Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Punnyadtak!
Ahogy a Mobi Dick mondta volt: -"A nők miatt lettem ilyen gazember!"
Jujj- ezek a maximalista nők!
Abba is belerohadok- marad a farmer:)
a tiéd egy centivel nagyobb maradt?!
kedves fisi úr, végre vmi jó hír
hát ez nem semmi, nagyon sajnálom
na, már megint a nők.....fisi úr.....
nem lesz semmi, alvás lesz
várlak szeretettel
erre valo a borcucc :P
Er-5 jól evett, csak a csirkszárnyasok nem tudták mennyi van a tankban-. ugye?
Hiába a Kawasaki ugye motorokat gyárt, amiben van benzinóra is- ugyé!?!

Mondtam hogy megkapod, nem fogom kihagyni!
Nesze- neked tesókám!
Hali Tesóm!

Jaja- így volt ahogy írtad! Az egészben az a legjobb hogy te utassal jobban döntögetsz mint szólóban!
Majrécsíkod le is ment egy centire- ami egy 130- as hátsó gumánál szép teljesítmény!
Enyém egy centivel nagyobb maradt- na majd legközelebb- igaz a Cb súlypontja jóval alacsonyabb talán ez is segít neked?!
Sziasztok!
Az Óbánya és környéke körút tényleg nagyon szuper volt.
Ahol lehetett ott mentünk is rendesen ahogy Fisi is írta én személy szerint a kanyargósabb részeken nem is nagyon kapcsoltam fel 4-esnél jobban 3-4-es nagyobb motorfékek miatt 2-es!
Nagyon szuper volt és a Hornettel le-le maradozott a cimbora de itt számított az is, hogy ő most ismerkedik friss motorral és mi a Fisivel már közel 4 éve motorozunk együtt.
Az elején mi sem száguldoztunk, sőt be is voltunk rezelve mert az első kanyarok igencsak furcsák voltak (nemhiába elszokik az ember télen).
Jó lesz Mágikánál is az biztos!
Minél több a motoros annál biztonságosabb a tempó is.

Üdv.: Sly
NA most szólt Sly- hogy nem Fátyol- hanem Ferde vízesés volt- szal korrektura van!
Hát attól függ kitől- mitől?!
vagy vegyél fel térdvédőt!

Nem szereted, ha csorog veríték mindenhol?
Ezzel a külön felcsatolhatóval- má majdnem kezdtem rosszra gondolni!
Ez nem tanulás kérdése- hanem eccerüen halál a cordura gatya- nyáron belerohadok!
Lényeg, hogy egyben vagy! Azért a motorodat is sajnálom, de reméljük, hogy hamar szerzel egy másikat.
Igen jó olaj, mondom még 1x!
Fisi tanulj speedee-től, ne motorozz farmerban!
Vagy fel kell venni a térdvédőt-protektort.

Nekem van egy cordura gatyám protektorokkal, meg egy külön felcsatolható, csuklós trédprotektor is.
Hoppá ez most ásítozós ikon?
Szomorkodóst akartam sorry!
Hát ez szar ügy!
A biztosító ha fizet rendesen- akkor annak az árából- hacsak nem részletre vetted a moccot mint én- akkor tudsz majd egy másikat venni. Ha így lesz, akkor nézegesd a GPZ 500 S-t is!
Mea Culpa- de lehet el tudnék abba az irányba is csábulni- csak 200 felett megy...
Széles utat és sok szép kirandulo idött kivanok mindenkinek!ja és tetötöl talpig védövelszerelésben mindig mégha csak 10km-ert motoroztok is!