mi kihasználtuk
nagyon-nagyon sirály volt, vasárnap megszereltük gusztika láncát, aztán go...super idő volt, a termés nem volt sok, csak 80 km-es táv, de nagyon jó volt, feldobta az egész hetemet
Hali!
Nekem volt egy jó élményem a dobozzal a nyáron.A párommal egésznapos túrát tettünk Sárvár és kőrnyékén.Sárváron kajáltunk,az ebédhez járt 2x5db túrógombóc barck lekvárral.Úgy döntöttünk hogy elvisszük,majd otthon elfogyasszuk.Frankón bedobozolták,beraktam a csomagtartó dobozba. A pannonringnél nyitom ki a dobozt hogy berakjam a kabátokat,hát majdnem valagra ültem a látványtól. Az összesgombóc szanaszét,a dobozbelseje összekenve lekvárral.Még jóhogy csak az esőruhák voltak benn.Megszakadtunk a röhögéstől. Na jókis pizzafutár lennék.
A hentes és a piac volt egy kör, de az bőven elfért.
Amint lentebb leírtam, az volt a második kör, de az is elfért, persze egy hátizsák is kellett.
Qrva jó dobozt kaptam a Szutyukihoz!
Üdv Kraszy!
Igen, én szombaton a Tescoban voltam bevásárolni motorral,meg a piacon és a húsboltban is!
4 liter tejet, 4 liter almalét, 2 doboz pelyhet, szalámikat, nagy doboz tejfölt, cerbona szeleteket, 8 doboz Danettet, 8 doboz krémtúrót, ugyanennyi gyümölcsjoghurtot, 2 cs. konyhai papírtörlőt és még nem tudom miket vittem haza a dobozban és egy hátizsákban.
-30% gyári kawasaki alkatrészekböl november decemberben!
láncszettek fékbetétek szűrök gyeryák stb, stb -20%
Bridgestone gumiabroncsok -40%
Japán és Olasz mkp alkatrészek és szervize minden típusra!
Üdv Mindenkinek!
Kicsit elmaradtam a bejegyzések olvasgatásától, mert nagyon összejöttek a dolgok mid meló meg egyéb téren. Remélem mindenki jól van és amennyire lehetett ki tudtátok/tudjátok használni még az utolsó pár szép napot!
sziasztok!
zarándok vagyok, látom, hogy itt jó a csapat és segítőkészek vagytok, esetleg tudnátok-e segíteni olcsó láncszett ügyben?
tönkrement a motorkám lánca
Én a csatlakozón rövidre zárnám a kapcsolót, hogy kiderüljön, hogy a kapcsoló e a hibás. Nem tudom fejből, hogy zárja, vagy nyitja e a kontaktust amikor lent van, de ha nyitja, akkor vezetékhibára is figyelni kell.
Ha a kapcsoló a hibás, akkor kontakt spray, vagy ha nem segít rövidre kötöd oszt kiveszed (persze akkor nehogy lent felejtsd a sztendert).
Egyébként a szétszedett kawám sztenderkapcsolója még megvan, ha kell eladó.
Hát igen, a városban 50-60 egész más, mint hűvösben 80-100 km/h.
Nekem is hiába béléses a nadrágom, amikor a múltkor elmentem Nagykőrösre, éreztem, hogy ha több órát kellene mennem, lefagyna a t..köm. Ott valahogy bement a hideg a gatyámba.
nagyon-nagyon sirály volt, vasárnap megszereltük gusztika láncát, aztán go...super idő volt, a termés nem volt sok, csak 80 km-es táv, de nagyon jó volt, feldobta az egész hetemet