Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a rutinnál én egyszer letettem a lábam, sajnos, az nagy hiba
hiába próbáltam puncsolni a vizsgabiztosnál, hogy hadd menjek még egy kört, sajnos nem jött be és megvágott, de a második vizsgám tökéletes lett
a forgalom pedig szerintem sokkal könnyebb és szabadabb, mint a rutin, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom
sosem késő elkezdeni, csak egy saját ló állati sok lóvé és már nem bírtam tovább anyagilag, 12 évig volt saját lovam....de állati jó dolog
szia nico!
köszi az érdeklődést, apukám ma jött ki a kórházból
ezért nagyon boldog vagyok, nekem ő a szemem fénye
20-án van zongorista névnapja és egy baráti párunk meghívott balcsira, úgyhogy oda megyünk 3 napra, úgyhogy részünkről biztos, hogy kimarad a dunakanyar
persze hogy tudja zongorista
csak nem gondolod, hogy nélküle az ő tudta nélkül írok ilyet?
Üdv !
Én ma fizettem be az utolsó részletet, hamarosan enyém a gép, egy tank benzint elvitt havonta plusszba a "drága frenk"
Holnap viszem műszakira + szerviz is most lesz + hétvégén megyek a kulcsomért Szlovákiába, szóval az asszony kezd csúnyán nézni ránk.
Imi valaki biztosan elhoz jövőre szerintem ha nem lesz meg a gép, a kemény magnak ott kell lenni nincs mese.
Hali!
Senki nem jön 20-án a Dunakanyarba?!?!?

Zarándok, remélem, apud jobban van!

Zimi! Vazze!
Ez a kurv@ pénztelenség!
Nekem is rezeg a léc, még van a törlesztőrészletből, csak ezért nem dobtam eddig piacra a mocit.
Menni fog, ne aggódj!
Ez nagyon kedves felajánlás, de Zongorista is tudja?
Akármi lesz a seggem alatt, Diszelbe megyek!

akkor csupán 24 év előnyöd van!
Életemben másodszor ültem lovon!
Nagyon köszönöm, küldd, de e-mailben is jó!
Bár tanácsolták, hogy eladás előtt nem költsek erre...
De én úgy érzem, a jövő évi szezont is ezzel a géppel kezdem és tényleg kinyúlt a lánc.
Szittya magyar szarik a kobakra!
Ok rendben, írok beszámolót, ha meglesz, ha nem...erre nem is gondolok egyelőre inkább :),
Holnap lesz még egy órám, gondolom még egyszer átnézzük a dolgokat, és aztán majd csak rajtam múlik, hogy jövőhéten mi lesz.
Egyébként a pályákkal nincs semmi bajom, bójákat nem döntögetem, nyolcas is megy, egyetlen parám, hogy elinduláskor ne blokkoljak le, és csapjam ki a kuplungot hirtelen, de szerencsére már legutóbb is frankón mentek a dolgok, csak hát a vizsga az vizsga
nem is írtam nektek, hogy zongoristával egy jót motoroztunk a hétvégén, nem is készültünk rá, abszolút spontán szült ötlet volt, a termés: kb. 400 km
viszont egy autóúton, ahol én 110-el mentem, volt egy kis gebasz, ha nem húzódom le az út jobb szélére, akkor semmi sem marad sem gusztiból, sem belőlem
a velem szemben szabályosan közlekedő faszit előzte egy kocsog, (gondolta, na a hülye motoros majd úgyis lehúzódik...) aki kb mehetett vagy 130-al és hogy ne üssön el, én már majdnem letértem az út padkára, hála istennek, hogy el tudtam húzni a kormányt jobbra, így mindkét kocsi szemből érkezve mellettem suhant el....hát..aki előzött az elég közel volt hozzám
és sokszor ennyin múlik
még utána is azon vettem észre magam, hogy a bukó alatt még mindig tátva van a szám
igazad van, használd is ki míg lehet
ha esetleg nem lesz jövő mágikára motorod, majd ülsz zongorista mögött
azért írd meg, hogy sikerült-e és hogy miként zajlott, engem érdekelne
emlékszem, amikor tavaly vizsgáztam, annyira, de annyira be voltam sz@rva
amilyen nagy szám van, olyan beszari vagyok vizsgák előtt
ja-ja
hiányzik a bukó és társai
6 éves koromtól 30 éves koromig lovagoltam , tavaly adtam el pénz gondok miatt a lovacskámat, úgyhogy, ha gondolod, szívesen adok tanácsokat, tippeket lovaglással kapcsolatban
szia kedves zimmedli!
ha gondolod, küldök neked sms-ben egy nevet és egy telefonszámot, szerintem a srác fog tudni segíteni láncszettben
Imi hol a védőfelszerelés? Attól, hogy 1 LE még veszélyes ha odahúzod neki.
Üdv. neked is!

Remélem én is, hogy mihamarabb sikerül egy ilyen Er-5-re összehozni a pénzt, bár az is lehet, hogy azért először valami kisebbre kéne benevezni, mivel fő a fokozatosság, de majd még meglátom, egyelőre a jogsi legyen meg.
Majd pótolom a motorozást egy ideig ezzel:
Még nem eszik forrón a kását! Halvány az érdeklődés, de voltak ajánlatok:
- csere 250-es Majestyre, amire új gumik kellenek (i.á.390 ezer),
- csere Cagica Super city 125-ösre (kétütemű olasz? jaj ne!)
- csere CBF 250-re, 2005-ös, 550 ezerért (nem tudok ráfizetni)

Ráadásul van egy gondom is, de ez inkább anyagi: cserélni kellene a láncot és a lánckerekeket. Most már eléggé kezd nyúlni a lánc...a szett kb. 30 ezer. A nejem ki van akadva, hogy megint költeni kellene rá.
Tényleg, tud valaki olcsóbban lánc-szettet?
Sajnáljuk Zimi!
De abban igazad van: a barátság nem motor függő és remélem sokszor össze fogunk még futni nem csak veled, hanem a többiekkel is
szia Gergő, üdv a körünkben!
Én is így kezdtem és immár 5éve vagyok ER5ös