Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja- ahogy zimi mondta!
Neked is megvixoljuk a gépet
Ezt még nem tudom konkrétan tavaly amikor mehettem volna akkor már augusztustól kint lehettem volna- de tavaly előtt csak szeptemberben mentünk ki Bajorba...
Hátt igen ugyé- úriember nem csibész!
A fene ebbe az időbe már kéne bekoptatni a gumát/most cseréltettem/de ahogy nézem ezen a héten üldögélhetek a garázsban a mocin.
Kmét 140 km...de összefussunk?
Hát ha minden jól megy átmegyek táppénz csalóba már majdnem rendesen megyek de a doki azt mondta hogy 5 hét pihi.Mit vitatkozzak vele korházba dolgozom éhbérért fizettem annyi tb-t hogy pihizzek egy kicsit.
Deutschland, Deutschland über alles!
tök jó, de ne aggódj, nem engedjük Fisit elöl menni!
Legközelebb gyere te is, akárhová megyünk!
Köszönöm szépen!
lakik valaki verpelét közelében? vasárnap összefuthatnánk...
mennyi időre akarod hazánkat elhagyni?
állatira benne vagyok, egyeztessünk időpontot, szabadnapot kérek
csak ne legyen a tempó nagyon őrült, mert akkor nem tudok veletek lépést tartani
pedáns, nőfaló fisi......
odabasz az ülés, gratula
tök jó, hogy így összejártok
puszi nektek
jobbulást!
hogy vagy egyébként? ugye megmaradsz?
remélem....
ne sírj kedves Fisi, ami késik nem múlik
Na egye bassza rajtam ne muljon, de azért ha lehet még augusztus előtt ha lehet, mert ahogy csiripelik a verebek, lehet idén is Németország lesz a vége melóilag az évnem augusztustól...
Na jó- épp bele szaladtál a féléves Feli blokk mosásba- azért szokott az olajos is lenni! Amúgy szemétkedik a kis dög mostanában elkezdett enni - az eddigi 5.8- 6.3 lityis fogyim felugrott 6,6-ra masszívan- remélem nem szarta el magát semmi mert mérges leszek.
Ha kell segítség szólj- a szekrény felrakásban- a bukókeretedre meg figyelek, nehogy a csirkeszárnyas lenyúlja! :)))))
Nem túlzás: a Felicia blokkján enni lehetett volna, a garázs hófehér, a motor ragyog és 2 pléddel is leterítve, minden szerszám stb. szekrényben...

Szóval el is határoztam, hogy sűrgősen felteszem azokat a polcokat, amiket terveztem, hogy ne legyen a földön a motor mellett a szerszám meg stb. Nálam kupi van hozzád képest!
Még Diszel előtt meg kellene ejteni egy túrát!
Jajj Imi- ne túlozzunk- hol volt ott szalon tisztaság!?
Ugyan!
Össze sem söpörtem...
Az biztos!
Remélem lesz is rá alkalom, hogy megtudjam egy hosszabb út során ahol ti is részt vesztek, így gyorsan el tudom mondani a tapasztalatokat.