Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Bocs az amatőr kérdésért, de féktárcsa csere után illik/szokás ellenőriztetni a centírozást?
Heh, előd és utód (ER-5 és ER-6)... :)
Napról napra többen vagyunk melóhelyen a motoros parkolóban.
Hát ezért írtam hogy megkomolyodtál.Lemondtál a szutyukiról Látod ahogy öregszik az ember megjön az esze, ha teljesen felnősz Kawasakid lesz
Ez biztos a génekben van , mert most enduro keresés közben se került a látókörömbe kawasaki, és ha a divit lecserélném másik utcai motorra.. hát egyelőre azon a listán se nagyon van kawa, vagy csak nagyon halványan. Nem tudom, mitől van az hogy akárhányszor eljátszok a motorcsere gondolatával, az esélyes típusok többsége (függetlenül a felhasználástól és a stílustól) valahogy mindig yamaha lesz.. amit magam se értek, mert nem gondolnám magam hívőnek, egyik márka irányába sem.
Még egy éve sincs.Sose hiányolj.Azért mi túrázunk.Jó lett volna közös prog de kettőből kettőt így beválasztani az pech.
Fóbia ?
Ne basztassad tesó!Tényleg felnőtt.A motor meg sájszegál.PEACE.
Baxdmeg Gadus - komolyan ránéztem az albumára, de csak Zongorákat látok, semmi Kawa- akkor miről beszélsz?
Dipshit
na hát csak előkerült Disphit haverunk is:) És milyen igazat ír a fényképei között ("végre van egy igazi motorom" ) Mondtam nektek hogy csak megjavul
Hát akkor jó sokat találkozunk veled. Lassan már két éve nem..
Megnéztem: júli 13-20 Deutschland.
Attól, hogy párszor levakarod a bogarakat róla, aztán úgy tele lesz karcokkal, mint a kutya bolhával....
Mitől puha ?
Rosszabb nem lesz, csak majd pucolni azt a puha kromos melltartót...
anyád
Ledobtam a plexit, mert így szebb. nem lett rosszabb...
Lehet, csak emlékeimből idéztem fel ilyen gyorsulós videókat a youtube-on.

Igen, meg is kerestem 5,3 a gyári adat.
Megvan az minimum 5 másodperc is, a 34 lovas meg 7-8 körül lehet. Persze átlagos tömegű pilótával.
A 3-4 sec közötti tartomány az a sokkal erősebb gépekre jellemző.. (még ha a szubjektív élmény esetleg ilyen intenzívnek is tűnik)

Egyébként nem egy nagy teljesítmény ilyen jellegű adatokat a googleval kikeresni...
Mennyi idő alatt éri el a százat, inkább abból derül ki. 3-4 mp között van valahol az 50 lovasnál.
Mint barnazol is írta, evvel nem fogod tudni letesztelni hogy fojtott e a motor.
11.500 körül tilt..
üdv.
90nél kb 4300at, 110nél kb 5400at forog.
végét még nem volt alkalmam megnézni.
Milyen fordulaton kell hogy tiltson?