Megtaláltam hol ereszt, a gyertya melletti o gyűrűnél ahol a vízcső csatlakozik a hengerfejbe.
A fékhez megvettem a feljavító szettet 10ezer volt biker-world ben. Kitisztítottam az egész féket. Kicseréltem mind a 4 gumigyűrűt. Karmantyúk alatt melyik alkatrészt érted a féknél? :D
van ott néhány o gyűrű, azok szoktak elöregedni. Vigyázz, mert lehet hogy csak tehelés alatt ereszt, így nehéz észrevenni melyik a hibás. Féknél pedig cserélted alul a karmantyúkat és a porvédőket? Lehet az megoldaná a problémát, bár a rosszabbik fele az hogy ez a 4 gumi gyűrű 6ezer Ft, és csak a kawasakitól tudsz venni. Illetve a dugattyúkat meg szoktam tisztítani a dzsudvától, de gondolom ez megvolt. Mindenesetre én a karmantyúk elöregedésére tippelek.
Okés leveszem a tankot és utánna nézek hol ereszti. Még egy kérdésem lenne, mit kell csinálni a fékkel ha állandóan súrlódik a tárcsához, most raktam össze kb 1000szerre a féket újra feltöltöttem és megint súrlódik.
Köszönöm!
most tavalyhoz képest szinte alig voltak, élvezhető volt a dolog, bár nyilván az esős idő miatt voltak kevesen. Engem spec nem zavar ha sokan vannak, mivel ezzel a motorral előzni úgyse nagyon lehet, mert se ereje, se futóműve, se fékje nincs normális (úgy értem hogy mindene faszán működik, csak ugye nem pályára van tervezve). Bár hozzáteszem ígyis körbemotoroztam néhány zx6-ot, meg egyszer egy 1100-es zzrt is. Kb csak annyi a fontos hogy a gumi ne legyen öreg, és merni kell döntögetni. Hatalmas élményt ad.
fasza volt tegnap a kawa esti motorozás, legközelebb július 4 17óra, Hungagroring
Mondjuk volt vagy 3 bukás, ebből 2 motort láttam utána, egyik egy kék z750 igen szépen lebontva, meg egy régi gpz, annak nem sok baja lett.
Na ez a TKB ez tetszik nekem!
Azért kíváncsi vagyok mi fog kialakulni ott , de kezdek félni, hogy el kell bújjak egy sarokba a kis cb-vel!
Na de a biztonság kedvéért elviszem a bőr rucit
Imi kapod ám a szurkálódást, de ez biztos csak azért van mert szeretnek téged.
Ha valaki még meghirdetné valahol a találkozónkat, akkor javaslom az alábbi kulcsszavakat megemlíteni mindenképpen:
sör, fűnyíró, bőrtanga, vizespóló, trógerek.
Egy félidős várandós kismamával nem olyan könnyű az élet, fáradt vagyok én is, nézzétek el nekem, főleg te fisi, ha érzékenyebben reagálok. Nem szoktam lelkizős lenni.
http://www.kawasakiszerviz.eu/
A fékhez megvettem a feljavító szettet 10ezer volt biker-world ben. Kitisztítottam az egész féket. Kicseréltem mind a 4 gumigyűrűt. Karmantyúk alatt melyik alkatrészt érted a féknél? :D
Köszönöm!
Tehát itt ha eső- vagy mosás miatt vízet kap a gyertya környéke- itt folyik ki, hogy ne ázzon be a gyújtásod!
A képen bekarikázott lyukból folyik a hűtővíz, de csak a jobb oldali hengerből mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mondjuk volt vagy 3 bukás, ebből 2 motort láttam utána, egyik egy kék z750 igen szépen lebontva, meg egy régi gpz, annak nem sok baja lett.
Na, de addig is élvezd a családi kruccanást.
Üdv.: Kalocsáról
Beugrottam egy net- caféba, gondoltam rátok nézek má!
Aki Sly tesómat bántja- annak én is segítek!
Na tényleg elleszünk mint a befőtt!
Üdv Zalakarosról!
Fisi pedig Zalakarosra fuvarozta a családot, meg magát, üdvözletél küldi mindenkinek!
na jó, a fűnyírástól eltekintünk
nekem is szívta a vérem ugye drága fisi?
A 2000-es év után gyártott er5-nek hol van az ülést záró zárszerkezet?Mert képeken nem találom sehol.Fent keresetem a kapaszkodónál de ott nyoma sincs
Azért kíváncsi vagyok mi fog kialakulni ott , de kezdek félni, hogy el kell bújjak egy sarokba a kis cb-vel!
Na de a biztonság kedvéért elviszem a bőr rucit
Imi kapod ám a szurkálódást, de ez biztos csak azért van mert szeretnek téged.
Üdv.: Sly
Ha valaki még meghirdetné valahol a találkozónkat, akkor javaslom az alábbi kulcsszavakat megemlíteni mindenképpen:
sör, fűnyíró, bőrtanga, vizespóló, trógerek.
Egy félidős várandós kismamával nem olyan könnyű az élet, fáradt vagyok én is, nézzétek el nekem, főleg te fisi, ha érzékenyebben reagálok. Nem szoktam lelkizős lenni.
Na sziasztok TKB-sok!
(Tróger Kawasakis Banda)