Sziasztok...
A haverok azt javasolták,hogy a kipufogómat furassam és tömessem ki,mert jobb lesz a hangja...meg így a kocsisok is jobban észrevesznek.
Valami vêlemény nektek erről?
Van még olyan amit zavarhatna?Csak kérdem mert nem a szakterületem.Mobilt biztosan nem a többi meg kábel .De az említett Rigán mág árnyékoló fém burok is volt a pipán(Amit az első percben ledobtunk róla mert csak zárlatot csinált és jól begbaxta aki gyertyahézagot akart sasolni.
Hát külföldi a szentem és mérföldbe mér a km óra, és ha lehet neki hinni, akkor 23785 mérföld, azaz 38278km. Jövőre tervezem is, a folyadékok cseréjét, csak hát friss jogsi, elkapott a hév, megvettem és mivel nem tapasztaltam komolyabb motorikus hibát, így hát elkezdtem használni.
Dehogy eszik hatot. Nálam a 8 év alatt 5 volt a max vagy 5.2. Pedig ismersz, én nem totyorgok...
Lehet neked az áttételezes miatt eszik annyit meg a folyamatos 2 személy miatt.
Mennyi benne a km?Mert még én sem szikronoltam.Se szelep bizerga.Se teló se semmi.Mégis megy mint a gőzmozdony.Ebben kb 57000 van de az hiteles mert 4km-el vettem.
Ez így ebben a formában .....Ez Michelin leszolgálta a kötelező 12-őt és nem szitál a kormány.Az első még marad de a hátsó olyan furára kopott,hogy meg kell nézetnem szakival.A közepe ahol te motorozol még tök jó lenne de az oldala olyan hullámra kopott,hogy az nem igaz.
A haverok azt javasolták,hogy a kipufogómat furassam és tömessem ki,mert jobb lesz a hangja...meg így a kocsisok is jobban észrevesznek.
Valami vêlemény nektek erről?