Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

A leírt jelenség egyáltalán nem természetes, megpróbálhatod a karbi tisztítást- és ajánlom a Spuri nevű adalékot is a későbbiekben, jót tesz a gépnek! Mellesleg tisztítja az egész rendszert!

A láncon nincs szétszedő szem a futás teljesítménye 15- 45 ezer km, használattól függően- az új szett pedig 30- 40 e ft között mozog bolttól függően:)
Ne féktisztítóval fujd le hanem, petróleummal tisztítsd vagy van aki a Brigéciolban hisz, de én a petrót kultiválom jobban.
Ekkor szedd le a blokknál az első lánckerék fedelet is és mögötte is tisztítsd ki, meg a felső alsó kisebb vázcsöveket is mosd le, mert oda is kiveri a sprét menet közben!

Sok sikert a géphez- jöhetnek képek is! :)
helló, kedves márkatársak, az lenne a kérdésem, hogy vettem egy er5-t ami elég sokat állt, és nem tudom, hogy amiatt csinálja-e vagy ez mindenkinél így van-e.
szóval az lenne a gondom, hogy olyan 4000es fordulatig kicsit dadog, és nem igazán veszi a fordulatot, ha eléri a 4000et utána megy rendesen. ez normális?
vagy érdemes lenne egy karbi tisztítás?
a másik kérdésem, mivel még gyári lánc van rajta, lehetséges, hogy nincs szétszedő szem rajta? mert ráférne szegényre egy takarítás, ezért gondoltam, féktisztítóval befújom, aztán láncsprével lekezelem.
előre is köszi a tanácsokat.
srácok!
nem jelentkeztetek a meglévő 2 db fisi által készített dvd-re, még mindig itt figyelnek az asztalon....szabad a "vásár"
szívesen elküldöm a címetekre, ha gondoljátok
akkor lehet, hogy együtt áztathatjuk a vizslafüleket?!
szia zimmedli!
elküldtem a freemail-edre
ok, szerintem akkor meglátogatunk, ha Ti is úgy gondoljátok, szuper lenne
akkor én azt buktam: állati sokszor estem már , méghozzá nem is kicsiket, de hála istennek jó kemény a fenekem....
Soha nem esünk le a lóról!
OK, Sajkod 4 km onnan!
Csak vicceltem! Dehogy veszem el második szerelmedet!
ok, ha úgy adódik, akkor felhívlak vmelyik nap és akkor találkozhatnánk
mi füreden leszünk az egyik barátunknál, jó lesz már egy kicsit pihenni
zongorán utazni nagyon jó
gusztit pedig szívesen odaadom,ha szeretnéd
Csak egy tank benzin volt a részleted?Az nem vészes hacsak nem rakéta üzemanyag.Kb 5-6000Ft?Vagy kevés hitelösszeg vagy hosszú futamidő a titka?
Szelidi tó esetleg 26-án?
Hali Nico!
Már nekem is változott a progi.A multhétvégi motorozás a sárvári motorostalálkozóra elmaradt a rossz időjárás miatt ,így 20-án megyek sárvárra meg a környékére,mert hívtak az ottani ismerőseim.
Sziasztok,

A hejzet az, tetszik az ER5.
Viszont sokan mondják, hogy a szervízek és az alkatrészellátás némi kivánni valót hagy maga után.
pl. lassú az alkatrészellátás, bizonyos szervízekben nem értenek a motorhoz stb.

Mennyire igazak ezek a hírek?
Mennyire megbízható motor az ER5?
Vannak-e olyan típushibái amikre vétel előtt oda kell figyelni?

köszi.
Oké!
Azt beszéltük, hogy lehet, maradnánk a tűzijátékra.
De az asszonynak így is sok lesz a 400 km, hát még, ha késő este érnénk haza.
Üdv mindenkinek!

Nico lehet csatlakozok a duna-kanyartúrához.A túraútvonalat néztem,Kisbérnél csatlakoznék.Jókis helyeket tudok arra amik útba esnek.
Ha van kedvetek, guruljatok el Sajkodra (Tihanyi-félsziget), mi ott leszünk családilag!
Jó kis strand van ott és remek kirándulóhely!
A gyerkőceim már tudják!
Tudod mi a lovasok első szabálya?
Akkor jó!
Biztos élmény lesz egy zongorán utazni!
De cserélhetnénk is: te ülsz mögé, én meg hozom a motorod!
Ott is leszek, az tuti!
Nemrég voltunk a Dunakanyarban Gadussal, ezért most nem, meg azért sem, mert Sajkodon leszünk, a Tihanyi félsziget nyugati öblénél.
Hát, a motor eladás nem egyszerű és az sem, hogy mi legyen helyette, ami olcsóbb, és a városban megfelel. Lehet, hogy semmit nem veszek, egyelőre.