Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, ti nem vagytok normálisak. Menjetek már a 3,14-csába motorozni!
Ezt te nem értheted.
Annyi hogy nem szeretek kuporogni a mai pocskoszoru motorokon. Sajnos igen, a Zé is kurva rövid apró motor.
Javára legyen írva hogy így össze bírtam hasonlítani a ZRX 1200 al ami még kisebb. Ami normál méretű motor, az a Zzr 1100-1200-1400.
Meg a Gtr 1400.
Ezekre tudsz pakolni nem pattognak az úton mint kecskeszar a deszkan, és elfér kényelmesen, nem egymás nyakában két ember rajtuk csomagokkal. Ennyi.
Nyilván neked más szempontjaid vannak, nekem ezek. Kanyargas, majrecsik hidegen hagy.
Na jó írtam sokmindent..........de kitöröltem.

Agyhalottal nehéz bármit megvitatni.

Lényeg hogy a motor az csak busafejű jónagy idomokkal elől és legyen tankszerűen hosszú.Mert fisi kinyilatkoztatta hogy csak ez a jó.
Hajrá!
Eléggé nem meglepő ez tőled Zoli!
Ennyire is tartalak egyenes embernek. Ha már leírod a faszsagaidat, legalább vállald is el őket. Semmi ferdites nincs abban amit leírtam. Csak gondolom szar tükörbe nézned. Nekem is hányingerem lenne a helyedben..
Ne aggódj, nincs másik. Elég ez bőven.
Cso Fisi!
Mindenki nagyon elfoglalt, meg amikor eppen lehetne menni valahova, akkor vagy nincs penze, vagy sporolni kell a kilometerekkel, mert a taljan csodor 20ezrenkenti vezermulanc-cseret kivan es hasonlo indokok, tudod...
De szeptemberre mar felvetult egy total lajtos matrai palacsintazos tura. Kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole.
Össze a faszt.Csak a vágyálmaidat.
Merő rosszindulatból ferdítesz és még viccesnek is találod.
Bánatos tököm!
Szárazon nem merném így borogatni a vasat, bár azokkal a baxott nagy bukókeretekkel már nem félteném annyira a vasat..
Ajajjj....férfi klimax
Jó, hogy ilyen sokféleképpen el tudod árulni, hogy mik a korlátaid.
Én nem használok másikat.. miért is használnék? Vagy neked van másik? Vele is rosszban vagyok vajon..
Ez lemaradt a végéről!
Hali Stand!

Hallom nem sokat motoroztok mostanában Testamenttel?
Majrecsik temaban itt egy kis szosszenet. Neki valoszinuleg nincs es hogy ne legyen is annyira offtopic, meg kawasaki is

http://youtu.be/qr0Ksqg04XM
?
Cápa, rólad még most sem hiszem el hogy nem Dipshit másik accountja vagy.
Dehogy dagadnak!
Sőt, ha tudnád már mennyire unom leírni..
Csak az a baj, hogy mindíg ugyanavval jössz. Nem zagyva az, hacsak mivel ezeket te írtad le, csak kb. összeollóztam őket te nem vagy az.
De komolyan hagyjuk is abba, kurvára unom már a hülyeségeidet . Inkább írjál az Sv fórumba, ott úgyis nagyon komálják a hülyeségeidet.
Peace..
Na, erre a válaszodra egy olyan dolgot akartam írni megpendítve benne a motoros társadalmi kérdéseket, a bártságot és egyebeket, amelynek a mondandóját közben fisi tökéletese illusztrálta. No nem azzal, amit ami a mondandójának az értelme, hanem azzal, hogy leírta. (Nekem meg kellett szakítanom egy telefon miatt.) Most már nem írom le, mert fisi hozzászólása hűen tükrözi most is, hogy teljesen felesleges leírnom.
A nagy idegben próbálj meg zacskóba lélegezni mert így hiperventillálsz ami nem jo a cardiónak.

Amúgy amit írsz az elég zagyva de faszán hangzik.

