Persze, összefuthatunk. Nagyon sűrűn nem járok oda, de van egy kis házunk ott és nyáron szokott lenni egy kis bandázás. Öcsém mindig odahívja a haverjait, most majd én is.
Birom a hosszú utakat ...seggem is vasból van. ...kivéve nyakam nembírja ilyen hosszú út után picit most is érzem(tényleg ez bukótól is füghet vagy nyeszlet a tarkóm? )...Hú nézegettem kipufogókat marad még gyári másra kell píz...de a példákat memorizáltam .....Kecsóra szoktam járni Imi összefuthatunk egyszer?
Hétvégén jóidő lesz mindenki pattanyon motorra .......
Hali!
Hát, kissé talán tényleg visszahúzódtam, de elkezdődött az aktívabbik része az évnek, és 1000 más dolgom van, mint a gép előtt ücsörögni. Meg voltak témák, amikhez nem gondoltam, hogy hozzá kellene szólni. De azért itt voltam ám, és ha nem írtam, olvasni olvastam.
Hali!
Nekem a Raptor, ami király.
Lásd: vidimet.
Meg itt van edem20 Öcsituning kipufija. Na, az igazán dobhártyagyilkos!
Azért Alterhaj Martinját is szívesen meghallgatnám!
Szia! Ami késik nem múlik, de most vasárnap sajnos nem tudok menni: két születésnap is van a családban.
Köszi a számot, mentettem, az enyémet megtalálod itt az adatlapomon, csak katt a nevemre!
Utoljára oldalsztenderrel tankoltam tele a mocit,úgy lehet 1-2 literrel kevesebb fért bele.182km-t (ebből kb 40-50 városban)sikerült beletennem tartalék nélkül.Az szerintetek nem kevés?Kövi tankolásnál fogom mérni a fogyasztást.