Ezt még nem tudom konkrétan tavaly amikor mehettem volna akkor már augusztustól kint lehettem volna- de tavaly előtt csak szeptemberben mentünk ki Bajorba...
Hát ha minden jól megy átmegyek táppénz csalóba már majdnem rendesen megyek de a doki azt mondta hogy 5 hét pihi.Mit vitatkozzak vele korházba dolgozom éhbérért fizettem annyi tb-t hogy pihizzek egy kicsit.
Na egye bassza rajtam ne muljon, de azért ha lehet még augusztus előtt ha lehet, mert ahogy csiripelik a verebek, lehet idén is Németország lesz a vége melóilag az évnem augusztustól...
Na jó- épp bele szaladtál a féléves Feli blokk mosásba- azért szokott az olajos is lenni! Amúgy szemétkedik a kis dög mostanában elkezdett enni - az eddigi 5.8- 6.3 lityis fogyim felugrott 6,6-ra masszívan- remélem nem szarta el magát semmi mert mérges leszek.
Ha kell segítség szólj- a szekrény felrakásban- a bukókeretedre meg figyelek, nehogy a csirkeszárnyas lenyúlja! :)))))
Nem túlzás: a Felicia blokkján enni lehetett volna, a garázs hófehér, a motor ragyog és 2 pléddel is leterítve, minden szerszám stb. szekrényben...
Szóval el is határoztam, hogy sűrgősen felteszem azokat a polcokat, amiket terveztem, hogy ne legyen a földön a motor mellett a szerszám meg stb. Nálam kupi van hozzád képest!
Neked is megvixoljuk a gépet