Ennek apropóján viszont én egy mini TKB tali szervezésébe fogtam.
Tehát most 23an aki szeretne jöjjön le Hajósra Orbán napi borünnepre. Ott is tudunk talizni. Korlátozott számban messzirol jövő embereknek lesz alvóhely is.
Kaja egyénileg, vendéglőben. Piat viszek. Szombaton este helyi koncert utána after maradóknak Eranal.
Remélem így is sikerül össze jönni, a fő tali tervét az ott levokkel megbeszéljük!
Sziasztok! Olvassatok vissza picit a hozzászólásaim között, részletesen leírtam. A ragasztós szerszámokat felejtsétek el szerintem, erre nem jó. Ami meg jó lenne, nem éri meg megvenni, mert marha drága. Mindenképp azt javaslom, hogy keress egy megbízható lakatost, vagy fényezőt.
Elvileg vannak ilyen ragasztós szerszámok. A komplexek drágábbak, az egyszerübbek olcsobbak. Fényezö -lakatos mühelyben kell rákérdezni, vagy venni egy ilyen szettet, aztán munkát vállalni vele...
A hétvégére tervezett buli elmarad, annyi minden közbejött nekem, hogy nem tudom a házigazda feladatait ellátni.
Az idő sem lesz kegyes hozzánk, ezért elhalasztjuk, illetve az Őrségbe tervezett túra részleteit hamarosan közzé teszem.
Minden szép és jó, megkíméltnek nevezném, de az a szép nagy tank horpadás elég gáz.. van erre valami módszer hogy visszahorpasszák úgy hogy utána ne kelljen fényezni?
Most hétvégén, azaz 22-- 24- ig lesz a banda nyitó talija! Aki tud jöjjön! Sátrat stb hozzon aki tud mert még nem teljesne fix a létszám és előfordulhat hely hiány!
Enyém sem bírta anno tovább 40 vagy hány ezer km-t nél. Lévén Ferodo szinter betét volt benne ha jól emlékszem, ami úgy fogott hogy kék lett a tárcsa tőle!
Hamar el is fogyott szegény...
Üdv! Nem akarom cserélni, de kell. 3,5 mm a vastagsága (4,5 -nél kellett volna cserélnie az előző tulajnak) A betétek pedig 1mm-esek.
Jah, 78 e van a gépben.
A kérdés jó, de megbaxxa a kutya ha egy új tárcsa annyit ütne, vagy úgy elvinné a súlypontot hogy centírozni kelljen...
Ettől függetlenül, ha megnyugtat akkor nezess rá.
Én sem az Er 5nel, sem a Zénel nem centíroztattam, de nem is volt semmiféle bajom vele.
És matricákat honnan szereztél a gépedre? :D
Tehát most 23an aki szeretne jöjjön le Hajósra Orbán napi borünnepre. Ott is tudunk talizni. Korlátozott számban messzirol jövő embereknek lesz alvóhely is.
Kaja egyénileg, vendéglőben. Piat viszek. Szombaton este helyi koncert utána after maradóknak Eranal.
Remélem így is sikerül össze jönni, a fő tali tervét az ott levokkel megbeszéljük!
Elvileg vannak ilyen ragasztós szerszámok. A komplexek drágábbak, az egyszerübbek olcsobbak. Fényezö -lakatos mühelyben kell rákérdezni, vagy venni egy ilyen szettet, aztán munkát vállalni vele...
A hétvégére tervezett buli elmarad, annyi minden közbejött nekem, hogy nem tudom a házigazda feladatait ellátni.
Az idő sem lesz kegyes hozzánk, ezért elhalasztjuk, illetve az Őrségbe tervezett túra részleteit hamarosan közzé teszem.
Sorry!
Télen lefényeztettem a motorom, így a matricái sajnos használhatatlanok lettek. Eredeti szettet hol tudok beszerezni?
Előre is köszönöm a választ.
F
Őrség már közelebb lesz kicsit!?!
Most hétvégén, azaz 22-- 24- ig lesz a banda nyitó talija! Aki tud jöjjön! Sátrat stb hozzon aki tud mert még nem teljesne fix a létszám és előfordulhat hely hiány!
Mindenkit szeretettel várunk!
Tiszakécske Cinke utca 2.
A vicc az, hogy nagyobbnak látszik, mint az enyém.
Elég sok karbantartási dolog érdekelne róla.
Hamar el is fogyott szegény...
Jah, 78 e van a gépben.
Ettől függetlenül, ha megnyugtat akkor nezess rá.
Én sem az Er 5nel, sem a Zénel nem centíroztattam, de nem is volt semmiféle bajom vele.