Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha, az lehet, de én arra gondoltam hogy gyárilag nincs körbefurkálva.
Most akkor elbizonytalanodtam,mert bizony az enyémen körkörösen úgy kb nyolc furat van de olyan szabályosan,hogy házilag nehéz lenne ilyen pontosan kifúrkálni.Passz.
Egy kis furat van rajta- a nagy lyuk alatt. Plusz a dob- kipufogó cső csatlakozásánál- még egy pici- állítólag, hogy a fölös kondenzvíz kijöjjön a kipuból?!?
Többnek nemigen szabadna lenni rajta- már az eredetin...
természetesen nincs a gyáriba furat
Bocs,kérésem.
Sziasztok.
Egy érésem lenne,valaki megnézhetné az ER5-öse gyári kipufogó végét,vannak-e benne körben furatok.A műszakin kötözködtek velem,hogy nagyon hangos,és ki van furkálva a kipufogó .Előre is köszi.
Ja,ja én is itthon lebzseltem 5 hétig /mentem is 2000 km-ert/de azt hiszem mehetek robotolni a jövő héten.
Na mi történt itt a fórummal?
Mindenki reggeltől estig dolgozik és éjszaka motorozik!
Teljes mértékben kihasználjátok a jó időt mi?
Tegyétek is, csak vigyázzatok magatokra.

Üdv.: Sly
Dunabogdány sem lehetett rossz!
lehet, de azt hiszem, er5-öst nem láttam...pedig azzal te voltál, nem?
Rendben!
Azt hiszem, a Pilist nem lehet megunni, erre a túrára még egyszer el kell menni az idén, mondjuk szezon zárásként.
Szeretnék Hollókőre is elmenni.
ha vmikor ismét lesz vmi közös túra, szóljatok, megpróbálom úgy intézni, hogy el tudjunk mi is menni
egyébként vasárnap keresztül mentünk esztergomon, lehet, hogy szembe is jöttünk egymással és intettünk is egymásnak?! de furcsa!
örülök, hogy jól sikerült a kirándulás, jól összeverődött a banda, király lehetett
hát...ahogy elnézem a képeket, piszok nagy buli lehetett...
nem neteztem most kb 4 napja, nem tudtam a pilisi kirándulásról, de ha tudtam is volna, akkor sem tudtam volna elmenni, mert dunabogdányban voltunk, egy kisebb motoros összejövetelen, sátraztunk, király volt
fisi ugyan hívott telefonon szombaton, de munka közben nem lehet nálunk telefon ( ),este fél 10-kor tettem le a melót, akkor láttam, hogy fisi keresett.. fél 11 körül értünk le dunabogdányba, én hulla fáradt voltam, de azért jó volt
istenem, ott mentetek el az otthonom mellett (Rákoskeresztúr)
úúúúúúúúúúú, még jó, hogy nem esett nagy bajod!
hogy úsztad meg?! mert amit leírtál, az elég durva!
Elhagytuk a hegyes vidéket, az M0 sivárnak tűnik.
a kép lemaradt
Dobogókő: indulás haza!
de előtte Visegrád.
Esztergomi csendélet...
Impozáns!
Viszont motoros szerelésben felmenni a kupolába:
Ezért mentünk a Pilisbe!
Kövektező megálló Visegrád, majd Esztergom és végül Dobogókő.
Nagyon szuper idő volt! Fisi képeiből fogok szemezgetni:

Utánam!