Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sirály a csomagolást....jó kis lidl-s vizes palack....egészségedre
hát váljék kedves egészségedre
Széles utat jövő hétre, én most iszok egy villányi "Samu vérét"
nem tudom, hogy miért, de az első hozzászólásom dátuma megmaradt bennem, talán azért, mert az volt életem első fóruma, ahol megnyekkentem...és azóta is csak beszélek...csak beszélek...és beszélek...
jól tettétek, hogy mentetek egy kört, igazatok van
mi papírkutyák vagyunk, itthon pihentük a takonykór végső stádiumát...de nem baj, zongoristával kúráltuk egymást
Azért voltunk többen is még nemrég.
Gratulálok! honnan lehet ilyenre emlékezni? ez hihetetlen.
Mi meg pakoltunk egyet ebben a finom időben, kéne szerezni egy másik kesztyűt mert a kezem lefagyott.
pénteken jubiláltam
tavaly október 15-én szóltam először itt a fórumon
nem tudom, hogy miért, de ez valahogy így megmaradt bennem
az elmúlt éjjel már a következő Mágika tanyás találkozóról álmodtam, remélem, hogy az álom valóra válik
sziasztok srácok!
ma sms-eztem a mi drága Fisinkkel, jól van, a hónap végén pár napra haza jön
Köszi szépen a gyors válaszokat. Azt hiszem valóban ráfér egy kis belső pucolás meg átnézés.
Szia!
Nekem is volt ilyen hasonló gondom. A benzincsapban van egy membrán, és az alatt volt egy pici szemét, az miatt nem zárt el a csap, hiába állt a motor. Ha kipucoltad, nézd meg a motor olajat, mert nekem lefolyt a benzin a motorba, és körülbelül 5 liter, olaj benzin keveréket engedtünk le, nehogy baj legyen. Ez mind, 100 km-rel az olajcsere után.
Hali!
Nekem volt ilyen egyszer,de a benzinfolyás nem állt el.Kivettem a légszűrőt,benyultam a karbi torkokhoz és ujjal megmozgattam a suberokat fől-le,meg a benzincsapot forditottam oda-vissza egyszer.Így állt el benzinfolyás.Amugy fogalmam sincs hogy ha leállt a motor akkor a csap miért nemzárt le és ha a karbi feltelt akkor az uszó miért nemzárt le.
Szia! Szerintem karbi pucolás.
Eddig még nincs lázam, és a húzás helye sem fáj annyira.
Nem szabad pálinkával borogatnom, ez jobban fáj.
Sziasztok!
Technikai jellegű kérdésem lenne. Múltkor mentem az "anyós" ER-5ösével, épp csak az utca végéig meg vissza, mikor megálltam magától állt le és elkezdett szerintem a légszűrőből ömleni a benzin, még nem bontottam szét, de fogom. Ha valaki találkozott már efféle hibával, az legyen szives ossza meg velem mi az. Előre is köszi!
zongoristának átadom a jókívánságot, már alszik a szentem...én pedig szabadon szörfözöm a neten
szegény Zimi és a bölcsességfoga....tudom, hogy milyen szar lehet, én is átestem ezen, ha mázlid van, akkor seblázad lesz...és az roppant "jó" dolog
de remélem, hogy Te megúszod

Zongoristának pedig jobbulást kívánok! Úgy látszik, valami vírus száguldott keresztül az országon, nyomában láz és egyebek.

Vígasztald meg, hogy ma nekem sokkal szarabb volt, mert egy bölcsesség fogam lehelte ki a lelkét egy fogorvosi fogóban.
Élek!
nagyon ari ez a név, zimi zümi
és tényleg jó csapat vagyunk
hajrá TKB
Na, akkor ismét kaptam egy nevet tőletek, pontosabban a motor.

Köszi, jó csapat vagyunk, hiába no!
nem azért, mert nem vagyok kreatív, de nekem nagyon tetszik a "zümi" név és illik is a Zimmedli nevéhez
zimi-zümi
szerintem nagyon aranyos
persze köszi már jobban vagyok, de még azért nem teljesen
most szegény Zongorista beteg, éppen most itattam meg jó forró teácskával
Neked is puszi Nico
mondtam már Sagem, hogy imádlak? hát menten elpirulok, hogy ilyeneket írtál rólam
de nagyon jól esik, köszönöm szépen
Azasszony, mi?
Nekem meg "a zasszony" ilyen......
Zongorista, irigylünk!
Zimi a Zümivel: ez tetszik!