Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Utoljára oldalsztenderrel tankoltam tele a mocit,úgy lehet 1-2 literrel kevesebb fért bele.182km-t (ebből kb 40-50 városban)sikerült beletennem tartalék nélkül.Az szerintetek nem kevés?Kövi tankolásnál fogom mérni a fogyasztást.
Persze, összefuthatunk. Nagyon sűrűn nem járok oda, de van egy kis házunk ott és nyáron szokott lenni egy kis bandázás. Öcsém mindig odahívja a haverjait, most majd én is.
Birom a hosszú utakat ...seggem is vasból van. ...kivéve nyakam nembírja ilyen hosszú út után picit most is érzem(tényleg ez bukótól is füghet vagy nyeszlet a tarkóm? )...Hú nézegettem kipufogókat marad még gyári másra kell píz...de a példákat memorizáltam .....Kecsóra szoktam járni Imi összefuthatunk egyszer?
Hétvégén jóidő lesz mindenki pattanyon motorra .......
Ha neked tetszik, nyugodtan valósítsd meg! Én nem fogom megszólni, ha meglátom, megigérem!
Na akkor le lettem szavazva!
Hali!
Hát, kissé talán tényleg visszahúzódtam, de elkezdődött az aktívabbik része az évnek, és 1000 más dolgom van, mint a gép előtt ücsörögni. Meg voltak témák, amikhez nem gondoltam, hogy hozzá kellene szólni. De azért itt voltam ám, és ha nem írtam, olvasni olvastam.
Zimi csak azért jampizik, mert már az övé az én zsír új gyári fél bukókeretem, a másikat Sly hajtogatja majd talán lé...
merre bújkáltál? hogy kezdődött a motoros szezon?
Hát nem elég hogy egy GS 500- at akarsz egy Er-5 alapjául venni - de ez télleg tök bénga!
nézd meg fisiét, a képei között megtalálod!
Szerintem nem árt, ha 3 ponton is kapcsolódik a vázhoz.
Nagyon gáz?
átadom, főleg az öcsémnek!
(de anyósnak csak módjával! )
Hali!
Nekem a Raptor, ami király.
Lásd: vidimet.
Meg itt van edem20 Öcsituning kipufija. Na, az igazán dobhártyagyilkos!
Azért Alterhaj Martinját is szívesen meghallgatnám!
isten éltesse sokáig a szülinaposokat
a mi drága fisink csak nem asztalos?
imádom az asztalosokat
szia Imi!
olvastam az sms-t, egyből gép bekapcs, ok, ugrott a vasárnap, nem baj, majd legközelebb
mentettem a számod, köszi
puszka
sajnos fisi maszekol, készül a konyhabútor.
ok! valszeg később lesz, mint Diszel, de nem baj!
A kemény mag gurulni fog!
Szia! Ami késik nem múlik, de most vasárnap sajnos nem tudok menni: két születésnap is van a családban.
Köszi a számot, mentettem, az enyémet megtalálod itt az adatlapomon, csak katt a nevemre!
én benne vagyok, egyeztessünk időpontot, nagyon jó lenne
bárcsak ott lehettem volna!
suli? nem irígyellek!
ezt úgy értsem, hogy részetekről is ok a vasárnap verpelét közelében? de jó lenne találkozni élőben!