Sajna szomorú hírrel jöttem közétek, idén már csak valószínűleg December elejétől fogunk beszélgetni Veletek!
Sajnos villámhírként ért a hír ma, irány Németország bajor része- már szerda kora délután indulnunk kell!
Kedvem semmi- csak a szemét anyagiak!
Legyetek jók- vigyázzatok magatokra, és néha küldjetek nekem legalább hetente egy smst- felváltva, hogy tudjam mi zu erre!
Vissza írni nem sokszor fogok mert drága nagyon, de örömmel hallok Rólatok!
Mociból kiszedtem az akkut ma- csak decemberben fogom elindítani, vagy ha hazajövünk egyszer addig akkor majd akkor!
Vigyázzatok magatokra, jó mocizást még ami megmaradt belőle!
hétvégén Egerben voltunk, hát.....hazafelé már mindenki vacogott....@rva hideg volt, már bőven sötétben értünk haza és meg kellett állapítanom, hogy vége a nyárnak
nem baj, jövőre ismét találkozó, csak győzzük kivárni..
Köszi, keresgéltem én is a neten: lehet kapni légszűrő olaj sprayt, ami biztosítja a vékony olajréteget a szűrőn.
Vettem is egyet, mert igen száraz volt.
Sztem igen nedves, mert az én fűnyírómon is a levegőszűrő szivacs és amikor először szétszedtem be volt áztatva finoman olajba. De azért várj vmilyen szakértő véleményére.
Tegnap már 2 személyes járat volt a kis GN 125-el.
Azt kell mondjam, hogy elég jól lehet vele tartani a forgalom ritmusát. Persze nem egy gyorsulásbajnok, de alkalmas arra, hogy rövid utakra elvigyen kettőnket a fiammal iskolába és dolgozni.
A km órája csal, vagyis kb. 5-el többel megyek, mint amennyit mutat, ezért a 85-ös utazó a valós.
Karburátor takarítás jövő hétvégére ütemezve, mert szerintem bele kell nézni. Melegen felpörög egy kicsit.
És egy műszaki kérdés: ha a levegőszűrő szivacs, akkor az nedves, vagyolajos szűrő? Jól tudom?
Kedves vagy, köszönöm! Én is ugyanezt köszönhetem az ER5-nek!
Ígérem, hogy azonnal szólók, ha meglesz a baba, és azt is, hogy a jövő évi talin ott leszek, akár még ezzel a motorkával is elcsattogok!
sajnálom, hogy el kellett adnod a motorkádat, de Te akkor is a TKB tagja maradsz, bármid is van
és én személy szerint nagyon hálás vagyok a volt ER5-ödnek, hogy a tiéd volt, mert így megismerhettelek Téged
hát igen, melegebben kell öltözni, de én még hajtom egy darabig ezt a postás motort.