Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bemész a szülésre?
Szerintem menj, ha tudsz!
Én nem akartam, de "bekerültem", ott maradtam.
A másodikra már magamtól mentem.
Mert egy páran nem tudnak menni, pl én sem, és takarékosságból is. Gabi legalábbis ezt mondta.
Én már nem mehetek el a nejem közeléből messzire és nem 2 napra, hiszen már bármikor szülhet.
Zimi miért marad el a csapatépítő Baján?
Meg hogy van a Tróger Kawasaki Banda!
Na látod, ez a nem mindegy!
Ezért írtam korábban, hogy a barátság nem motor (márka) függő!

Köszi!
Egyébként egy nagyon fasza Shad doboz van a motoron, sokkal jobb és nagyobb, mint amit odaadtam.
És még valami: nem 3,5 liter olaj kell bele, hanem 8 deci!
Azért a kisebb motornak is van előnye, ami most nekem számít: a költségek!
Ennek is van pozitívuma: rengeteg sör fér rá!
Kösz!
Lehet, hogy ezzel megyek, csak az 52-es főutat kell túlélnem.

A K&H Biztosítónál a GN 125 is a chopper-cruiser túra kedvezményes kategóriába tartozik! Csak az éves bizti nem 13 ezer, hanem 2!
Öregem!
Most gondoltam rá, hogy szinte ugyanezt megírom Ziminek!
Meg, hogy akkor is tagja leszel a TKB-nak, ha ilyennel jössz a Mágikához, Zimi!
Ja és még valami, ami nagyon FONTOS a trógerek mindenkit befogadtak, még engem is a csirkeszárnyas cruiseremmel.
Bocsi MÁGIKA tanyájára, csak most ébredtem.
Hali Zimi!

Sajnálom, h el kellett adnod a vasat, de tudod mindennek a jó oldalát kell nézned, ezzel legalább nem tudsz menni 170-el ergo kevesebb az esélyed az esésre.
Ja és ez is motor ezzel is le lehet menni a mágika tanyájára.
Nekem pl van egy rometom a nagy csirkeszárnyú mellett és képzeld Kelebián imádok vele motorozni, kicsi, fordulékony és csak két sebesség van benne, így nem kell zongoráznom a váltón.

Üdv

GZ

A család mindenek felett
Zimi bocs elirtam! :)
Gyári ciripelés! Ezen jót nevettem--de amugy igaz is! Ha 100-110 km/h között megyek nem hallom a motor hangját! Abszolult semmit! De a bosszantóbb az,hogy az autósok sem vesznek észre abszolult--néha muszály vagyok refivel menni fényes nappal!
Fisi: Sajnálom hogy el kellett adni a motort,de első a család! Addig pedig mégis tudsz motorozni vmivel! Kitartás!
Jó ez csak guruljon!/majd lassabban hasitunk /
Jól esik a biztatás, köszönöm!
A feleségem még sírt is...
Addig kibírom ezzel is, amíg újra "nagyvas" lesz alattam.
Fel a fejjel, Zimi!
Pöcsköszörű, de 2 kerék, robbanómotor, és 2 személyes!
És a tiéd! Így nem egészen kell lemondani a motorozásról!
Egy kicsit szomorú vagyok, hogy le kellett zárnom valamit, hogy legyen pénzem az új helyzethez, szóval eladtam az ER5-öt.
Pontosabban cseréltem kisebbre+készpénzre.
Suzuki GN 125 + 270 ezer Ft.
Ezzel a pöcsköszörűvel jöttem haza a Camponától, élmény volt!
Igazad van, ciripeljen a tücsök, ne a kipufogó!
Hát ha nagyon füstöl akkor eheti az olajat is, de azt észre vennéd az olaj fogyasztáson!
Valószínűbb hogy sok anyagot kaphat az elején - és egy kissé nehezen eszi meg a többletet...
De hát ha vannak itt sokkal hozzá értőbbek is!
Sziasztok,

Kérnék 1 kis segítséget, mire utal az, ha gázadásnál nem haram a motor és a gázadás elején feketén füstöl?

köszi