Szia! http://www.pinkmotors.hu/ itt nézz körül. Teljesen olyan mint a gyári csak jóval olcsóbb, a szárhosszra kell odafigyelni mert az első rövidebb a hátsó hosszabb. Kompletten küldik, égővel csatlakozóval, csak be kell tenni.
köszönjük szépen, mindketten meggyógyultunk, ismét egészségesek vagyunk, kikúráltuk egymást
mázlitok van a kis Annával, hogy nem üvöltötte végig az utat, áldott jó gyerek
Én ma is motoroztam egy kicsit!
Elvittem szerelőhöz a kisgané-zümit, a tartalék kuplung kosárral együtt, hogy a kettőből legyen egy jó.
Készülök ám én is Mágika tanyájára, elzümmögök oda, ha addig élek is!
Itt voltam, olvastam mindent, csak fáradt voltam bekapcsolódni.
Köszönöm, jól vagyunk. Éppen ma voltunk Pesten a kontrollon, vittük Annát is. Végig aludta az utat oda-vissza.
Ti meggyógyultatok? Remélem igen!
Nyert! Igazi sokéves villányi nemespenész, ha megfogod olyan mint a bársony, ez van a pince oldalán, a tetején meg valami ragadósabb. Ez adja a pince klímáját.
Kedves Zarándokka!
Szép álom volt? Mesélj! Én is szoktam erről álmodni, csak ébren...
Köszi a képet! A többiek kicsit szégyenlősek, úgy látom, vagyis nem látom...
Írtam egy szöveget régebben, ha hiányzik a Tanya, addig olvasd el: www.magikatanyaja.hu, Főmenü, Táborok, Felüdülő bio-élet tábor!
Pusssz
Sziasztok!
Eladnám ER5-ösöm és fogalmam sincs mennyit kérjek érte. 2004-es 30ezer van benne sérülésmentes.Megköszönném ha tudnátok tanácsot adni, mennyiért tegyem fel.
Véletlenül nem tudod, hogy mekkora a gyári szárhossz? :) Jobb első kellene csak.
http://www.pinkmotors.hu/ itt nézz körül. Teljesen olyan mint a gyári csak jóval olcsóbb, a szárhosszra kell odafigyelni mert az első rövidebb a hátsó hosszabb. Kompletten küldik, égővel csatlakozóval, csak be kell tenni.
Valaki tud egy boltot ahol lehet szerezni gyári indexeket az er5-re? Akár bontott is jó!
Előre is köszi.
mázlitok van a kis Annával, hogy nem üvöltötte végig az utat, áldott jó gyerek
Elvittem szerelőhöz a kisgané-zümit, a tartalék kuplung kosárral együtt, hogy a kettőből legyen egy jó.
Készülök ám én is Mágika tanyájára, elzümmögök oda, ha addig élek is!
Köszönöm, jól vagyunk. Éppen ma voltunk Pesten a kontrollon, vittük Annát is. Végig aludta az utat oda-vissza.
Ti meggyógyultatok? Remélem igen!
vagy annyira megtetszett a zümi-Zimi név, hogy már nem is akarsz többet fórumozni
Ne add el, másikkal több gond lesz.Milyen szinű?
mindenesetre én már nagyon várom
Szép álom volt? Mesélj! Én is szoktam erről álmodni, csak ébren...
Köszi a képet! A többiek kicsit szégyenlősek, úgy látom, vagyis nem látom...
Írtam egy szöveget régebben, ha hiányzik a Tanya, addig olvasd el: www.magikatanyaja.hu, Főmenü, Táborok, Felüdülő bio-élet tábor!
Pusssz
Eladnám ER5-ösöm és fogalmam sincs mennyit kérjek érte. 2004-es 30ezer van benne sérülésmentes.Megköszönném ha tudnátok tanácsot adni, mennyiért tegyem fel.
Legközelebb megmondom.