Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én adom a legolcsóbban, de jó állapotú. Ha nem megy el, nem fogok sírni. Ilyen megkímélt darabot még 5 évesen is ritkán látni. Persze nem hibátlan. Hahu fent van. 440 az ára.
Nem én adom a legolcsóbban, de jó állapotú. Ha nem megy el, nem fogok sírni. Ilyen megkímélt darabot még 5 évesen is ritkán látni. Persze nem hibátlan. Hahu fent van. 440 az ára.
Szia, köszönöm szépen, de végül Mányon kötött ki a vas Taschner mesternél. Épp folyamatban van a dolog.
Szia! Érdekelne ha még aktuális a dolog.
Ha küldenél képeket róla, meg egyéb információt az jó lenne... Ja , meg hogy mennyi lenne az annyi?
email: kupak77@gmail.com
Óhh. Ezt nagyon sajnálom, jobbulást neked.

Amúgy nem nyúlsz mellé ezzel a géppel. A kinövéssel kapcsolatban pedig sajnos Parabellumnak van igaza, bár ennek ellenére abszolút nem bántam meg, hogy nem nagyobbal kezdtem. Még pár évig biztos marad, de arra sem esküdnék meg, hogy valaha eladom, mert nagyon megszerettem.
Én tavaly vettem egyet és nem bántam meg. Ennyi pénzért nem vehettem volna jobb motort. Nem könnyű, ez igaz, de azért szedi a lábát szépen. Nem is akarok nagyobbat. A fő bajom nekem is az, hogy mire elidulok vele a városba.már gyalog odaértem volna. Fogyasztása 4,5-5 lityi.
Egyébként fájó szívvel, de eladó, mert műteni kell a szememet.
Ui.:Éppen városba és kisebb túrákra nem használom a bicajt ezért nem számít a véleményem.200 alatt kár beindítani.
Nincsenek problémák ha jó a gép.De minden aprószú kinövi egy év alatt.
Kösz a választ! Sokkal nem jutottam ezzel előrébb, de nem hiszem hogy meg kellene hátrálnom, mert konkrét problémákat nem írtál. Azt, hogy "nehéz egy gép" ,vagy kevés a Le. benne azt nem negatívumként kell felfogni. Vannak nehezebb motorok is biztos vagyok benne! Ezzel nem akarok senkit kritizálni, vagy megvédeni.
Lehet nekem van ilyen legrégebben de nem tudok tanácsokat adni.Nem könnyű gép(majdnem két mázsa) Nem erős.(50 csikó)Nem macsó mert csak egy naked.De ha jó állapotú (Jelzem szüzen lett az enyém)akkor elvisz a világ végére és vissza is hoz. Szervizköltsége meg esetemben fagyipénz.Tizenegy év alatt nem kellett belenyúlni.Ez kb 60E km.
Ha rám hallgatsz nem ilyet veszel.
Válaszoltam!
Később megnézem. Még nem jutottam oda!
Köszönöm! megkaptam! Nagyon szuper! De írtam e-mailben pár kérdést. Remélem nem baj! Köszi még egyszer!
Hali

Küldtem neked egy kis segítséget!

Mindenképp jelezz, hogy megkaptad - e, mert telefonrol küldtem, nem mindíg megy át
Sziasztok!
Motorkerékpár vásárlás előtt állok. Próbálok a különböző motortípusok között eligazodni, tapasztalatokat, véleményeket keresek, hogy milyen tipusú motort érdemes vásárolni. A Kawasaki ER-5 is, nagyon tetszene, sokmindent nem tudok erről a tipusról, ára is elég jó- megfelelő lenne. Városba- kisebb túrák megtételére használnám. Véleményeket, tipushibákat egyéb észrevételeket szeretnék kérni, (fogyasztási normája mennyi?) már akinek van, volt ezzel a tipussal dolga. EMAIL-ben ha lehetne kérni a véleményeket. E-mail címem: kupak77@gmail.com (válaszokat előre is köszönöm!)
Szia!

Orbán Tibor barátom keresd, Ő megtudja nézni a karbidat.
Az Én Er-5 öm is ő csinálta, 10 éve motort szerel.
06303251015
Kiss Erikre hivatkozz.
Eladó a robogóm!
Vagy Kawasaki W800-ra cserélem!
(valamikor, ha lesz pénzem rá...)
De nem ER5.
Dehogyis. Komolyan azt hittem, bajban van mert már nem tudja mire költse a lóvét!
Gondoltam besegitek neki! :)
Amúgy jah, a ritkán elő forduló első lánckerék csere miatt gondoltam. De semmi sok szükség rá, mert max. elkérem haverét. Esetleg az Évenkénti kerék át cserélgetéshez is jó.
Legfőképpen meg azért írtam, mert a kulakja itt jampizott a pénzével!
Renegat a fejed az Para!
Kawasakim volt, van, és lesz is!
Értékelem.De! Az öszeg kevés a feladathoz+nem biztos,hogy a NAV nevű terrorszervezet elhinné ,hogy kell a vállalkozásomhoz.Említett szervezettel van üzleti kapcsolatom.(Még viccesek is)Meg amúgy Fisit is utálom mert renegát lett.
Nem akarok nagyon beleszólni, de azt nem tudjátok megboltolni, hogy Te megveszed a légkulcsot, Fisi meg kifizeti Neked? Gondolom Neki mindegy, hogy a boltban a pénztárosnak nyújtja át a pénzt vagy Neked, Neked meg lesz számlád, és nem kell hülyeségeket venned, amikre egyébként nincs szükséged. Mindenki jól jár. :)
Otthon=lakás.Haza =romantika/remény.Semmiképpen nem bántó szándék vezérelt.Nekem ott a hazám ahol aznap alszom.Szerencsémre magyarnak születtem.Szívok is
Meg se kérdeztem:Minek neked légkulcs?Gumiszerviz felé bővítesz?Nem a z ötévenként előferdülő lánckerék csere miatt ugye?
Jól van, csak kíváncsi voltam ha már jampizol itt az összeggel, akkor bevállalsz e egy 10 - 20 ezres deficitet.. Ha nem hát nem..
Lovacskám apróékát.Mindenért dolgozni kell.