Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tetszett, de az igazi tesztet majd a feneked fogja "elsajogni", vagy nem, egy hosszabb menet után!
Na igen!
Az igazi új az 10percel később már meg is volt.
Így néz ki:

Kecskemét-Kalocsa háztól házig 91 km.
52-es főúton Soltig szinte nyíl egyenes az út, szóval elég unalmas és az út minősége is szar, de Solttól elég jó.
Az idő elég vacak volt, de megúsztam megázás nélkül. Hazafelé viszont láttam nagy eső nyomát.
Fisi barátomnál ritka megbecsült jószág az autó és a motor, a garázsban példás rend és tisztaság, mint egy szalonban!

Köszi a "szerviz délutánt", a beszélgetést és a kávét! Folyt. köv.!
Jajj szomoroggyá é!
Felül az egyik szem a blokktartó csavarhoz megy ezáltal a készletben van egy hosszabb tőcsavar!
Aztán a másik szem egy bilincs szerű kiképzéssel megy a vázhoz ott ahol kanyarodik- és alul meg szintén bilincsszerűvel az alsó egyenes vázcsőhöz!
Igen masszív szerkezet!
Holnap ha találok rakok fel képet ha nem fényképelek!
Köszi!Még a felfogatás érdekelne.Az alsó részt látom hogy bilincs de a felsöt nem.
Na ez meg itten Sly faszányos új ülése lenne! Feszít is a csávó vele rendesen! Igaz- e tesó?
Ja! Én meg megboltoltam az olajat a Kawába- Fuchs észter szintetikust vettünk kalákába Imivel- 10w- 40.
http://www.olajport.hu/webshop...

Ez lenne az.
No- egy kis élmény beszámoló!
Tegnap lejött hozzám Zimi- és ott vlt Sly is- szal tobzódtunk kissé- legfőképp Imi gépét vixoltuk, szereltük. Kis polír a karcoknak, légszűrő tisztítás, felni pucolás.. Meg volt egy kis nyomaték kulcs is!

íme a képek:
25 mm- es gadus!
Jó hajlítgatást!
Sziasztok!Fisi:mekkora a bukocsöved átmérője?Hozzá kéne látnom me szétunom az agyam itthon a nagy betegácsiba.
De káár!
micsoda lehetőség
sajnos nem fogok tudni menni a koncentre, természetesen melózom
nagyon sajnálom, pedig jó lett volna látni Titeket
nem baj, ami késik, nem múlik
köszi a klippet
Hát igen.
Majd még keresgélek,hátha akad aki elfogadható
Én januárba csinálltattam :karbiszinkron,szelepállitás,olajcsere,fékolaj csere.Ez volt 32ezer.Mindent a szerelő adott és kawaszervizes.
Annyiért az tényleg sok ám!
Én tavaly levittem Hartára a szerelőmhöz a gépet- olajcsere, hűtővíz csere, levegőszűrő csere- karbiszinkron, szelephézag állítás- került össz- vissz 32 ezer ft-ba. Ebben benne volt az anyag is... annyi hogy a szűrőket talán én vittem ha jól emlékszem?
Ma néztem egyet.
Kértem árajánlatot 1 motorszerelőtől.Karbiszink + szelephézag talán még olajcsere 30e.Ha a hézagon állítani kell akk 40-45e.
Meglepődtem
http://www.youtube.com/watch?v...

Tessék kedves zarándok egy kis ízelítő jövő szombatra- ill bocs péntekre!
Gyöhecc- számítok rád!
Hát...igen, a Kawával én is el mernék indulni bárhová, mondjuk vasárnap...hozzád!
Nyugodtan, amit gondolsz, szabad kezet kapsz!
én is feszítek ám, büszke is vagyok a motorkámra
Feszítek még most is drága!
megnéztelek volna, biztos úgy feszítettél, mint állat