Most akkor elbizonytalanodtam,mert bizony az enyémen körkörösen úgy kb nyolc furat van de olyan szabályosan,hogy házilag nehéz lenne ilyen pontosan kifúrkálni.Passz.
Egy kis furat van rajta- a nagy lyuk alatt. Plusz a dob- kipufogó cső csatlakozásánál- még egy pici- állítólag, hogy a fölös kondenzvíz kijöjjön a kipuból?!?
Többnek nemigen szabadna lenni rajta- már az eredetin...
Sziasztok.
Egy érésem lenne,valaki megnézhetné az ER5-öse gyári kipufogó végét,vannak-e benne körben furatok.A műszakin kötözködtek velem,hogy nagyon hangos,és ki van furkálva a kipufogó .Előre is köszi.
Na mi történt itt a fórummal?
Mindenki reggeltől estig dolgozik és éjszaka motorozik!
Teljes mértékben kihasználjátok a jó időt mi?
Tegyétek is, csak vigyázzatok magatokra.
Rendben!
Azt hiszem, a Pilist nem lehet megunni, erre a túrára még egyszer el kell menni az idén, mondjuk szezon zárásként.
Szeretnék Hollókőre is elmenni.
hát...ahogy elnézem a képeket, piszok nagy buli lehetett...
nem neteztem most kb 4 napja, nem tudtam a pilisi kirándulásról, de ha tudtam is volna, akkor sem tudtam volna elmenni, mert dunabogdányban voltunk, egy kisebb motoros összejövetelen, sátraztunk, király volt
fisi ugyan hívott telefonon szombaton, de munka közben nem lehet nálunk telefon ( ),este fél 10-kor tettem le a melót, akkor láttam, hogy fisi keresett.. fél 11 körül értünk le dunabogdányba, én hulla fáradt voltam, de azért jó volt
Többnek nemigen szabadna lenni rajta- már az eredetin...
Egy érésem lenne,valaki megnézhetné az ER5-öse gyári kipufogó végét,vannak-e benne körben furatok.A műszakin kötözködtek velem,hogy nagyon hangos,és ki van furkálva a kipufogó .Előre is köszi.
Mindenki reggeltől estig dolgozik és éjszaka motorozik!
Teljes mértékben kihasználjátok a jó időt mi?
Tegyétek is, csak vigyázzatok magatokra.
Üdv.: Sly
Azt hiszem, a Pilist nem lehet megunni, erre a túrára még egyszer el kell menni az idén, mondjuk szezon zárásként.
Szeretnék Hollókőre is elmenni.
nem neteztem most kb 4 napja, nem tudtam a pilisi kirándulásról, de ha tudtam is volna, akkor sem tudtam volna elmenni, mert dunabogdányban voltunk, egy kisebb motoros összejövetelen, sátraztunk, király volt
fisi ugyan hívott telefonon szombaton, de munka közben nem lehet nálunk telefon ( ),este fél 10-kor tettem le a melót, akkor láttam, hogy fisi keresett.. fél 11 körül értünk le dunabogdányba, én hulla fáradt voltam, de azért jó volt
hogy úsztad meg?! mert amit leírtál, az elég durva!
Viszont motoros szerelésben felmenni a kupolába:
Nagyon szuper idő volt! Fisi képeiből fogok szemezgetni:
Utánam!