Háátt- ezektől a tököm- pöcköktől szerintem egy bukókeret 100 x többet ér- plusz hozzá tudod a tanktatyót (ha olyan mint pl. az enyém) gumipókozni. A keret jobban védi a dekliket is stb...
Júni 25- 27- Diszel- jelentkezni tököm tudja hol kell de Zimi már felrakta vagy 20 helyre. Magadat hozz meg- ha van ismerősöd akkor őket- na meg nekem és Ziminek sört!
Csak azért kérdezem,mert láttam ilyen megoldást is,és gondoltam akkor ez sem lehet roszabb,mint a bukócső,de ha tévedek akkor szívesen fogadom a jótanácsokat.
Nem kell rá bukógomba- erre a típusra bukókeret van kitalálva! Olvass vissza van fent pár fénykép róluk. Vagy nézz rá a képeimre ott is látszik pl. a gyári.
Igen!
Sziasztok!
Egy hete ellopták a nejem táskáját, benne két mobil, összes igazolvány, egy pendrive, 14 ezer Ft.
Természeten rendőrségi feljelentés, SIM és bankkártya letiltás, IMEI számok körözése megtörtént. SIM kártya pótlás 4700 Ft, meg kellett egy új telefon és ez a szerencsénk, mert tegnap este megcsörgették a nejemet, hogy megtalálták a 44-es út mellett, Kecskeméttől 16 km-re a táskáját, szeretnék visszaadni. Mire odaértem este 10-kor, már nem vették fel a telefont.
Gondoltam, innentől a rendőrökre bízom. A rendőrségen az ügyeletes azt mondta, hogy vagy menjek el érte másnap én, vagy hétfőn menjek be és keressem az előadót, majd csinálnak valamit.
Köszönöm szépen töketlen hatóság!
Délelőtt elmentem érte. Megkerestem a helyi polgárőrség elnökét és vele nyomoztam egy kicsit.
Egy szerencsétlen alkoholista találta meg a cuccokat, csak este lemerült a telefonja, meg már piás is volt.
A lényeg, hogy a jobbik telefon, a pénz és a pendrive nem lett meg. Helyette a tolvaj beletett a táskába egy hulladék Siemens A65 telefont.
Ezzel voltam elfoglalva egész héten, szegény asszony nagyon kiborult.
Mert nem is volt Er-5 ös csapat, csak két Er- 5 meg egy Fazer, egy Szutyuki csopper, meg egy Harley...
Más- a tegnapi nap össze sikerült találkozni itt Kalocsa közelében két Er-5 tulajjal- lassan eladom a motort eddig exkluzív egyedi darab volt- most már tucatmocc..
Fuuuuu
Addigra nekem már munka miatt lépnem kellett.Rutinpályára felmentél mert én nem.Számomra ez inkább ügyességi versenynek tűnt mint oktatásnak.(kb 11.30-ig voltam) Igazán jó oktatást Szentkirályszabadján és Szombathely mellet próbáltam.(Mad Max Vép)
Remélem idén is rendeznek.
Győrben a közl.bizt. napon az előzetes műszaki vizsgán mérték.Te nem voltál ott?Biztos ami biztos én a cserélt hátsó index miatt átnézettem.Akkor mérték.
Szia
Ugytudom még nemmérik a müszakivizsgán a hangot.Akkor meg hiába mondja a vizsgáztató hogy hangos, ha gyári dob van rajta.
A hangerősségmérés szabadba és nemcsarnokba mérve 98Db-ig megengedett a maxfordulat 60%án mérve (kb5000).Voltam egy közlekedés biztonsági naponn,ott volt hangerőmérés,onnan az adat.
persze, hogy azzal voltam, guszti nélkül sehova...
amúgy én sem láttam er5-ös csapatot, biztos, hogy feltűnt volna a sok hasonló motor, de rengetegen jöttek velünk szembe...
jó volt dunabogdány, csak szomat éjjel értem le, addigra már pedig már volt aki el is aludt, de ettől függetlenül jó volt
már várom mágikát, biztos, hogy sirály lesz
én kb egy hónapja nagyon ritkán tudok netezni, úgyhogy most egy kicsit elhanyagollak titeket...
de amint látom, most mindenki tényleg inkább motorozik, mint netezik, nagyon helyes
Jut eszembe, mikor is lesz a találka? Valami különleges jelentkezési mód van?
És meddig kell leadni? Mit kell vinni?
Valakinek van a gépén bukógomba?Ha igen milyen fajta és hogyan van felfogatva? köszi
Sziasztok!
Egy hete ellopták a nejem táskáját, benne két mobil, összes igazolvány, egy pendrive, 14 ezer Ft.
Természeten rendőrségi feljelentés, SIM és bankkártya letiltás, IMEI számok körözése megtörtént. SIM kártya pótlás 4700 Ft, meg kellett egy új telefon és ez a szerencsénk, mert tegnap este megcsörgették a nejemet, hogy megtalálták a 44-es út mellett, Kecskeméttől 16 km-re a táskáját, szeretnék visszaadni. Mire odaértem este 10-kor, már nem vették fel a telefont.
Gondoltam, innentől a rendőrökre bízom. A rendőrségen az ügyeletes azt mondta, hogy vagy menjek el érte másnap én, vagy hétfőn menjek be és keressem az előadót, majd csinálnak valamit.
Köszönöm szépen töketlen hatóság!
Délelőtt elmentem érte. Megkerestem a helyi polgárőrség elnökét és vele nyomoztam egy kicsit.
Egy szerencsétlen alkoholista találta meg a cuccokat, csak este lemerült a telefonja, meg már piás is volt.
A lényeg, hogy a jobbik telefon, a pénz és a pendrive nem lett meg. Helyette a tolvaj beletett a táskába egy hulladék Siemens A65 telefont.
Ezzel voltam elfoglalva egész héten, szegény asszony nagyon kiborult.
Más- a tegnapi nap össze sikerült találkozni itt Kalocsa közelében két Er-5 tulajjal- lassan eladom a motort eddig exkluzív egyedi darab volt- most már tucatmocc..
Fuuuuu
Hogy teccik lenni a kedves egészsége?
Remélem idén is rendeznek.
Szia
A hangerősségmérés szabadba és nemcsarnokba mérve 98Db-ig megengedett a maxfordulat 60%án mérve (kb5000).Voltam egy közlekedés biztonsági naponn,ott volt hangerőmérés,onnan az adat.
amúgy én sem láttam er5-ös csapatot, biztos, hogy feltűnt volna a sok hasonló motor, de rengetegen jöttek velünk szembe...
már várom mágikát, biztos, hogy sirály lesz
de amint látom, most mindenki tényleg inkább motorozik, mint netezik, nagyon helyes