Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó nagy hülyeség amit teszel!

Nagyon gyorsan cseréld ki a láncot, de a fogaskerekeket is, mert ha csak új láncot teszel fel a régi kopottabba fogaskerekek megeszik majd azt is!
Nem lesz occó- kb 35- 45 e ft közt van a szett- de megéri újat venni!
az a baj hogy ha már kopottak a fogaskerekek akkor hiába cserélsz csak láncot, megeszi pár ezer km alatt. Ha meg kiveszel szemeket, egy idő után annyira rossz lehet a helyzet hogy menet közbe leugrik a lánc és akkor farolsz egy szépet, ha éppen egyenesen mész. Ha nem, akkor elesel. Találkoztam már ilyennel, az volt a szerencse hogy haverom épp csak 40-50 körül ment amikor ledobta a láncot, hátsó kerék blokkolt rögtön.
Szia. Az okosok szerint együtt kőne cserélni a szettet mert a kopott lánckerék (még ha szemre nem akkor is) nem úgy kapcsolódik a lánchoz ahogy kellene.Amúgy a kopást az első vagy a hátsó lánckeréken nézted.Az első jobban kopik mert többet dolgozik az áttétel miatt.Mennyi km van van bennük?
hát az biztos, kicsit kirúgtunk a hámból, jó volt
másnapra a hasamban izomláz volt...a sok nevetéstől
rég nevettem már ennyit...
Sziasztok, mindig van valami er-5-mel mostanába (mondjuk éjjelnappal használom szegénykét). Láncon már nemtudok feszíteni fogaskerekek meg még jók(így még nem akarok venni egy egész szetett) s most láncból kivettem egy szemet....szerintetek jó tettem vagy nem vagy gyorsan vegyek egy újat várom véleményeket....De már mentem így vele s még gond nem adódott igaz nagyon nagyon picit hallani hogy nem teljesen simul fogakhoz.....

kellenek az ilyen lazulások, másképp nem lehet bírni a taposómalmot!
azért a hétvége (szombat délután 6-tól vasárnap estig, mert szombaton még fél 3-ig melóztam) k@rva jól sikerült verpeléten
21-en voltunk, szinte mindenki motorral, jó hangulat volt, táncoltunk is és énekeltünk is, jó volt a szállás, 8-an aludtunk egy szobában (volt ott puki, büfi )
bográcsoztunk, söröztünk, boroztunk (a ház alatt egy állati nagy borospince), páleszoztunk...
biztos, hogy ilyen jó lesz majd mágika is

na majd mágikán tartunk egy kis kóstolót
már alig várom
ja, kicsit behalt, alig írtatok
nem beszélve persze rólam, aki szinte már egy hete errefelé sem nézett
3 héttel ezelőtt bevállaltam egy kis másodállást (lassan milliomos leszek ) úgyhogy tényleg nem volt időm fórumozni
örülök, hogy jó volt a tanksapka koncert, remélem, hogy üdvözölt a pokolbár
én meg itt figyeltem pénteken betegen, de addig-addig hordtam ki lábon a betegséget, hogy tegnap este végleg feladta a szervezetem a küzdelmet
itthon figyelek betegállományban
de legalább pihenek egy kicsit
A pálinka, a pálinka, a legfinomabb a házi pálinka
No mi történt?

Behalt a fórum?
Na én most első kézből mondom a jelenlegi állást- 305 km után raktam tartalékra- ebben vol erős csappatás meg lendületes haladás- tötymörgés nem igazán...

HA oldalsztenderen nyomjátok teli a tankot- akkor biza nem megy bele csak 13- 14 liter. Szal ekkor erősen kevesebb benya megy a tankba!
Most rendesen telenyomtam,jövő hétvégén kiderül a fogyasztás.
Nem tépem neki, de nem várom meg míg tartalékra kell állítani
10-11 literrel 200-220 km szoktam megtenni, bár 130 alatt sose megyek vele
Akkor ti tépítek a szarvát rendesen
Egyszer nekem is 180-200 nál kifogyott,de akkor úgy is használtam .Nekem is 300 körül jön a tartalék.
keno, hány litert is tankoltál bele? Mert itt ugye az lenne a lényeg.
Szerintem nem kevés, mert én se tudok elmenni egy tankolással többet mint 200-220 km, bár én sose állítóm át tartalékra, inkább tankolok. Ha "műszer" minimumot mutat akkor tudok úgy 10-11 litert tankolni bele....
Hát ez attól függg milyen évjáratú a mocc meg oldalsztender fakka- nem tudod tele tankolni így!

Amúgy a 182 km kurva kevés, nekem átlag 280- 300 km- nél kell tartalékra rakni- úgy jön ki a 4,5- 4,8- as fogyi!
Hali emberek!

Tegnap kurta nagy volt a Tankcsapda koncert- oltári feeling volt!

Rákkenróóóóóól!
Igen utána már rájöttem
próbálj mindig ugyanaddig tankolni, úgy értem a nyílásban ugyanaddig a szintig, így majdnem pontos értéket lehet kiszámolni.
ja, és tankoláskor ne az oldalsztenderre állítsd, de ez csak javaslat
Jah,mondjuk az is igaz...
Szia! Tankold tele és kiderül, mennyi benzin fogyott 182 km-en.
Mondjuk eddig mikor menni tudtam sokszor erős szembeszél volt,és még normális ruhám sincs,csak egy sima kabát,amibe rendesen kapaszkodik azért a szél.