Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

guszti vagy zongorista?!
zongorista vagy guszti?!
sirály meló!
nekem ehhez nem lenne türelmem!
szia gengszter Fisi!
hát itthon vagy, hála istennek
örülök, hogy tudtunk beszélni szerdán, ha csak egy pár szó erejéig is
holnap hívj fel, jó lenne dumálni ingyén
istenem, Zimi, hát megtennéd értem?!
hy az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megcsinálni úgy a hirdetésem hogy kintlegyen az adatlapomon? tudom nem jó topic de üzi falon szarnak rám... thx előre is
Hali!Én nézelődöm ,talán szerencsés most vásárolni motort ,kedden nézek eggyet 05 ös szintén 18e km bla bla fél éve eladó makulátlan 600 i ár telóba már 500 ... na majd meglátom ,eladó van bőven . Vevő 1 sem.Gazdasági válság ,vagy odaadod az első kp s vevőnek valamennyiért esetleg fél év mire valaki újra megnézi...
Hali!Valaki keresett er-5 öt az expresszbe láttam egyet 550000-ért első tulajos,kevés km szerintem nem tűnik rossznak
És ez a házikó mire kellett, vizsgafeladat?
Egy kis esti program csak Kawásoknak!
Szia Fisi üdv itthon!
Szerencséd van jó időket mondtak, megjárathatod a járgányt, csak a kanyarokban kell vigyázni mert hideg az aszfalt meg a gumi. A múltkor csávókám 125 supermotoval azt hitte nyár van, bedöngetett S kanyarba, már befele keresztben ment, kifelé meg olyat takált öröm volt nézni. Nem vagyok kárörvendő csak nem bírom ha agyát játsza valaki.Egyébként nem lett baja a srácnak szerencsére.
Ezt nézzétek meg min dolgoztunk 3 napig.
Szeva, úgy legyen!
Sziasztok gengszter banda! :

Itthon vagyok- ha csak egy pár napra is, éés holnap vagy holnap után megjáratom a vasat!

Na megyek aludni!
Aszt mondják jön a jó idő ha eléri a 10fokot hasitok egy kanyart én is
Én ma mentem egyet, pontosabban hoztam a szerelőtől...
Én is lefagytam, de csak majdnem.
Nem is tudom.Motorozni kéne de lefagyok a mociról
ha nyernék a lottón, kiutaznék Japánba, előszedetném a gyártósort és vadi új er5-öst gyártatnék neked!
ha lenne, akár 500 ezer megtakarított forintom, de 100 sincs!
(nagy sóhaj)
szia Gadusom, hát hogy vagy?
drága Fisink elvileg holnap ismét kis hazánkban lesz
szeretnék majd vele beszélni
Á!5 kilóért ingyé van./már ha magyarországi!/
ok, reméljük tényleg gazdag leszel
bárcsak úgy lenne, mert tudom, hogy akkor adnál nekem is
csak egy kicsit vagyok számító, ugye?!

azért jó az a tudat, hogy a vas, amin ülsz, elég erős ahhoz, hogy kigyorsíts pl. egy vészhelyzetből.
A kis GN nyugodt, nagypapás motorozásra kényszerít, mert nem is lehet vele másképp.
Na majd jövőre: 3 gyerek után akkora adókedvezmény adnak, hogy tele leszek zsével!
ok, hívd fel, elég korrektnek tűnik a srác
ja, hát látod ebben is sortstársak vagyunk, zümmögi
meg az állati nagy sebességben is