Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi kihasználtuk
nagyon-nagyon sirály volt, vasárnap megszereltük gusztika láncát, aztán go...super idő volt, a termés nem volt sok, csak 80 km-es táv, de nagyon jó volt, feldobta az egész hetemet
Hali!
Nekem volt egy jó élményem a dobozzal a nyáron.A párommal egésznapos túrát tettünk Sárvár és kőrnyékén.Sárváron kajáltunk,az ebédhez járt 2x5db túrógombóc barck lekvárral.Úgy döntöttünk hogy elvisszük,majd otthon elfogyasszuk.Frankón bedobozolták,beraktam a csomagtartó dobozba. A pannonringnél nyitom ki a dobozt hogy berakjam a kabátokat,hát majdnem valagra ültem a látványtól. Az összesgombóc szanaszét,a dobozbelseje összekenve lekvárral.Még jóhogy csak az esőruhák voltak benn.Megszakadtunk a röhögéstől. Na jókis pizzafutár lennék.
ennyi mindent egy dobozba?
de ugye nem csaltál és nem beöntöttél minden lötyit a dobozba?
jó éjt, holnap folyt.köv
A hentes és a piac volt egy kör, de az bőven elfért.
Amint lentebb leírtam, az volt a második kör, de az is elfért, persze egy hátizsák is kellett.
Qrva jó dobozt kaptam a Szutyukihoz!
ez jókora pakk... hányszor fordultál
Üdv Kraszy!
Igen, én szombaton a Tescoban voltam bevásárolni motorral,meg a piacon és a húsboltban is!
4 liter tejet, 4 liter almalét, 2 doboz pelyhet, szalámikat, nagy doboz tejfölt, cerbona szeleteket, 8 doboz Danettet, 8 doboz krémtúrót, ugyanennyi gyümölcsjoghurtot, 2 cs. konyhai papírtörlőt és még nem tudom miket vittem haza a dobozban és egy hátizsákban.

gépgyilkolás!
Sziasztok!

-30% gyári kawasaki alkatrészekböl november decemberben!
láncszettek fékbetétek szűrök gyeryák stb, stb -20%
Bridgestone gumiabroncsok -40%
Japán és Olasz mkp alkatrészek és szervize minden típusra!
Üdv Mindenkinek!
Kicsit elmaradtam a bejegyzések olvasgatásától, mert nagyon összejöttek a dolgok mid meló meg egyéb téren. Remélem mindenki jól van és amennyire lehetett ki tudtátok/tudjátok használni még az utolsó pár szép napot!

uff, Kraszy
Üdv TKB !
Ha nyerek a lottón ilyen show lesz Diszelben.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Felelősséget nem vállalok ha valaki megpróbálja.
csak szeretnék!
hát vezetek én! (ezt akartam elérni)
tudsz élni Zimmedli
sziasztok!
zarándok vagyok, látom, hogy itt jó a csapat és segítőkészek vagytok, esetleg tudnátok-e segíteni olcsó láncszett ügyben?
tönkrement a motorkám lánca
zongorista hű paripája "elhangolódott" , ezért ő is szeretne bőrtangában, napszemcsiben, hideg sört kortyolgatva valaki mögött fotelben utazni
Ja, és közben a sörömet is akartam kortyolgatni!
Szerintem simán tudod tartani a tempót .

Tudom én ám mire megy ki a játék... Háttámlás bőrfotelben akarod szelni az utat bőrtangában napszemcsiben mondjuk papucsos mögött, mi?
Én a csatlakozón rövidre zárnám a kapcsolót, hogy kiderüljön, hogy a kapcsoló e a hibás. Nem tudom fejből, hogy zárja, vagy nyitja e a kontaktust amikor lent van, de ha nyitja, akkor vezetékhibára is figyelni kell.

Ha a kapcsoló a hibás, akkor kontakt spray, vagy ha nem segít rövidre kötöd oszt kiveszed (persze akkor nehogy lent felejtsd a sztendert).
Egyébként a szétszedett kawám sztenderkapcsolója még megvan, ha kell eladó.
Hát igen, a városban 50-60 egész más, mint hűvösben 80-100 km/h.
Nekem is hiába béléses a nadrágom, amikor a múltkor elmentem Nagykőrösre, éreztem, hogy ha több órát kellene mennem, lefagyna a t..köm. Ott valahogy bement a hideg a gatyámba.
Én is valamelyik erősebb chopperre gondoltam, hogy ott elférnék!
Vagy majd tényleg adtok fél nap előnyt és eldöngetek előre!
múltkor mi is csaptunk egy kis túrát, egy ebéddel keresztezve és már visszafelé elég hideg volt
ha lemegy a nap, akkor aztán nincs túl jó idő
szerintem Zongorista nagyon szívesen "látna" hátul