Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az IK-01 es, ilyen az én első villogóm.
http://kelomotor.hu/index_kawa...

Itt melyik index egyezik meg a gyárival IK-27, vagy IK-28-al jelölt? A 29 és 30 már túl hosszúnak tűnik :)
Mindig ott vizsgáztatok én is.A fékek legyenek rendben a többivel nem foglalkoztak sokat nálam.Volt,hogy be se lett indítva.Se lámpák se duda se semmi ellenőrizve.Lefotózzák párszor és kész.Ez persze csak a saját tapasztalat.
Sziasztok!

Pár hete vásároltam első nagymotoromat, egy ER-5-öst, külföldi okmányokkal.

Olyan kérdésem lenne, hogy mire ügyeljek ha viszem NKH-hoz (Győr) vizsgáztatni a gépet?
A motorról a hátsó kapaszkodót levették, egy doboztartó konzol található rajta, ezen kívül minden gyári. Ez nem fog problémát okozni a vizsgán?

Ha a papírozás végére érek, teszek fel képeket a mociról, és ha lesz valami közös gurulás szívesen csatlakoznék hozzátok!
nekem van egy első kerekem
Vennél használtat?Ha fizetnének se tenném fel.Nálam ez olyan mint használt kotont vagy ejtőernyőt venni.(Már a használt gumit se értem.Valaki kidobja "ok nélkül, "más meg megveszi)
Goldfren tarcsat ajánlom!
Olyan 28-30 ezer körül van. Én használtam, és jó!
Használt tárcsa felejtős, hacsak nem ismered az elő életét, vagy kimérik neked hogy nem üt!
Olvass vissza sokszor leírtam erről már a dolgokat! Goldfren S3- vagy S33 betétet vegyél hozzá!
Sziasztok, 2004-es évjáratú ER-5 ömhöz első féktárcsát keresek. nem tudna valaki segíteni? (használt is érdekelne)
Szép az, ne nyekeregj!
Háát az új elég kommersz lett
Lehet valahogy állítani az első fék érzékenységén? Jobban érezném magam ha egy kicsit kevésbé lenne érzékeny, de úgy látom csak a kar holtjátékát lehet állítani.

Kicsit túltöltött (az előző tulaj által) fékfolyadék mennyire gáz? Milyen hatása lehet?
Miről tegyek föl képet?
Kepet tudnal feltenni rola?koszi!
Csere opció a kmóra házáért, hátsó doboztartó konzol, vagy egy benzinmérő műszer, ami a Kmóra és a ford.mérő között van, vagy kp.
Nos íme a kmóra házról készült fotók,
Persze, holnap teszek föl képeket.
képet tudnál róla küldeni?
Hali. Majus 1 utan meg is vennem. Ha nem keso.
Van! 15 E. plusz futár. (hibátlan!)
Erről egy megtörtént vicces eset jut eszembe mikor kollégák összetörték a Gaz66 -ot anno.( nekem is csak mesélték)
- főnök van egy kis gond
- mi a f....szt csináltatok
-összetört a bal oldali visszapillantó
- cseréljétek ki, minek zavartok ilyen marhaságokkal
- nem lehet
-miért nem lehet?
-mert rajta van a fülke.

Na szóval inkább ne döntögesd a motort, nem bicaj ez!
Szia ez szuper emailban/telefonon meg tudnánk beszélni a részelteket?
joysika kukac gmail.com a mailcímem.
Gadus!

Né millen teszt van itt új a sportmotoron!
Nem arra gondoltam, hanem arra hogy ha a kettétört búrát összeragasztanám, akár átlátszó ragasztóval, abba is belekötnének.

Egyébként találtam gyári/utángyártott indexet, de azon gondolkodom, hogy ha van valami tipp inkább valami rugalmas hajlítható szárú indexlámpát tennék fel, aminél nem gond ha rádől.
Nem lesz vele gond.A hátsókat minire cseréltem a doboz szett miatt.Két vizsgán(Három) már gond nélkül átment,NKH-nál vizsgáztatok.