Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nyúlok hozzá...mér eldöntöttem.
Max kicserélem a külső köppenyt valami tükörlemezre,mert a gyári végig van húzva.
Petya írt a Motorozz.hu-ról ,hogy nem csinált még bukócsövet Er5-re.
De ha a prototípus kész,akkor szól....
Amúgy ez szerintem hülye tévhit. Városban dugóban észre vesznek esetleg de menet közben nem igazán. Max ha mellette vagy már.
Ernőn csak akkor érdemes kicserélni a kipufogót, ha már szétesett és tücsök ciripelős hangja van. HANDO jó de persze más márka is. Karbit hozzá kell lőni. Csak úgy én nem cserélném.
Tényleg mész 600+akat?Mert mi elég gyakran.De a nyolc + a plafon egy napra.
MZ ha rám hallgatsz (bár nem kéne.)
A Hando is csendes ha benne hagyod a killert.És szép a hangja.Sokkal jobb mint a gyári.De tolóüzemben bedurrog ha ez érdekel valakit.Engem nem mert ritka helyzet.
Én is megfurkáltam mielőtt lecseréltem..Nem segített.
Vennék gyári Kawasaki ER5-ös levágott kipufogót, lehetőleg sértetlent. Sokan túl csendesnek találják, ezért kicserélik hangosabb sportdobra. Nos, nekem éppen olyan csendes kellene. Akinek van otthon elfekvőben ilyen jelezzen! 70/360 2915 számon!
Na ma reggel elment a gyújtás az egyik hengerből, remélem, hogy csak a gyújtás rosszalkodik.
Meggyőztél...nem baszogatom:)
Nekem nyitott dobom van, elég jó hangja van így is, de szívem szerint az eredetivel használnám, ha lenne (venni biztos nem fogok). Ha hosszan akarsz túrázni szerintem ne bántsd. Hidd el sokkal kényelmesebb. Szerintem...
ha félsz a támaszkodástól, vegyél hozzá kormánymagasítót :)
Nekem Jawa kormányt ajánlottak,mert az kényelemes.
Fêlek ezektől hogy "támaszkodósak" .
Nincs kedvem fekvőtámaszozni 4-600km-en át :D
De ha beállítottad írj hogy milyen...
Bár ahogy nézem, eléggé kispanolja a vezetékeket. Nem marad rajta annyi, hogy rögzítsd a kormányhoz?
Hmmm...mondjuk ebben van valami...
Köszi. Igazából az irányíthatóság miatt fogok cserélni én is, mert a jelenlegi gyári kicsit össze lett csukva Egy MZ kormányt beszereztem már, de ez az enduro jobban tetszik.
http://www.futarmotorosbolt.hu...

ez a kormány és igen, simán rá ment minden, annyi hogy a jobboldali kormánykacsoló rögzítő peceknek kellett fúrni egy pici lyukat :)

1 óra alatt átszerelem mindent :)
Még be kell állítani, mert így támaszkodok rajta, de lényegesebben kényelmesebb rajta ülni, mivel közelebb vagyok a tankhoz :)
Nem igazán értem, hogy ez miért jó, vagy rossz. Én nem bántanám. Csak azért csesztetni, hogy az autósok jobban észrevegyenek? Te meg hülyét kapsz egy hosszabb motorozás után a hangos kipufogótól. Meg persze utána kell hangolni a karbit is.
Hallgattam...bár Hondánál.
Mélyebb sokkal. Kifurják és asszem üveggyapottal tömik ki.
Elég furán hangzik. Esetleg hallgasd meg egy haverodét, aki már megcsinálta magának....
Faca. Mennyi volt? Hol vetted? Simán ráment minden?
Ez király...
Kényelmes?
Felkerült az új kormány :) Szerintetek milyen lett ?