A leírt jelenség egyáltalán nem természetes, megpróbálhatod a karbi tisztítást- és ajánlom a Spuri nevű adalékot is a későbbiekben, jót tesz a gépnek! Mellesleg tisztítja az egész rendszert!
A láncon nincs szétszedő szem a futás teljesítménye 15- 45 ezer km, használattól függően- az új szett pedig 30- 40 e ft között mozog bolttól függően:)
Ne féktisztítóval fujd le hanem, petróleummal tisztítsd vagy van aki a Brigéciolban hisz, de én a petrót kultiválom jobban.
Ekkor szedd le a blokknál az első lánckerék fedelet is és mögötte is tisztítsd ki, meg a felső alsó kisebb vázcsöveket is mosd le, mert oda is kiveri a sprét menet közben!
helló, kedves márkatársak, az lenne a kérdésem, hogy vettem egy er5-t ami elég sokat állt, és nem tudom, hogy amiatt csinálja-e vagy ez mindenkinél így van-e.
szóval az lenne a gondom, hogy olyan 4000es fordulatig kicsit dadog, és nem igazán veszi a fordulatot, ha eléri a 4000et utána megy rendesen. ez normális?
vagy érdemes lenne egy karbi tisztítás?
a másik kérdésem, mivel még gyári lánc van rajta, lehetséges, hogy nincs szétszedő szem rajta? mert ráférne szegényre egy takarítás, ezért gondoltam, féktisztítóval befújom, aztán láncsprével lekezelem.
előre is köszi a tanácsokat.
srácok!
nem jelentkeztetek a meglévő 2 db fisi által készített dvd-re, még mindig itt figyelnek az asztalon....szabad a "vásár"
szívesen elküldöm a címetekre, ha gondoljátok
Hali Nico!
Már nekem is változott a progi.A multhétvégi motorozás a sárvári motorostalálkozóra elmaradt a rossz időjárás miatt ,így 20-án megyek sárvárra meg a környékére,mert hívtak az ottani ismerőseim.
A hejzet az, tetszik az ER5.
Viszont sokan mondják, hogy a szervízek és az alkatrészellátás némi kivánni valót hagy maga után.
pl. lassú az alkatrészellátás, bizonyos szervízekben nem értenek a motorhoz stb.
Mennyire igazak ezek a hírek?
Mennyire megbízható motor az ER5?
Vannak-e olyan típushibái amikre vétel előtt oda kell figyelni?
Nemrég voltunk a Dunakanyarban Gadussal, ezért most nem, meg azért sem, mert Sajkodon leszünk, a Tihanyi félsziget nyugati öblénél.
Hát, a motor eladás nem egyszerű és az sem, hogy mi legyen helyette, ami olcsóbb, és a városban megfelel. Lehet, hogy semmit nem veszek, egyelőre.
A leírt jelenség egyáltalán nem természetes, megpróbálhatod a karbi tisztítást- és ajánlom a Spuri nevű adalékot is a későbbiekben, jót tesz a gépnek! Mellesleg tisztítja az egész rendszert!
A láncon nincs szétszedő szem a futás teljesítménye 15- 45 ezer km, használattól függően- az új szett pedig 30- 40 e ft között mozog bolttól függően:)
Ne féktisztítóval fujd le hanem, petróleummal tisztítsd vagy van aki a Brigéciolban hisz, de én a petrót kultiválom jobban.
Ekkor szedd le a blokknál az első lánckerék fedelet is és mögötte is tisztítsd ki, meg a felső alsó kisebb vázcsöveket is mosd le, mert oda is kiveri a sprét menet közben!
Sok sikert a géphez- jöhetnek képek is! :)