Hát ezzel a motorral vannak azért érdekességek!
Tuti estek vele, mert a lámpa már vmi kókány és hiányzik a bal oldali hűtő borítás is!
2005- nek néz ki de nem tudom, színre fujt kapaszkodó ha jól tudom a 2003- as szériákon volt. Kissé kesze-kusza az összhatás!
szia Gadus!
csak most tudtam elolvasni az "esetleg holnap"-ot, azóta meg már jó pár nap eltelt
sajna most az elkövetkezendő pár napban nem jó, elmegyünk egy kis hosszú 7végére zongoristával a balatonra, meghívott 2 barátunk a házába
nemsokára indulunk is , persze motorral
vas este jövünk haza, nekem a hétfő és a kedd este nem jó
esetleg szerda este 7 kürül?
puszi
Kívánok Mindenkinek kellemes időtöltést ezen hosszú hétvégére és nagyon széles utat aki esetleg mocira pattan.
Én kedvesemmel Debrecenben leszek a virágkarneválon és sajna nem motorral.
Jaja, láttam én is a hirdetések között, elég baráti az ára még átíratással is, de sajna szinte nullával egyenlő pénzmennyiséggel rendelkezem, persze tudnék kölcsön kérni fateréktól, vagy tesómtól is, de jelenleg nem az az első a családban, hogy nekem motorom legyen, persze apám mondta, hogy mindenképp besegít, hogy mennyivel még ő sem tudja szerintem.
(elég sok pénz ment el mostanában idehaza, új kerítés, járda, bejáró, garázsajtó, ereszcsatorna, plusz a jogsim egy részét is ők állják)
Azért köszi, hogy felhívtad a figyelmem.
Egyszer megcsináltam a hat hónapos forgalomból kivonatást.Akkor valamennyit lehetett vele spórolni,de szerintem nem éri meg igazán a sok utána mászkálást.Meg aztán milyen amikor októberben vagy pl.
március 15-én ragyogó idő van te meg nem motorozhatsz?Ha mégis felülsz és elkapnak az nagy szopi .
Persze ez saját vélemény.
Hali
Lenne pár kérdésem:
1.Kell a mociba elsősegély doboz?És ha igen van-e mociba való?
2.Ha ideiglenesen kivonatom télire a mocit (mondjuk fél évre 09-03)mivel nem járok vele akkor a súlyadóm kevesebb lehet?Azt már tudom hogy a biztosítással már megéri.Valaki tapasztalat?
Tuti estek vele, mert a lámpa már vmi kókány és hiányzik a bal oldali hűtő borítás is!
2005- nek néz ki de nem tudom, színre fujt kapaszkodó ha jól tudom a 2003- as szériákon volt. Kissé kesze-kusza az összhatás!
Megnéztem két ER-5 öt, és kalkulálgatom hogyan jönnék ki a végén.
Az ER5 hengerfej oldalán van mindkét/jobb-bal/ oldalon 1-1 lyuk.
Mire jó az, mi célt szolgál?
köszi,
L.
Egy ER5 vétele esetén kötelező az eredetvizsga?
kb. mennyi egy ER5 átírási költsége? Miből áll?
köszi,
L.
Nektek is jó 7végét kívánunk
aztán nehogy elvesszél a nagy virágrengetegben
csak most tudtam elolvasni az "esetleg holnap"-ot, azóta meg már jó pár nap eltelt
sajna most az elkövetkezendő pár napban nem jó, elmegyünk egy kis hosszú 7végére zongoristával a balatonra, meghívott 2 barátunk a házába
nemsokára indulunk is , persze motorral
vas este jövünk haza, nekem a hétfő és a kedd este nem jó
esetleg szerda este 7 kürül?
puszi
A kapcsolók megvezető furatait kell átfúrni meg a végére csavart hegeszteni és kész.
A hétvégén már száguld is a gép.
Kívánok Mindenkinek kellemes időtöltést ezen hosszú hétvégére és nagyon széles utat aki esetleg mocira pattan.
Én kedvesemmel Debrecenben leszek a virágkarneválon és sajna nem motorral.
Üdv mindenkinek
GZ
(elég sok pénz ment el mostanában idehaza, új kerítés, járda, bejáró, garázsajtó, ereszcsatorna, plusz a jogsim egy részét is ők állják)
Azért köszi, hogy felhívtad a figyelmem.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Sajna nem tudok menni, a család "rászervezett" a túrára.
Majd legközelebb.....
köszi
március 15-én ragyogó idő van te meg nem motorozhatsz?Ha mégis felülsz és elkapnak az nagy szopi .
Persze ez saját vélemény.
Hali
Igen, áll!
Lenne pár kérdésem:
1.Kell a mociba elsősegély doboz?És ha igen van-e mociba való?
2.Ha ideiglenesen kivonatom télire a mocit (mondjuk fél évre 09-03)mivel nem járok vele akkor a súlyadóm kevesebb lehet?Azt már tudom hogy a biztosítással már megéri.Valaki tapasztalat?
Köszi
Igyekszem nem bénázni, pozitívan hozzáállni, és minél kevesebb pénzből levizsgázni