Pályázni? Nem igazán de Glocner,Trasalp és a lényeg a FURKA.Nem pályázok mer ott ez a vas nem él.A felsorolt helyeken örültem ennek a biciklinek.Felvisz,lehoz esetleg hazavisz.De azért szépen lehet vele sportosan kanyargászni ha bárkit is érdekelne.
Ejnyeeee...nem szabad ilyet csinálni:O
Ismerősnek van ilyen mocija,nem rossz.
A gyengéje az hogy forralja a vizet...de biztos van rá valami gyógymód;)
Balasetmentest...
Sziasztok :)
Rég jártam már erre.. vagyis inkább rég szóltam hozzá a dolgokhoz..
De lenne most egy kérdésem. Blokból halk kattogó hang jön az minek a jele? szelephézag? Amikor kezd bemelegedni a motor akkor jön elő.. Esetleg majd megpróbálok mellékelni videót. Amúgy a szitálás 100 ról lassíitva nálam is megmaradt gumi csere után, de nagyon kis mértékben. Illetve amit irt Fisi, hogy bedől a motor amikor kis sebességnél elenegedem a kormányt.. szóval ezek tényleg tipushibák..
Köszi előre is a választ
+jelenleg így néz ki a kicsike
OK! Hallgatok. (rád) Főleg azért, mert az mármegvan. . Még egy kormánymagasítón gondolkodom, mert egy nyüves okostelót kinszenvedés ráerőltetni, annyi egyenes szakasz nincs rajta.
Jah forralja...
GS -1200.
Debreceniek...
Ismerősnek van ilyen mocija,nem rossz.
A gyengéje az hogy forralja a vizet...de biztos van rá valami gyógymód;)
Balasetmentest...
Rég jártam már erre.. vagyis inkább rég szóltam hozzá a dolgokhoz..
De lenne most egy kérdésem. Blokból halk kattogó hang jön az minek a jele? szelephézag? Amikor kezd bemelegedni a motor akkor jön elő.. Esetleg majd megpróbálok mellékelni videót. Amúgy a szitálás 100 ról lassíitva nálam is megmaradt gumi csere után, de nagyon kis mértékben. Illetve amit irt Fisi, hogy bedől a motor amikor kis sebességnél elenegedem a kormányt.. szóval ezek tényleg tipushibák..
Köszi előre is a választ
+jelenleg így néz ki a kicsike