Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gadus drágám, ma feladtam a dvd-t, írdd meg, ha megkaptad
gratula Zimmedli, reméljük, hogy minden rendben volt a szülésnél, majd egyszer talán mi is megtudjuk, hogy milyen érzés 3 gyermek szüleinek lenni
puszi Katinak is
Guszti néni és Zongorista
Egyébként van egy GS500 - ER-5 - CB500 összehasonlítás a neten. keress rá, ott nagyon jól össze van foglalva minden.

Az ER-5 ár-érték bajnok!

Remélem segítettem! Várunk sorainkba!
GRATULÁLUNK !
oké oké megnézem,kösz.
Öregem olvass kicsit vissza, légyszíves!
Szerintünk ER5-öt vegyél, és, hogy miért, itt a fórumon megtudod!
3 oldalanként megkérdezi valaki, hogy miben jobb az ER5, mint a GS!
VISSZAOLVASNI!
Gratula!
Helló!Tipikus forumozó kérdésem lenne:olcsóbb túra motort keresnék ,elsősorban suzuki gs-t gondoltam ,majd az er-5 -t megnézve kissé komolyabbnak tünt:::
Miben jobb szerintetek a gs nél?/vizhütésen kivűl/
Köszi aki ir ,a vétel ráér akár tél végéig is hátha valaki télen kissé barátibban méri.
GRATULÁLOK!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel 8:03-kor megszületett a legkisebb közös többszörös: Kiss Anna Viola.
3840 grammal és 54 centivel.
Anyukája és ő is jól vannak, remekül vették az első akadályokat.

Zimi
Hello Népek,

Van valaki aki kicserélte a kipuffját és a gyárit már nem szeretné kerülgetni, mert akkor azt megvenném :)

Köszi
Mármint, Igen szorítunk, írdd meg milyen háromszoros apának lenni, és a képeket is nagyon várjuk majd a legújabb kis TKB csemetéről.
Igen, és a képeket is nagyon várjuk majd!
Szia Sagem!

Köszönöm, ezzel feltetted az i-re a pontot. Eddig is a Bridgestone mellett voltam. de most már biztos, hogy BT45F/R lesz a kövi gumma.

Ráadásul R17.hu-n 34.000 Ft a pár, tehát 40-ből már a motoron feszül.

Mondjuk én idénre már nem cserélem le, hacsak nem lesz vmi nagyon enyhe tél, de jövőre Diszelbe már tuti új gummákkal megyek.

Ezek szerint te sem tudtál túl sokat motorozni idén. Mikor Mágikánál voltunk még újak voltak a gummáid.
Nekem is az van fenn hátul és tök jó
Zimi holnapra szorítok, hogy minden ok legyen.
Szia mhmax !
Nekem Bridgeston bt 45 van fenn, az idén cseréltem, 40.000- ben volt postával szereléssel együtt. kb 3500-at mentem vele és tetszik, az árához képest szerintem jó.A gyári ehez képest egy szar. Szlovákiában belementem olyan kanyarba azt hittem ko, aztán meg sem csúszott. Suzuki Banditon gyárilag ilyen van, a srác 22000-et ment vele, elvileg sokat is bír.A hátsón a közepe keményebb mint a két széle és egyformábban kopik, legalábbis nekem úgy tűnik.Üdv.
Most csináltam új ID-t, mert a régit törölték:

mhmax@freemail.hu
Zimmedli! holnapra egy kalappal, remélem, hogy minden rendben lesz
ha lesz egy csöppnyi időd, írd meg, hogy milyen érzés háromszoros apának lenni
Hát nem tom mi az igazság a Heidenauval kapcsolatban! Viszont 10 ezerrel kevesebbet tényleg nem ér ha szar gumi. MSN en szoktál lenni?
Az a baj, hogy a Heidenau-ról rendkívül megoszlanak a vélemények. Hallottam már, hogy vki inkább ledobatta a motorról.
Ha hozzáteszek még egy tizest, akkor nagy eséllyel sokkal jobb gummát kaphatok.

Tényleg, sikerült elérned a vaterás srácot?
Egyik ismerősömnek egy GS 500-on Heidenau volt azt mondta az is teljesen jó--hozzá kell tenni hogy nem egy eszevezett száguldozóról van szó! Neki 30 ezerbe volt a pár gumi szereléssel eggyütt.
Az szép lehet, az enyém is olyan, hogy tavasszal éppen átcsúszott a vizsgán (legalábbis a hátsó).

Szóval én az R17.hu-n néztem hozzá gummákat. Vagy Bridgestone, vagy Conti lesz a nyerő. Kb. 40.000 a pár.

A Bridgestone-nal nagyon szemezek, mert az már többfajta keverékes. Csak várok még pár véleményt.

Én sztem nem játszanék a használt gummákkal, nem lehet vele annyit spórolni (már amennyire eddig körülnéztem) mint amennyit veszthetek, ha nem jön be.
Szia! 19980ft gyári