Köszi szépen sokat segítettél!A gyári valóban 30.000.-Ft,de szerintem az rablás! Megyek megrohamozom vmelyik autósboltot! :)
Mégy egy kérdés! Gumit ujat szoktál venni,vagy vmi használtat? Az enyémen most hátul 10 cm-s helyen "van" még gumi--a többin ki van a szövet!
Hali!
Nekem, mikor megvettem (2006-ban), ki volt égve a fordulatszámmérő világítás.
Azt cseréltem, nem tudom, milyenre, valami robogóé volt. Most meg kiégett a km óra világítás. Úgyhogy 4 évet bírt!
A belső fehér műanyagra meg vigyázzatok, nagyon drága!
Ezen a linken keresztül megtalálod a szükséges cuccot. Vaterás link, hozzászólásokon keresztül el tudod érni az eladót (ne foglalkozz vele, hogy ez befejezett aukció, attól még megkapja a srác a levelet.)
Ezeket az izzókat amik most benne vannak a DMC kft től rendeltem direkt,mondom gyári cucc(elvileg)biztos továb birja majd! Hát pont nem birta tovább! Köszi az ötletet,venni fogok Tungsramot! Ha megírnád a fickó elérhetőségét azt is megköszönném! A Magyar utakról inkább nem írok semmit,mert csak felidegesítem magam! :))
Nekem mikor megvettem a Kawát, az első évben kiégett az összes. Akkor minőségi izzókat tettem bele (Tungsram 1,7W), a teljesítménye egy nagyon picit kissebb, de ugyanúgy világít. Azóta 3 év alatt egy sem égett ki (pedig népítéletek alapján vettem belőle 7db-ot).
Nagyon egyszerű elbaszni, hogy belerakját az autó helyzetjelzőbe való 5Watt-os izzót, az sokkal forróbb, nemcsak magát, de még a műanyagot is szétbassza.
Korábban belinkelt Zimi egy vaterás linket a króm műszerfalházról (melltartó). Azt elég jó áron adták. Felvettem a kapcsolatot a sráccal, és írta, hogy tud szerezni kawa műszerfalhoz cuccokat. Megpróbálom előhalászni az elérhetőségét, és megírom ide.
Sajnos az enyém is már egy kicsit zörög, szerintem, ha a télen szétszedem még elég elvinni műanyagoshoz (rohadt magyar utak).
Sziasztok! Nektek a műszerfalvilágítás hány havonta ég ki? Nem nagy öröm cserélgetni! Esetleg belső rész nincs valakinek? (szar fehér műanyag)! Enyém el van törve--de ahogy olvasgattam ez betegsége az ER 5-nek!
Tegnap voltam motoros talin Izsákon.Ott volt Bálind Matyi bácsi 2Xmagyar bajnok motorversenyző is/84éves/A Ducatijából ez az egy van az országban.Ja és az öreg a mai napig húzza vadul.
Mégy egy kérdés! Gumit ujat szoktál venni,vagy vmi használtat? Az enyémen most hátul 10 cm-s helyen "van" még gumi--a többin ki van a szövet!
Nekem, mikor megvettem (2006-ban), ki volt égve a fordulatszámmérő világítás.
Azt cseréltem, nem tudom, milyenre, valami robogóé volt. Most meg kiégett a km óra világítás. Úgyhogy 4 évet bírt!
A belső fehér műanyagra meg vigyázzatok, nagyon drága!
http://www.vatera.hu/item/view...
Elég korrekt áron van sztem. Úgy hallottam, hogy a gyári 30.000 Ft.
Egyébként asszem a UNIX-ban tudtam venni a hozzá való izzókat.
Remélem sikerült segítenem.
Nagyon egyszerű elbaszni, hogy belerakját az autó helyzetjelzőbe való 5Watt-os izzót, az sokkal forróbb, nemcsak magát, de még a műanyagot is szétbassza.
Korábban belinkelt Zimi egy vaterás linket a króm műszerfalházról (melltartó). Azt elég jó áron adták. Felvettem a kapcsolatot a sráccal, és írta, hogy tud szerezni kawa műszerfalhoz cuccokat. Megpróbálom előhalászni az elérhetőségét, és megírom ide.
Sajnos az enyém is már egy kicsit zörög, szerintem, ha a télen szétszedem még elég elvinni műanyagoshoz (rohadt magyar utak).
Rajta vagyunk az ügyön!
igyekszem a hét elején feladni a dvd-t
írj, ha megkaptad
sok sikert
Mi babaszívhang vizsgálaton voltunk az István kórházban délelőtt.
meg még vagy 2 motorja
eltévesztettem a szót
jujjj, de szöszi vagyok
na, mindjárt dobok rá egy sms-t, hadd örüljön a drágám
engem már gusztika lassan meg sem ismer
20db leirás az ER-5ről