vazzeee már Gadus! nem figyelsz rám
szerda este tutti, hogy itthon vagyunk, fél 7től jöhetsz vagy a jövő héten szinte bármelyik este, csak beszéljük meg
de szerintem hamarabb megkapod, ha postán dobom fel neked
Az érdekelne, hogy Kawasai motorokhoz konkrétan ER-5 höz mennyire gördülékeny hazánkban az alkatrészek beszerzése, és mennyire drága v. olcsó pl. a Suzuki éhoz képest?
Létezik-e a márkakereskedéseken kivül más alkatrészbeszerzési forrás?
Köszi.
sziasztok srácok!
bocsi, hogy így eltűntem.."nyaralni" voltunk, édes kettesben zongoristával
sajnos nem motorral mentünk, köszönhetjük ennek a "jó" időnek...sokat kirándultunk és pihentünk, tényleg nagyon jó volt, ku@vára nem volt kedvem hazajönni
meglátogattuk Mágikát, kicsit megtoltuk a humánt, turkáltunk egy kicsit, aztán eljöttünk
Szia, szia!
Én tudom, mert Zarándok és Zongorista meglátogattak a tihanyi nyaralásunk alatt és meséltek, hogy jártak nálad!
És azt is hallottam, hogy van egy aranyos kutyád!
Az utóbbi időben kicsit eltűntem, mert a főállásom mellett szeptemberben és októberben van a csúcs mellék-profilomnál (sport-rendezvény szervezésben segédkezem külsősként).
Zimi - babaügyben mizu?
és eladtad már a szimering-szetted?
Zarándok - nem volt érkezésem felétek fordulni a dvd miatt, megpróbálom jövő hétre beiktatni, ha nem sikerül, akkor utána levő hétre, de előtt mindenképp csörgök.
Fisinek üzenet - jó utat, kitartás és ne feledje hamar itt a december
Remélem jövő héten nem fog esni, mert szinte minden nap mocival kellene majd mennem dolgos utaimra és ha már gurulok, jó lenne nem sz*áázni
További széles utat Minden TKB-snak!
Na hali TKB!
Látom. épp forr a fórumon a hangulat, ez már inkább egy forrum
Egy kis öröm a lecsillapodás kedvéért, na meg azoknak, akik nosztalgiáznának egy kicsit ebben a fagyos szeptemberben, jelentem: végre újra működik a Tanya weboldala! www.magikatanyaja.hu Nézegessétek, ha van kedvetek! Ti is főhír lettetek Guszti néni meg Zongorista már 2x is megleptek személyesen! Ugráltam örömömben, ha nem hiszitek, kérdezzétek meg! Lehet követni a példájukat! Rövid és enyhe telet Mindenkinek! Mágika
Japunak igaza van!
Szerintem ezeket a cuccokat ingyen kéne osztogatni vmi motorkiállításon. Valószínüleg erre a célra is készültek, csak valaki bizniszt csinált belőle.
A zöld sport Kawákon lehet, még jól is motatna pl a matricaszett, de az ER-5 nem az a stílusú motor, aminek szüksége lenne matricára.
Aki naked bike-ot vesz annak a gép puritánsága tetszik. Én pl. max egy felnicsíkot tudnék rajta elképzelni a gyári matricákon kívül.
Ebből itt nem lesz nagy üzlet, pláne ilyen beszólás után.
Milyen matrica mutatna jól?
Hát pölö az,hogy 1500ccm.Hátha valaki elhiszi és elalél tőle.
Haha kisgyerek ez szíven ütött.Egész jó belépő egy idegen oldalra.
Ebben még van is logika.... Én maga a monstert cuccokat azért bírom mert esztétikailag jól néz ki ez a jel... de ez mind1.... amúgy nem muszály neked venni és ne is reklámozd.... akir belevaló extrém srác meg motoros annak tetszeni fog... És nem feltétlenül reklám ez a dolog... Amúgy az íze is kurva jó... de hát ízlések és pofonok... mindenkinek nem tetszhet ugyanaz... köszi a hozzászólást és balesetmentes kilométereket!
A 20 %az erős túlzás, jó lesz az 5- max 8 %- nak is!
Ha 60 lovas lett az er5- öd, akkor lécci menj ki egy jó útszakaszra, és ha megfutja a 200- at- akkor tiéd a labda!
De csak nézd meg pl a youtube- on a Kawasaki ZZr 1400 at top speed nevű vidit- ott egy srác Bódis dobbal nyomta fel a 190 lovas zizit- 210 lóra na az 20 ló és alig 10 %!
Lehet erősebb lett, de szerintem van az érzéseidben egy nagy adag Placebo-és mivel hú sportdob, biztos kissé jobban is húzatod, pörgeted neki!
Szerintem ettől érzed erősebbnek.
Drága, de biztos út a fékpados bemérés is- na ott kiderül kinek is van igaza!
Amúgy én is hangot kérek, talán jövő héten rá is tudok nézni majd!
szerda este tutti, hogy itthon vagyunk, fél 7től jöhetsz vagy a jövő héten szinte bármelyik este, csak beszéljük meg
de szerintem hamarabb megkapod, ha postán dobom fel neked