Na figyi kicsi ,valamilyen termék fogyasztása nem azt jelenti hogy reklámozod.A reklám van érted hogy fogyaszd a terméket.De a matrica bizinyhogy reklámozás szeritem.
Figyelj.... ez nem így működik aki monster rajongó és valamilyen köze van a motorozáshoz azt érdekli kisgyerek.... ja és amúgy akik 46-os rossi matricát viselnek a mocijukon? rossi fizet nekik? vagy amikor coca colat iszol akkor a coca cola fizet neked? vagy amikor dunhill cigit szívsz az fizet neked? A világítós óvszer tényleg király.....
Csáó srácok! Vannak eladó MONSTER cuccok akit érdekel.... aki valamit ért a motorokhoz az tudja hogy hogy függ össze a monster meg a kawasaki.... Tehát minden kawasakishoz jár valami monster cucc.. Itt egy árlista a képen.... Nagyon olcsón adom őket.... Átvétel postai úton vagy személyesen....
Nagy nehezen és egy kölcsön laptoppal sikerült bejelentkeznem ide!
Jól vagyok gyerekek- de ne tudjátok meg ezt a nagyfokú igénytelenséget, ami itt van a szállón. Jó lenne- ha hazánkfia SOHA nem kényszerülne rá hogy külföldön dolgozzon!
Jók legyetek- pörögjetek- én addig megpróbálom megkeresni a MASTEK dobra valót!
Sziasztok TKB !
Most én játszok a postás szerepét, amit boldogan megteszek ! Nemrég beszéltem Fisivel pár szót, megkért, hogy mondjam meg nektek- Jól van , hiányoztok és MINDENKIT ÜDVÖZÖL !
Üdv Fisi !
Látom mégis összejött a meló, hát hiányozni fogsz a fórumról az biztos, főleg az újaknak a jótanácsok. Azért a bajor lányokat vizitáld meg, úgy hallottam azok is szeretik a sört meg a magyar fantasztik cm-t. Ha tudsz internetezni akkor ne kimélj bennünket, várjuk a híreket felőled. Széles utat !
Monstert mindenkinek!
Az UV-s óvszert kipróbálnám (van UV lámpám).Mondjuk a párom azthinné én vagyok Dart Vader
Ti hogy álltok a er5-ökkel?
Hangot kérünk!
Ez igen 60Loo?
4000ft
racingbazar@freemail.hu
Nagy nehezen és egy kölcsön laptoppal sikerült bejelentkeznem ide!
Jól vagyok gyerekek- de ne tudjátok meg ezt a nagyfokú igénytelenséget, ami itt van a szállón. Jó lenne- ha hazánkfia SOHA nem kényszerülne rá hogy külföldön dolgozzon!
Jók legyetek- pörögjetek- én addig megpróbálom megkeresni a MASTEK dobra valót!
Most én játszok a postás szerepét, amit boldogan megteszek ! Nemrég beszéltem Fisivel pár szót, megkért, hogy mondjam meg nektek- Jól van , hiányoztok és MINDENKIT ÜDVÖZÖL !
Kitartás! Aztán tényleg néha tekints le ránk!
Decemberben ugyanitt, ugyanezekkel a banditákkal!
Hidd el, sitty- sutty elrepül az idő!
Nagyon fog hiányozni az egész banda- ne kíméljetek az smsekkel- kint ez rengeteget számít!
És ha lehet ne egy két hétig tartson, hanem egész decemberig! :)
Írjátok meg mi történik veletek, hadd halljak minél többet arról mi történik ország szerte!
Legyetek jók!
Látom mégis összejött a meló, hát hiányozni fogsz a fórumról az biztos, főleg az újaknak a jótanácsok. Azért a bajor lányokat vizitáld meg, úgy hallottam azok is szeretik a sört meg a magyar fantasztik cm-t. Ha tudsz internetezni akkor ne kimélj bennünket, várjuk a híreket felőled. Széles utat !
Keress egy McDonalds-ot, onnan majd írhatsz néha nekünk!