Mert egy páran nem tudnak menni, pl én sem, és takarékosságból is. Gabi legalábbis ezt mondta.
Én már nem mehetek el a nejem közeléből messzire és nem 2 napra, hiszen már bármikor szülhet.
Egyébként egy nagyon fasza Shad doboz van a motoron, sokkal jobb és nagyobb, mint amit odaadtam.
És még valami: nem 3,5 liter olaj kell bele, hanem 8 deci!
Azért a kisebb motornak is van előnye, ami most nekem számít: a költségek!
Sajnálom, h el kellett adnod a vasat, de tudod mindennek a jó oldalát kell nézned, ezzel legalább nem tudsz menni 170-el ergo kevesebb az esélyed az esésre.
Ja és ez is motor ezzel is le lehet menni a mágika tanyájára.
Nekem pl van egy rometom a nagy csirkeszárnyú mellett és képzeld Kelebián imádok vele motorozni, kicsi, fordulékony és csak két sebesség van benne, így nem kell zongoráznom a váltón.
Gyári ciripelés! Ezen jót nevettem--de amugy igaz is! Ha 100-110 km/h között megyek nem hallom a motor hangját! Abszolult semmit! De a bosszantóbb az,hogy az autósok sem vesznek észre abszolult--néha muszály vagyok refivel menni fényes nappal!
Fisi: Sajnálom hogy el kellett adni a motort,de első a család! Addig pedig mégis tudsz motorozni vmivel! Kitartás!
Egy kicsit szomorú vagyok, hogy le kellett zárnom valamit, hogy legyen pénzem az új helyzethez, szóval eladtam az ER5-öt.
Pontosabban cseréltem kisebbre+készpénzre.
Suzuki GN 125 + 270 ezer Ft.
Ezzel a pöcsköszörűvel jöttem haza a Camponától, élmény volt!
Hát ha nagyon füstöl akkor eheti az olajat is, de azt észre vennéd az olaj fogyasztáson!
Valószínűbb hogy sok anyagot kaphat az elején - és egy kissé nehezen eszi meg a többletet...
De hát ha vannak itt sokkal hozzá értőbbek is!
Szerintem menj, ha tudsz!
Én nem akartam, de "bekerültem", ott maradtam.
A másodikra már magamtól mentem.