Szerintem is.Jártam már így szintén.(Autóknál)A Yuasa az nem teljesen így halt meg.Azt egyszer még fel tudtam tölteni.Egy hónap után már nem vette az se a töltést.Semennyire se.
1-5 évet bár szerintem felhasználó függő. Nekem a Zehez egy kb másfél két éves akkut adtak nem gyári hanem Bosch. Ez most lassan 3-4 éves lesz sacc. Úgy kezelem mint a gyári Yuasat. Semmi baja eddig.
Szerintem igen.Nekem az autom csinálta.Hazaértem.Kinyitottam a kaput hogy beáljak,inditanám az autot de semmi.Még egy nyekenés sem.Kb két perc alatt.Feltettem éjszakára tőlteni de reggel ugyan az volt.Uj aksi lett belőlle.
Mentem ma egy negyvenest, és mikor hazajöttem, leállítottam a kapuban a motort. Levettem a ruhát (csak a motorosat :P) és kinyitottam a nagykaput, hogy beálljak, de az akksiban egy szemernyi élet sem volt. Mikor elindultam, még tekert, mint az állat.
12,3 V van, de gyújtással csak 4-5.
A töltést nem veszi, legalábbis az automata töltőt nem indítja be.
Nem világított a töltés visszajelző, legalábbis nem vettem észre. Megpróbálom beindítani és megmérni.
Meghalhat az aksi ilyen hirtelen? GS Yuasa.
Igen, megtaláltam.
A szerelési ábrán van a termosztátnál egy 92055 jelzésű O gyűrű.
22mm-es az átmérője, valaki nem tudja,hogy milyen vastag?
A fellelhetőségét ezek után már valahogy megoldom :D
Nem, debreceni. Vagy józsai. Vagy szolnoki, ha a születésem helyét vesszük. Vagy liège-i, ha a jelenlegi lakhelyemet.
A felmenőim meg szerteágaznak a Dél-Alföld, Felvidék és Erdély irányába, szóval szabad a választás. :)
Egyébként az említett sztoriban azért szerepel Nyíregyháza, mert kivételesen ott volt péntek reggel sürgős találkozóm, de csak csütörtök este tudtam indulni Belgiumból, így jött a non-stop utazás.
Lap alja Meguin hozzászólása fényképekkel!
http://motoralkatresz.eu/termekek/Yuasa/YTX12_BS_akkumulator/
Megnéztem a yuasa-t is. 22000 Ft. Bár ha az is kibír 10+ évet akkor megéri.
Egy Varta vagy ilyesmi mennyit szokott bírni?
12,3 V van, de gyújtással csak 4-5.
A töltést nem veszi, legalábbis az automata töltőt nem indítja be.
Nem világított a töltés visszajelző, legalábbis nem vettem észre. Megpróbálom beindítani és megmérni.
Meghalhat az aksi ilyen hirtelen? GS Yuasa.
A szerelési ábrán van a termosztátnál egy 92055 jelzésű O gyűrű.
22mm-es az átmérője, valaki nem tudja,hogy milyen vastag?
A fellelhetőségét ezek után már valahogy megoldom :D
A leeresztőt hol találom?
Hűtőfolyadékot, hogy lehet legegyszerűbben leengedni, vagy egy keveset lecsapolni belőle?
A felmenőim meg szerteágaznak a Dél-Alföld, Felvidék és Erdély irányába, szóval szabad a választás. :)
Egyébként az említett sztoriban azért szerepel Nyíregyháza, mert kivételesen ott volt péntek reggel sürgős találkozóm, de csak csütörtök este tudtam indulni Belgiumból, így jött a non-stop utazás.
Tehát az állapotuk ismeretlen.