Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gs 500 ehhez képest full fapad,a futóműve picit kemény de ezekre az utakra kell is! A legjobb ár-értékarányú motor ebben a kategóriában! Ja,és rendkívül megbizható! Nekem teljesen kényelmes,180 cm magas vagyok!
Egyetértek Zimivel habár nekem 2004-es vas van de azért a 195cm magasságomhoz kicsit ˝szűk˝
Szia, én 2 év tapasztalatát tudom mondani egy '97-es évjáratú ER5-ről:
- fogyasztás túrán 4,3 liter, városban 5.
- teljesítmény: 50 LE, nekem elég volt.
- kényelem: hozzá kell szokni, a későbbi évjáratúnak kényelmesebb az ülése.
- megbízhatóság: kiváló!
Hello!
Most készülök motort váltani(eddig egy yamaha dt 125-t vezettem) és ez a kawasaki nagyon megtetszett de sajnos nem tudok róla sokat ezért kérem aki tud róla pár dolgot mondani(fogyasztás,teljesítmény,kényelem,megbízhatóság stb.) az ossza meg velem! Előre is köszönöm!
Ez igaz, remek városi motorka!
Tegnap jött mögöttem Kati kocsival és azt mondta, miért döntök akkorát, el fogok esni.
Hát azért, mert jó gumi van rajta és alacsony a súlypotja, tényleg nagyot lehet vele dönteni, úgy befordulok vele mindehol, mint a pinty!
Szia!

De meg ám Csillog villog! Bár most hétvégén eláztam útközben.Időm nem volt letakarítani mert jönni kellett vissza kóterba.
egy Csőrikét hallásból ismerek, de neki Alfája van...
no attól még lehet Kawaja is...
nekem is van mindkettő
tényleg király kis gép, nagyon stabilan tudtam vele menni
sokat rutinoztam is vele, akkor még nem volt meg a jogsim, az első métereket (!) is vele tettem meg, amúgy a motor az egyik barátomé és Csőrikének hívják
szia Kraszy!
itt figyel a 2 db dvd és csak Titeket vár, gyertek!
gadus pont kiszúrta tegnap este az az időpontot, amikor éppen fürödtem....hívott, de nem tudtam felvenn
remélem, hogy egyszer csak összejön a randi
Irigyellek érte!
nekem is nagyon tetszik, de van egy pici baj vele: csak egy tárcsás a műszerfala... az az igazi, amelyiknek kettő van!
tehát ha már két műszeres és ER6, akkor?
szíves=szíved
csak előbb elírtam
ne fáljon a szíves Zimmedli, jól elvagy a genyával... még a végén megsértődik
Gadus, melyik nap mész Krisztihez?
Ha esetleg a jövő héten valamelyik este, akkor mit szólnál hozzá akkor mennék én is és ott taliznánk?
na, az is egy áldott jó típus, az egyik barátom azon tanított meg motorzni, a jogsi átvétele után az első utam egy olyannal volt, állatira élveztem
de jó lehetett.
Ma elment a házunk előtt egy Kawasaki ER6n, megdobbant a szívem, de qrva jó hangja volt!

Az én kis léghűtésesemhez még most sem kell szívató, csak beindul és kész. Ha szívatót adok neki, akkor nem indul.
Viszont szakadékban hátszéllel el tudja érni a 80 km/h-t
Írtam korábban, hogy itt fél áron adom. Én 5350 Ft-ért vettem a kettőt, még ki sem bontottam az eredeti gyári zacskóból.
Szóval 2600 Ft, senki többet harmadszor, Kraszy, tiéd.
Adatlapon az e-mail-em, add meg a postacímed, feladom!
Esetleg, ha tudsz utalni, úgy is rendezhetjük.
Na ezt kellett volna felvenni milyen hangja volt, álló helyzetben vagy menet közben esett az eset?
Hali TKB !
Képzeljétek ma rajtfelejtettem a szivatót, (eddig nem kellett) legalább 10%-al jobban ment ha még sportdob is lenne rajt az már 20% hoppá, kéne venni egy teljes idomot és ráhasalni :)
hát szia Kisbokkon!
mi "nyaraltunk", kivételesen kocsival, nem bíztunk az időben, én sajnos mostanában hanyagolom Gusztikát...hagyom őt pihenni
Veled mi újs? meg vannak még a jó kis piros felnicsíkok?
szóval Te voltál..éppen fürödtem bocsi
hétvégén is átjöhetsz, vasárnap estefelé biztos itthon vagyunk vagy jövő héten vmelyik este fél 7 körül
Sziasztok TKB-sok!

Mi újság van felétek?Hétvégén voltatok motorozni?Épp neki való idő volt
Na majd holnap mert most nem vetted fel
korábban már leírtam a telszámomat :70-24-54-378, hívj fel és megmodom a címem
Elmentem volna már de hová?