Zimmedli!
rég láttam hozzászólásod..., egész héten rád gondoltam, miközben összeraktam a gyerekszobát (szoba kiürítés, ablakosok után, tapéta csere, plafonfestés, tapétázás, visszarámolás...)
Akit érdekelne eladnám a motoromat, sajna sok minden összejött mostanság....
Képet majd rakok fel ha lesz időm, vagy akit érdekel annak küldök.
99es, metálzöld, kis karcolásokkal, korának megfelelő állapotban, kb. 42000 km-el. semmi doboz, konzol tartó ilyesmi, csak egy martin sportdob, ami úgy fél éves asszem.
Egy kérésem lenne, olyanok akik "új" motort keresnek egy használtban mellőzzenek....(értem ezalatt, fuu van rajta karcolás típusú emberkék) azok vegyenek újat
ára hát úgy, hm 449 000 Ft. ha valakit érdekel emailban megtalál.....
Nekem nem volt vele bajom, szerintem jó állapotban van...
Nekem is lejárt majdnem két hete. A Nemzeti Közlekedési Hatósághoz jelentkeztem be.Adtak egy igazolást a vizsga időpontról.Azzal mehetsz a vizsga helyszínig.Nem kell tréler.Amúgy simán átment.Megmérték a fékhatást és más semmi. Se világítás se semmi egyéb nem érdekelte őket.Be se indították,úgy tologatták mint biciklit.
Van egy olyan problémám,hogy elsején lejár a műszakim(sajnos elfelejtettem)és még sehova nem jelentkeztem be(hétfőn akarom). Ha elseje utánra kapok időpontot akkor már csak traileren vihetném el műszakira?És ha esetleg valamin megbukik akkor ellenőrzik hogy viszem el?
Ismét kérdeznék.
Mennyire normális az, hogy egy ER-5 alapjáraton úgy rázkódik, hogy ha középsztenderen van szinte pattog, szemmel láthatóan az első gumi.
Sziasztok!
Üdvözlet Erdélyből mindenkinek!
Fisi testvérem gyógyulj meg holnap estére, mert megyünk haza, ha nem lesz nagy a tocsolya. A bordúrán fennakadt a motor, de nem nagy a baj.
Sajnos pánkót nem tudok vinni, mert összeesne a pungában!
Holnap este találkozunk, addig is sănătate bună!
(most ittam meg a Gössert a szokásos pálesz után, nem gondoltam, hogy elveszi a látásom )