Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gazdag, öregedő sznobok játékszere. ABS-sel, ESP-vel FBI-jal, CIA-val, mert különben az első kanyarban eltaknyolnának vele...
Jó volt, szerencsére csak egyszer áztunk meg, de akkor legalább nagyon. Legelső nap.
Nincs avval a BMW- vel semmi gond..
Ne legyél már te is
Meg Debrecen
Smice meg Belgiumi...

Jah forralja...
Erdély hogy sikerült?Nekünk elég sikeres volt.
GS-ből másik márkát vennék ha nem lennék Rosinante feltétlen híve.BMW
GS -1200.
Geri,kisZolnai
Debreceniek...
Pályázni? Nem igazán de Glocner,Trasalp és a lényeg a FURKA.Nem pályázok mer ott ez a vas nem él.A felsorolt helyeken örültem ennek a biciklinek.Felvisz,lehoz esetleg hazavisz.De azért szépen lehet vele sportosan kanyargászni ha bárkit is érdekelne.
Ejnyeeee...nem szabad ilyet csinálni:O
Ismerősnek van ilyen mocija,nem rossz.
A gyengéje az hogy forralja a vizet...de biztos van rá valami gyógymód;)
Balasetmentest...
Ahogy érzed.Sokk sikert hozzá.
Én meg áruló lettem, végül egy GS 500 lett a befutó a twin 500-asok közül. Ma hozták haza, már a nevemre van írva.
Itt szokott amúgy valaki pályázni?
Nekem 1éve van nyitott dobom országúton egyáltalán nem zavaró mert nem is hallom a városba meg tetszik a hangja.
Üdv. Sokminden lehet. Szelephezagot állitass, ha nem tudod mikor volt. A zr nél pl. a láncfeszító csere oldotta meg a problémát.
Szép a masina!
Sziasztok :)
Rég jártam már erre.. vagyis inkább rég szóltam hozzá a dolgokhoz..

De lenne most egy kérdésem. Blokból halk kattogó hang jön az minek a jele? szelephézag? Amikor kezd bemelegedni a motor akkor jön elő.. Esetleg majd megpróbálok mellékelni videót. Amúgy a szitálás 100 ról lassíitva nálam is megmaradt gumi csere után, de nagyon kis mértékben. Illetve amit irt Fisi, hogy bedől a motor amikor kis sebességnél elenegedem a kormányt.. szóval ezek tényleg tipushibák..
Köszi előre is a választ
+jelenleg így néz ki a kicsike
OK! Hallgatok. (rád) Főleg azért, mert az mármegvan. . Még egy kormánymagasítón gondolkodom, mert egy nyüves okostelót kinszenvedés ráerőltetni, annyi egyenes szakasz nincs rajta.
Szerintem is jobban jársz, ha inkább benzinre költessz. Aztán majd télen kitalálod mivel dobod fel a gépet jövőre.
Téged biztos nem mer mész mint ááááálllat.