Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Zimi!
Ha nem lett volna rajta, mikor megvettem, nekem sem lenne sportdob a motoron! Mivel biztos nem lenne zsé rá.
De, ahogy Fisi írja, nem szívesen hallgatnám a gyári ciripelését...... Ezért lehet, hogy amint úgy adódna, beújítanék egyre (sportdobra a szerk.). Még egy horvát guriga áráért is.
A jelenlegi állapotban nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy sportdobbal felszerelt motort sikerült venni.
Azon meg, hogy miből megyek horvátba, ráérek jövő tavasszal törni a fejem!
Ha mindenki raptort csináltatna, akkor egy gyári dobot lehetne használni a műszakikhoz az összes motornál. Úgy hordoznánk körbe, mint a talis dvd-t!
Ez igaz, de én nem fogom ezt a füttyögést hosszú távon hallgatni! HA nem esne szét a gyári dob akkor nem cserélném le soha az életbe!
Helló sportdobosok!
Egész jól elbeszélgettek erről a témáról, én szorgalmasan elolvasom, de fenntartom a véleményem: számomra felesleges kiadás.
Abból a pénzből, amibe kerül egy akármilyen sportdob, inkább lemennék jövő nyáron a horvát tengerpartra.
Ja!

De ne szomorkodj, holnap már nem esik (remélem).
mindenhol ilyen fos idő van?!
Én V-stormon hallottam Bódis-t, hát, az is szépen dörög!
Hát, nem tudom ezt a szelep elégést illetően.....
A 24000-es szervizen ellenőrzött a szerelő szelephézagot, az egyik kipufiszelepen kellett minimálisat állítani. De égésről szó sem volt sosem. És a db killer, ami benne van? Hívjátok a raptorosokat, megmondják.
Lehet, hogy a 40000 soknak tűnik (magam biztos nem tudnám megvenni), deamikor összenyomtam, mert arra az oldalra dőltem, és csúsztam, 13000-ért cserélték a köpenyt, a belépő végét, és azt aszivacsszerű anyagot, ami benne van. Ézentúl életreszóló garanciát adtak.
Szóval: R A P T O R ! ! !

De itt van edem20 öcsituningja, ami cirka 25000 állítólag.:

Megkérdeztem a srácot akinek a videója fent van a jutubon- meg hívtam a Mastekes pókot is 45 ezer ft-ért felrakja- meg megcsinálja a régit is hogy a műszakira fel lehessen húzni a sport helyére!

Amúgy nagyfalusi a gyerek, nektek kellene tunni merre van!
Ez igaz,valóban jó lenne hallani a Gs 500-on picit más! A raptorról nekem crossosok mondtak rosszat-állításuk szerint túl nyitott,és egyiküknek megégtek a kipufogószelepek! Ellenben olyan is van aki szarrádícsérte! Egy DR big-en van neki, a hang brutális! Az autók riasztója meg mindig szól amerre megy!
Én még senkitől nem hallottam rosszat a raptorról, meghát nicojunior gépén én is hallottam. Nagyon szép hangorkán (bár nem lehet tudni milyen killerrel).
A raptor árak is cakk-pakk vannak (Békéscsabán).
Érdemes lenne olyan vidit találni, ahol ER-5-ön lehetne hallani a Hando dobot, mert bár mindkettő 2 henger, mégis tényleges, hogy van különbség.
Valahol igazad van! A gianelli dobokhoz képest igy is olcsó,mert az 128 ezer ft! Egyik ismerősömnek van egy Bódis dob,ő 25.000. ft ért adná! Az is jó vétel lehet! Egy Gs 500 on volt neki-szépen muzsikált vele!
Ennek a dobnak gyönyörű hangja van fisikém!

Utána néztél már mibe fáj?
Nem annyira sok +10.Ugy nézd hogy mindegy 30vagy 40 ha eladod ugysem kapsz érte többet.Ha meg hosszabb távra gondolkozol nem érdemes sporolni./egy 10-es/
Akkor én még keveset irtam 40.000.-el! A Handó féle ovál dob amennyire emlékszem 35.000 ft +3000 a szűkítő abba is,de ez nem 100%-meg fogom kérdezni! Hozzá kell tenni hogy ezek az árak felszereléssel együtt cakli pakli ennyi. Szerintem teljesen korrekt ennyiért! A Raptordob pedig háát nem biztos hogy annyival jobb,mindenki mást mond róluk! Másrészt manapság szerintem 10.000.-ft is sok pénz!
ÉS ha már a videóknál tartunk- na ennek a reklámnak aztán van feelingje!

Erős oldschool hatás d nagyon jóóóóóóó

http://palyazat.indavideo.hu/v...
És még egy vidi ugyanerről:

http://youtu.be/65EuFn-O-o8
Jó- de a videjón egy GS 500- van az meg...

Na nekem meg ez lesz lesz..om hogy 45 ruppó.. Csak legyen meg a lé rá!

Ja!
Mint látható ebben még benne van a DB killer- hát szerintem gyönyörű a dob- és a hangja is!

http://youtu.be/hZX6r6uTqQQ
Ha visszalapozol, még június környékén beírtam ide az árakat, amiket személyesen RaptorFeri-től kaptam. Az saválló ovál dob hangtompítóval, csővel felszerelve asszem 47000 volt. És akkor a régi dob csövét is felduzzasztja, hogy visszarakható legyen.
A MARTIN dob drágább volt pár ezerrel.

Ugyhogy ez a Handó elég olcsónak számít. Érdemes lenne olyan videót is látni, amiben ER-5 szerepel, mert asszem a vidiben nem az volt.

Az ovál dobot is ennyiért csinálja Handó?
Örülök, hogy tetszik!
Nem tudom, mennyibe van, már így vettem a gépet.
Hogy idegesít-e hosszú távon?
Az utasomat, biztos! Nekem néha megfájdul a fejem 300- 400km-es túrákon, de a sisakom sem a legjobb, úgyhogy a "menetzaj" a raptor nélkül is nagy lene. Szerintem....
Jónak tűnik csak rá érjek meg jó idő legyen
Nico,neked menyibe került a dob mindennel eggyütt? A hangja valóban brutál! Hosszabb távon nem idegesít? Én akár hol nézem a Raptor dobokat mindenhol minimum 40000 ft összekötőcsővel! Lehet rossz helyen keresek?
Köszi Gadus!
Minden elfogultság nélkül (dehogy nem... ) nekem is a raptor jobban bejön.
Árban ugyan az? Érdekes! Azt hittem a "gyári" sportdobok drágábbak.
Megragadnám az alkalmat:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3852&ses
sion_id=
Nem rossz de nico raptora nekem jobban tetszik.Árba meg ugyan az.
Szia! Itt van a video. Ha komolyan érdekel megkérdezem hogy olcsóbban nem csinál-e kettőt. Lehet hozzá hangtompítót is kérni az 3000 Ft.

Hali!

Hol ez a video? Engem érdekel a dolog de eddig még csak elméleti szinten!
Én a Mastek dobot preferálom, de megnézném ezt is milyen- az ára jó!