Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok...
A haverok azt javasolták,hogy a kipufogómat furassam és tömessem ki,mert jobb lesz a hangja...meg így a kocsisok is jobban észrevesznek.
Valami vêlemény nektek erről?
Akkor igen de most mit zavar.Nincs már földi adás assz
A tv adást is, apa mesélte, hogy lehúzták a borítást, végig mentek a falun, s elment mindenhonnan az adás :D
Van még olyan amit zavarhatna?Csak kérdem mert nem a szakterületem.Mobilt biztosan nem a többi meg kábel .De az említett Rigán mág árnyékoló fém burok is volt a pipán(Amit az első percben ledobtunk róla mert csak zárlatot csinált és jól begbaxta aki gyertyahézagot akart sasolni.
Ha nem volt benne, tudtommal minden rádió berendezést zavarnia kellett volna, nem?
Megy nélküle.

A pipa picit lötyögött, lehúztam, s mikor lehúztam akkor a pipa belső része rajta maradt a gyertyán, lehet akkor eshetett ki?
Ilyet utoljára Rigából szedtem ki.A rádiófrekvenciás zavarást hivatott szűrni.De most már ugye minek?Amúgy jól látod ez ellenálás féle.
Ha rendesen jár a gép akkor egy előző barkácsból maradhatott ott.Fel nem fogom miképpen.
A gyertya pipából származik( ami már nem pipa ugye,)Ez a zavarszűrő ha jól emlékszem és nem kéne látnod soha sem.Motor megy nélküle?
Üdv

Valaki megtudná mondani, hogy miez?
A gyertya mellett találtam.

Ha tippelnem kellene, ellenállásra tippelnék, de nem tudom honnan származik.
Angol? Nem zavaró, hogy jobbkormányos?
Hát külföldi a szentem és mérföldbe mér a km óra, és ha lehet neki hinni, akkor 23785 mérföld, azaz 38278km. Jövőre tervezem is, a folyadékok cseréjét, csak hát friss jogsi, elkapott a hév, megvettem és mivel nem tapasztaltam komolyabb motorikus hibát, így hát elkezdtem használni.
Hát a teloban igen,- igen ildomos lenne már.
Kellene?Most mondod?
Akkor a blokkban miért cserelsz olajat!?
Hatot ótópályán nyelt teljes cuccal fülön fogva.(Már amit a szél miatt bírok.)
Ami megy nem basztatjuk.Alapelv.A telókat azért megnézetem.Főleg a hátsók gyanúsak.Valami csak okozza a fura kopás mintát.
Meg lehet nem enne 6ot ha már kissé rá lett volna nézve a karbikra..
Észre is vennéd ha kicserelned a teló olajat. Mondjuk most már tényleg ildomos lenne mert 11 évet benne hagyni eleg nagy treckosag..
Dehogy eszik hatot. Nálam a 8 év alatt 5 volt a max vagy 5.2. Pedig ismersz, én nem totyorgok...
Lehet neked az áttételezes miatt eszik annyit meg a folyamatos 2 személy miatt.
A méreteit nem tudod véletlen?
Átmérő 20 és 45-ös O gyűrű, de vastagság is kellene.
Mennyi benne a km?Mert még én sem szikronoltam.Se szelep bizerga.Se teló se semmi.Mégis megy mint a gőzmozdony.Ebben kb 57000 van de az hiteles mert 4km-el vettem.
120-140 utazó az megvan hat is.Hetet meg irreálisnak tartom.Esetleg autópályán 170 körül?
Ez így ebben a formában .....Ez Michelin leszolgálta a kötelező 12-őt és nem szitál a kormány.Az első még marad de a hátsó olyan furára kopott,hogy meg kell nézetnem szakival.A közepe ahol te motorozol még tök jó lenne de az oldala olyan hullámra kopott,hogy az nem igaz.