Amúgy ilyenkor a 114 centis csúcsmobil mellett is kidagadnak az erek a lila fejedből?
Zizire már nem is mondom hogy sértő hisz az a Zzr bece neve
Ja és ezek után el ne feledkezz buzinak meg Zizinek hívni a másikat, te szupermen.
Mert te aztán tudod..
így - így.
De forgathatnek videókat a la zoli32 az amúgy kurva szar de parasztnak tanyára elmegy fos Sony kamerával, ahol megint pörög az amúgy hu de csúcs típusú gülü melltartó, többek szerint okadek kolbaszzsir színben , amivel ugye pörögsz 9 ezres fordulaton 60-80 nál kanyarban, de ami ugye egy csucsgep mert a tesztek azt írják, a többi motorrol meg ha jó akkor nem ér a teszt mert az ugye nem mérvadó, kivéve ha trijumff az a szerencsétlen.
Na szal forgathatnek evvel a komboval csúcs videókat ami alatt vmi játék autó motorja berreg aztán vehetném én is fel milyen kockán megyek a többiek után ( ez most nem fika én se megyek jobban, csak nem reklámozom). Aztán utána elmélkedhetnek arról hogy kell majrecsikot eltüntetni.
Közbe meg lemerült a telefonos gps a kormányon mert amúgy a melltartó gyár egy kurva nagy generátort rakott arra a szerencsétlen csúcs teszt nyerő motorra csak neked az mindíg lefustol, meg közben nem jössz rá hogy az amúgy csúcs telefonod, ami 3.3 collos, de állításod szerint egész nap netezel, meg filmet nézel stb. Rajta (aha-mesélj még), szóval az nem esik le hogy ehhez a kő csúcs kombohoz egy normális szivargyujto aljzatot véve talán nem merülne le az az áldott jó telefon.
De legalább örülök mert Dipshittel tuti barátok vagytok.
Hát ez a kurva nagy eszmefuttatas a kurva nagy semmiről, kinek mekkora majrecsikja van meg hogy reszeljuk le vs. milyen kereszteződés milyen szinten van stb-hez képest az idei egy találkozó , amire elmentem sokkal tartalmasabban telt.
Tudod ilyen putto kérdések, rég láttalak mi van veled. Nézd meg az új vasam, mi a véleményed róla. Ezt hogy oldottad meg?
Gyere meghivlak egy italra, nem épp sör volt ezt az ilyen emberek mint te meg a barátaid (?) tuti nem értékelitek.
Az a baj kis barátom, hogy téged a kutyád se szeret ha van egyáltalán aztán, hogy is értékelnéd azt amit társasági életnek neveznek...
Nem titkolom nem esett rosszul mikor jöttem mentem a nagy nézelődésben, aztán este is hol innen hol onnan régi katona társaim pl, barátok kiáltottak rám, hogy álljak már meg, rég találkoztunk hogy vagyok stb.
Hogy is ertened ezt...
Te meg a hasonló arcfelepitesu zoli haverod egyszer nem voltatok találkozón, aztán azt se tudjátok mirol szol de véleményetek az van róla.
Megjegyzem újra, mielőtt evvel jonnetek tavaly két találkozón voltam idén egyen. Épp a hasonló volumenu emberkektol ment el a kedvem sok - meg újabb, nagyobb találkozótol. Szal lehet el kéne kezdenetek járni, hátha társakra talalnatok ott...
OK, de egy dolog, hogy az ember tudja az eszével, hogy le kéne tenni. Másik meg, ha tényleg abba a helyzetbe kerülnék, én nem biztos, hogy könnyű szívvel azt tudnám mondani, hogy "jól van, holnaptól végleg vége". Még ha ez is lenne a helyes.
De a család miatt nekem is megfordult már a fejemben pár éve... De nem tettem le, nem tudtam, a feleségem is támogat a motorozásban, ha ő is ellenezné, nagy bajban lennék... Ilyen ez.
(Mondjuk mint mondtam, én elcserélném egy pályamotorra, ott nem is érezném magam veszélyben, és a nap végére még fejlődnék is, mégha ritkán is jutok el.)