Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell a labanccal szóba állni, csak perkálja a lóvét, mer' az van neki!
rábeszélem a Katit arra, amire csak óhajtod
hidd el, jó a rábeszélőkém
nem lesz gond
olyan rossz azt olvasni, hogy nem érzed jól magad, csak elkeserít
de sajnos nagy úr az a ku@va pénz, én is tudom
fel a fejjel és vezéreljen az új dob...

Már megvan az új (pontosabban bontott) kuplung kosár, és tavasszal láncszettet is cserélek!
Semmi nem akadályozhat meg, csak az asszony, de majd rábeszéled hogy engedjen el, szóval semmi nem akadályozhat meg abban, hogy a frászt hozzam a kamionosokra az 52-es úton!
Semmi sem ok- nagy a retekseg es hianyzik a hazam!
De kibirom- hisz ebbol lesz a Mastek dob is a kawara!

Te is hianyzol draga!
Koszi az smst!
hát abban én is....szerintem szegény Zongorista is már csak lassú számokat tud játszani a hangszerén
de legalább rendben van a fogyasztásunk benzinen is
ugye Gadus!?
A Heidenau naggyon is jo guma!
Nem kell fikazni, a dragabb gumik se tudnak semmivel sem jobbat!
En mar a 3- ik garniturat hasznalom, es teljesen meg vok vele elegedve!
el is fogok vele csattogni! Papucsos biztosított, hogy benne van a lassú menetben is!
dettó!
mágikához azzal is tudsz jönni
Köszi Fisi, majd megdajkálhatod, ha eljössz!
hát igen, mire odajutok, szerintem ez is fog érni vagy 80 ezer Ft-ot, annyiért nem is érdemes eladni.
szia drága Fisi!
nagyon hiányzol
minden ok?! milyen a meló? nemsokára itt a december!
már várom a jó időt és a következő Mágikát és ami a leglényegesebb, hogy együtt legyünk újra
Menj az oldalamra ( az adataimnal megtalalod) ott benne van mit tegy a feher muanyaggal, es hogy hogy kell szetszedni a cuccot!

Muszerfal izzo- kizarolag a magyar tungsram 2 w- ost ajanlom, mert az nem eg ki kisse jobban is vilagit, es kb 10x olcsobb!
A gyari nagyon draga, es egy evben ki fogod az osszest kb cserelni!

Udv bajorbol TKB!
Sajna nem soxor tudok ide jutni!

Zimi grat meg eccer az aprosaghoz!

Nagyon ari!
még nálam sincs elrakva, de szerintem már sejti Gusztika, hogy idén már nem lesznek nagy feladatai....nem úgy, mint Zongoristának vele, mindig van rajta valami tennivaló
Mhmax köszi rendesek vagy/tok !A cb túl drága annyiért mást vennék!Már keresem az alanyt .
Remélem a tél+az hogy nincs kereslet jó helyzetbe kalibrál 1 kp-s vevőt.
SZiasztok remélem rövidesen villanthatok-az új gépem--
ok, nem bánom, de akkor a mostanit tartsd meg a kislányodnak
A motor nálam sincs elrakva télire. Majd előveszem még a jövő héten is!
előbb magamnak veszek, egy nagyobbat!
Kraszy! ne adjam fel Neked is inkább a dvd-t postán?!
szerintem hamarabb odaviszi Neked a postás bácsi, minthogy össze tudjuk hozni a randit....azért gondold meg..
ha gondolod, küldd el sms-ben a teljes nevedet és a címedet és már dobom is
hétvégére nem mond túl hideget, úgyhogy azt tervezzük Zongoristával, hogy motorra pattanunk és adunk az élvezeteknek egy csöppet, remélem, hogy tényleg nem lesz hideg és eső
múlt héten szombaton egy állati jót motoroztunk, igaz nem mentünk túl nagy távot (120km), de jó volt...bízom benne, hogy nem az volt az idény uccsó motorozása
nemsokára vehetsz a kislányodnak egy motort és akkor majd vele jöhetsz Mágikához
vegyél Neki egy er5-öt és akkor már teljes lesz a banda

tegnap este írt a mi drága Fisink, jól van, írtam neki, hogy kitartás, nemsokára itt a december és máris jöhet haza
Köszi mindenkinek!
Gratulálok a picurkához Zimi ! Nagyon édes!