Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valószínűleg az idei utolsó vágta.
Mindegy. Nem látszik.
A rózsaszín lányoknak való! Én kéket használok. :)
Olyat, ami alu- hoz valo. Sima rózsaszín Unix- os.
Sima piros fagyállót.
Meg sem merem mondani....
Ti milyen színű, és fajtájú hűtőfolyadékot használtok a motorba?
Kevesebb volt a kelleténél.De nem ennyire.
A légnyomás mennyi benne?
Sztem nem spórol.Csak használja az eszét.
Még annyi,hogy az elszart hátsó gumin a mintamélység 4mm.(De csak középen,a szélén szinte semmi)Erre még nem találtam normális magyarázatot.A telóra van fogva de én szeptikus vagyok.
No ne spóroljunk!
Amikor szinte bagoért van gumi rá kettő!
Hát, nem rossz gumi, de azért tapadásban nem ez a csúcs. Vannak ettől sokkal sportosabb (és persze gyorsabban kopó) gumik.

De nem haragudnék rá ennyire ha lineárisan kopna, és nem verne át azzal, hogy a mintázat első fele az élettartam 80%-át teszi ki, a második fele meg a 20%-a alatt elkopik. Ha ki lehetett volna számítani, hogy 10.000-nél vége. Bevallom én a jövő évi szezon végére terveztem gumicserét a mérések alapján, erre most előre kell hoznom egy évvel. Mondjuk legalább nem szezon közepén fogyott el, most mégis van időm kicsit utánajárni, beszerezni, szerelgetni - öröm az ürömben.
Az előző guminál egyébként pont ugyanígy jártam. Most már ha a fél minta lement, elkezdem szervezni a gumibeszerzést, nem várom meg a végét, veszek újat féltávnál. Mondjuk amilyen szerencsém van, az meg tuti rám fog rohadni.
Szuper, nagyon köszi! Ebben a méretben tényleg ez tűnik a legjobb guminak, ezért sem vártam, hogy ez a legolcsóbb is... De persze panaszkodni nincs okom miatta!
Igazából, szerintem jól tapadó gumi örülj ha elmegy neked max 10-15 ezer km-t. Az már nagyon jó teljesítmény!
20 ezret kibiro guma sosem lesz egy jól tapadó gumi!
Eddig 11057 km-t tettek meg a gumik.Az első még bőven jó.Sajnos a hátsót a teleszkóp hiba az utolsó pár száz km-en csúnyán félrekoptatta.Pedig középen még mély a mintázat.Oldalt viszont kuka.Szerintem még néhány ezer lett volna benne.
Biztos,hogy a következő is ugyanez a típus lesz.
Köszönöm!
Nem lesz azzal gond.Este megírom a futást.Fejből most nem tudom.
Kérdés a Michelin Pilot Street gumit használókhoz: mekkora futásteljesítmény várható, mennyit raktatok már bele? Van már, aki elhasznált egy garnitúrát?

A jelenlegi Pilot Activ-ommal elégedetlen vagyok, nagyobb futásteljesítményt vártam tőle, kb. 10000-et bírt az én motoromon, aztán most úgy néz ki, cserés... Előtte a gyári IRC 20000 fölött ment, igaz, nem is tapadt annyira. De ami mindkét guminál idegesítő volt, hogy a végén olyan gyorsan elkoptak, mint a sicc. A Pilot Activ-ot is kb. 8000-nél néztem, akkor úgy számoltam, hogy elmegy ez simán még 8000-et, de lehet többet is... Aztán 2000 km és hopp, vége. :( Jó lenne, ha Pilot Street-tel nem járnék így, mert azt néztem ki következő guminak.

Egyébként hogy lehet, hogy a Pilot Street ilyen olcsó? A BT45 is akcióban párban 50e fölött van az r17-nél, nem is beszélve mondjuk egy Pirelliről. A Michelin-ből meg a radiál változat is kijön 43.500-ból. Ennél olcsóbb gumi kb. csak a noname kategóriában van, még a Heidenau is drágább. Ezért gyanakszom kicsit a futásteljesítményre...
A ctek- re hajazok inkább.
Melyiket?
Ez sem rossz.
Nem egyszerűbb havonta 1-2x egyszerűen beindítani a motort járatni egy kicsit? Az feltölti, na meg a folyadékok se rohadnak be :)
hát igen. Most úgygondolom, hogy a kishangya már buzerál belül uh az egyiket megveszem. jó ha lesz otthon egy, elvileg örök darab, hacsak nem száműzik az agm akksikat a kovetkező 20 évben.