Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de fisi kedves...
jajj, de édesek vagytok
hát nem ám.....
jajjj, lélekben veled vagyok
hát nagyon jó lenne, szerintem beszéljünk telefonon, számom: 70-24-54-378
küldd el a számodat
és beszéljünk....
legalább élőben látjuk egymást
igazad van, basszák meg, húzdd a táppénzt, ameddig lehet
akkor megnyugodtam
hát igazán nagyon szívesen
Hali!

Én martint csináltattam rá, azt hiszem 111 mm az átmérője, összekötőcsővel, hangtompítóval postaköltséggel együtt 44 ezer volt.
Kissé dinamikusabb lett, hangja rohadt jó, csak 3000 alatt kissé megtortyan ha hirtelen odahúzol neki hideg, de utána rohadt jó.
Füldugó ajánlott Szomszédok meg imádják
hát...
2x348 km ?
Hogy bírta a feneked?
Na ennél egyszerübb bukocsövet nem találtam.Szerintetek hogy nézne ki a gépen?/A hepco&becker sem sokba különbözik.
Ja hozzá téve tegnap sopron csongrádot tettemmeg odavissza(Sulivégett) és megadta magát a heggesztés a kipufogónál(hegesztést szerintettek bevállalja vagy vigyem szakihoz ha nem cserélem?) én fülem is megfájdult mirre haza vittem a lovat.....Hú meg A TEGNAPI SZUPERCELLÁS vihart megkaptam ...2x is és lehet motorozni jégesőbenben villámokközöt lavírozva de nem érdemes(kivéve aki szereti az extrém helyzeteket) de túléltem ....
Sziasztok ismét, múltkori problémám megoldodott "o gyűrűs cseréltem és tényleg nem folyik vizem".
Olyan kérdésem lenne kipufogó témában, hogy ha lecserélném a gyárit nálatok milyen tipus jött be az er-5 lövésem sincs milyen kéne kipufogóanalfabéta vagyok ....
gyertek, gyertek, én tavaly voltam mind a 4 alkalommal. Idén is ott leszek
A DMC Kft már negyedik éve rendezi meg a Hungaroringen a Kawasaki Esti Motorozásokat, amikor is este 18.00 és 20.00 óra között a Kawasaki tulajdonosok ingyenesen használhatják saját Kawasakijukkal a hungaroringi versenypályát.

Fontosabb tudnivalók:
- A résztvevők számától függően 2 vagy 3 csoportot indítunk és így 2 vagy 3 x 20 percet lehet a pályán motorozni.
- A csoportokat a résztvevők tudása alapján állítjuk össze (Kezdő, Haladó, Gyors)
- A kezdők részére pályabemutatást tartunk.
- Regisztrálni délután 17.00 órától lehet a Kawasaki boxoknál.
- A pályára csak kifogástalan állapotú motorokkal és megfelelő motoros ruházatban (protektoros ruha, csizma, kesztyű, sisak) lehet felmenni.
- A részvétel díjtalan.

Időpontok

2010. május 21. péntek
2010. június 4. péntek
2010. augusztus 6. péntek
2010. augusztus 27. péntek & Kawasaki Lime Party

Egyszer kipróbálom!
belefél helyett belefér
Szóval akkor Kajdacs nevű faluról van szó?
110 km, elvileg belefél egy napba.
Na fiúk és lányok itt egy alternatíva egy gurira- lehet hozzászagolni-ezt Coop koma dobta fel a Gs 500 topicban...

"Ha addig meg lesz a vas akkor megyek, bővebbet írhatnál róla. Múlt évben Kalocsán kinéztem a reptéren vmi progit magamnak, csak épp elfelejtettem elmenni, talán nyaralás miatt.

Szívesen invitáltál, akkor Én is téged, kis falunkban 2009-ben rendezték az első motor találkozót, nagy sikerrel. A kaja ingyenes volt annak aki motorral jött, a többi résztvevőnek 2-300.- huf, volt ingyen lángos stb. A többség veterán mocik, veterán traktorok, koncert este a szokásos, ja és egy faros ikarus.

Idén ez 3 naposra bővült, később írok a programról, persze mindenkit szeretettel meghívok! A múlt évi bulit szintén nyaralás miatt hagytam ki, képeket nem tudok feltenni róla. Keresek vmi weboldalt. Mind ez a Tolna Megyei Kajdacson. Sátorozáshoz hely van bőven, helyi inf. kp. - azaz kocsma is, gurulni pár szép útvonal.

A szerényes, info nélküli weboldal http://kajdacsimotoros.uw.hu/

A tali a wildből, aug. 13-15."
Jobban fog esni a lazulás, ha túlvagy és sikeresen a vizsgákon. Úgyhogy most fogat összeszorítani és tanulni, tanulni, tanulni!

Bukócső ügyben majd várom a híreket. Természetesen a munka és anyagköltséget szeretném kifizetni, ha sikerül megoldani!
Össze ám, de nem most mert május közepéig azt mondták még rá se gondoljak nagyon a motoros kirándulásokra a vizsgák miatt!
Csak a készülés

DE KI BÍRJA ASZT KI ILYEN SZIGORÚAN?!?
Hhhe- ha láttad volna a kötelező fényképezés után az odabaszós ülésén kucorogni- nem mondhatom ki miért akkor nevettél volna csak igazán!
Vasárnap még maszekolok sztem, de lassan összehozhatnánk egy egynapost- igaz Sly tesóm?
Tiltakozom a diszkrimináció ellen!
Jaj- ahogy Hitler apánk is mondta volt anno...