Üdv Zongorista a "szerencsés "!
Szerintem kiérdemelted ezt a jelzőt, hisz mi csak irigykedhetünk rád hisz akinek ilyen barátnője van aki motorozik, ráadásul kawával.
Azasszony (így egybe) még mögém sem ül föl csak néha, nem ám saját moci ááááá. Becsüld meg az egyetlen TKB-s csajszit!
Szia Zimi!
Miért ilyen nevet adtál a kis mocinak? Adjál neki valami szebbet légysziiii, mondjuk"zümi". Mindjárt jobban hangzik nem? Zimi kinek motorja 125 zümi.
De tudod mit megkérjük a TKB-t írjanak neked ötletes neveket hátha megtetszik valamelyik. Rajta TKB tegyetek javaslatokat !
Köszönöm Mester! (Tudod, Liszt Ferencet is így szólították )
Azért közelről látszanak a rozsda foltok a vázon itt-ott.
Még egy henger nekem is hiányzik, de inkább nem gondolok rá menet közben, hanem leugrom és hajtok rajta lábbal.
na sziasztok mester urak!
gondoltam, hogy írok Nektek egy pár sort
biztos, hogy már nagyon hiányoztam Nektek
vagy csak a Zarándok kap szíveket és puszikat?!
ha csak a zongora mögül is, de azért figyelek
zimmedli, gyönyörű szép állapotban van a masina így képről, ha még egy hengere lenne, elkezdenék irígykedni, felér egy pianínóval
fisi, gyere haza és hozzál sok bajor sört, de addig is vigyázz magadra
üdv mindenkinek
szia Mágika!
habár, mi nemrég kétszer is találkoztunk, de azért kérésednek eleget teszek és dobok fel egy képet rólunk
vonyarcvashegyen nyaraltunk szeptember közepén édeskettesben
én is jól megszívtam, Zimmedli, együtt nyomtuk az ágyat...én is beteg vagyok, csak nekem nem alul jött, hanem az orromból, egy takonykór kapott el, ami köhögéssel és minden földi jóval jár
motorozásra még csak gondolni sem mertem
szegény Zongorista itthon ápolt engem
Hali Fisi!
Csak igyad a bajor sört, és keress sok pénzt!
A melegítővel meg még fejlődnöm kell, mert nem suhogós és a sok fux is hiányzott rólam!
Papucsos: köszi, jól vannak. Már én is! Valaki kolléga vitte be a vírust a munkahelyre, mert ott többen ágynak estek ezzel a bajjal. Én meg szépen hazahoztam.
Süt a nap, szedem elő a motort! Megyek ügyintézni: családi pótlék, TAJ kártya, anyasági támogatás stb.
Hali Fisi ott a nagy messzeségben hipp-hopp és újra itt a nyár és +int együtt lehetünk Mágika tanyáján.
Zimi jó lenne ha frissítenéd a saját szervezeted vírusadatbázisát mert akkor nem dőlnél ágynak .
A család remélem jól van!
Kedves TKB!
Én már sajna elraktam a vasat, nekem már hideg van.
De nemsokára itt a KARÁCSONY aztán a tavasz és újra lehet motorozni.
Aki esetleg nyeregbe szállllll annak széles utat kívánok.
Üdvözlünk mindenkit!
Ma gurultunk egy jőt Zsolti barátommal.
Megjártuk Fertőd és kőrnyékét,230km lett a vége.Hazafele kicsit hűvös volt,de azért megérte.
Szia Profi Apuci!
Jó látni Téged, legalább képen, törnek fel ezerrel a jó emlékek. Nem is lenne rossz ötlet, hogy könnyebben kibírjam a várakozást, meg Ti se felejtsétek el egymás szépségét míg megint itt boldogítotok a Tanyán Kedves TKB , vagyis jó lenne, ha aki akar, rakna fel képet magáról... Megígérem, ha beindul, én is teszek fel.
Megpróbálom átérezni, milyen jó, ha elmúlik a f.sás, örülök, hogy ilyen hamar túl vagy rajta. Biztos nincs időd ilyen piszlicsáré nyavalyákra a Családi Életed mellett, ezért hagytad abba.
Szerintem kiérdemelted ezt a jelzőt, hisz mi csak irigykedhetünk rád hisz akinek ilyen barátnője van aki motorozik, ráadásul kawával.
Azasszony (így egybe) még mögém sem ül föl csak néha, nem ám saját moci ááááá. Becsüld meg az egyetlen TKB-s csajszit!