lehet elmotorozok az indexért Tatabányára, ha nem lesz túl hideg :D 600km-es túra XD