szia drága Fisi!
mindenképpen hívlak, hogy beszéljünk egy pár szót
köszi, már meggyógyultunk
szerintem mi csak péntek este fogunk tudni leérni Mágikához, véleményem szerint a csütörtök sajnos nem fog menni
de ott leszünk
Hi Fisi úr!
Ha az Intéző Bizottság úgy döntene majd, hogy jövőre is én lehetnék a TKB SZERENCSÉS vendéglátója, engem is nyugodtan vonjatok be a szervezésbe, előkészületekbe. Ami rajtam múlik, nagyon nagyon szívesen vállalom!
Pussz
Jövő 7en megyek haza 4 napra- aki akar beszélni hívjon!:)
Jövőre 2.-ik tali- én már öteltekkel teli vok, de kell majd segítség hozzá bőven!
Nico- Sagem és aki tud majd segíthet!
Szeretném ha jövőre még színesebb legyen a tali, és már elkezdjük pénteken- szal mindenki majd úgy intézze a dolgait!
Szívesen csatlakozom, ha befogadtok! :) Nem túl rég óta van meg a jogsi és a motor, de a fórumot már végigolvastam. :D
Sajnálom, hogy meg kellett válnod az ER-5-től, pedig jó gépállat, de a kis Gané is 2 kerekű és lehet vele csapatni!
Itt egy nagyon jó banda van, akik tavaly megtartották az első Kawasaki ER5 találkozót Diszelben, Mágika tanyáján. Azt is mondhatnám, hogy egy baráti társasággá váltunk, akik időnként kisebb csoportokban is, de szoktak együtt túrázni, illetve találkozni.
Nekem sajnos anyagi okok elvitték az er5-ösömet, de van két kerék alattam és továbbra is ide tartozónak érzem magam.
Szóval várunk téged is, mert hogy jövőre:
II. Kawasaki ER5 találkozó LESZ!
Heelló gyári állapotú er -t keresgélnék, kp re inkább 2000-től ha eladó vkinek ide irhat beszoktam nézni.
/Az árnál a halott piacot ill a telet vegyük figyelembe../
Nem, szerencsére, így is totál kiakadtam, mert középsztenderről dőlt el. (kicsit nagy volt a szél) Tanulság? Vizes füves részen nem tesszük le sehogy...
Megragasztottam, mert végülis csak repedt a búra, de ha már nem tökéletes rajta valami, engem idegesít. :D
Köszi a segítséget! Lehet elmotorozok az indexért Tatabányára, ha nem lesz túl hideg :D 600km-es túra XD
ott találsz.
Kis idő, míg hozzák, de ősszel sztem. ez nem gond. Én tavaly búrát vettem.