Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a forgósat gondold át, mert ugye fogaskereket nem igazán cserélnek. Vagy igen?
Hogy meddig (nem) forog fel, az a fojtás hatása.
A teljesítmény-fojtást én úgy értelmeztem eddig, mintha csak félig tudnád húzni a gázkart, annyira lép a gép.

Egyébként gratula. Good choice.
90- nél kb. 4200 fordulat. 110- nél kb. 5200-5300.
Végsebessége nyitva 180 km/h, fojtott olyan 150-160 közt valahol..
Megvan a gépezet ;)
Forgalmiban 25kw van, és érdekelne hogy el lett e távolítva a folytás.
Kb milyen végsebessége kell hogy legyen?
Vagy mondjuk 100nál 6osban mennyit kell forognia?
kőőszi
A gyári dob át lett alakítva úgy hogy bármikor vissza lehessen rá rakni.. egy bilincs tartja lent ahol egy csőbe folytatódik a két leömlő... csak rá kell szorítani és annyi..
Fordítsd úgy a TV-t hogy jó legyen amúgy jogos, legközelebb normálisan tartom a telefont
Szia és mi lett a gyári dobbal?
Ma én is brummogtam kicsit, és pont azon gondolkodtam, milyen halk a motorom. Na ez nem az.

Videózni meg vízszintesen tessék, mert nincs függőleges tv-m.
Sikerült felrakni az új telókat Dobcsere segített a dolgon. Kisebb az átmérője mint a gyárinak és már simán be is ment. Pár kép a jelenlegi állapotról És egy videó a hangzásról
http://youtu.be/cdEowrffClQ
Nincs mit Lacikám!
Máskor meg hívj nyugodtan!
Köszi Fisi!
Sugo motor bontó - Baja
Plusz most bont vki egy Ernőt itt az apróban.
Motorok - Sport, Sporttura - Kawasaki. Asszem első oldalon pont
Sziasztok!
Keresek Kawasaki bontót! A km órában levő üzemanyagszint jelző kis műszerre volna szükségem! Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni ennek beszerzésében!
Olvass, keress vissza!
üdv.

Első fékbetéteket milyet ajánlanátok és hogy mennyi olaj kell az első fékbe? Válaszotok előre is köszönöm.
köszi szépen, megtaláltam.
Sajna leginkább találgatni tudok- segíteni Süle Sanyi barátom tudna, neki folytott Ernője volt. Ha jól tudom a karbi tolattyú van megfúrva, így nem emele akkorát rajta a vákuum. Szólok neki nézzen fel ide majd elárulja, vagy a keresővel keress vissza!
Ugye meg mondtam?Azért,hogy import volt benne rizikó de ez direkt nem mondtam.Pár órával a vizsga előtt már a féket gyengélted.
Fuchs olajat Budaörsön (Aldi mellett) is meg lehet venni a forgalmazónál és nem kell kiszállítást fizetni.
99es évjáratú, osztrákiából származik, úgy érzem jó áron jutottam hozzá...

Olajat az Olajcentrumból szokásom vásárolni, verhetetlen áraik vannak, és helyben van (2600-ért adták az említett silkolene olajat). Sima NGK gyertyát és Mann szűrőt fog kapni, amiket egy helyi autósboltból rendeltettem.
tudsz róla bővebbet mondani eseetleg, hogy mit kell csinálni hozzá?
Szia! Mennyi volt ez a szép paripa, és honnan jött be?
Mennyi idős?
Gyári olajszűrőt megkapod győrbe a reálba.3800Ft.
A gyertyákat is ott meg veheted.
Ha fuchs silkolene olajat veszed,azt meg a silcolene.hu-n tudod megrendelni.2790Ft/l+posta klt.
Fém fekcsovel is sokat javithatsz de inkább az adagolhatósagon.Olajbol a Fuchs vagy Xado!
4 liter kell venned, 3mal épp minimum felett vagy addig vagy csak 3.2 bele megy kb. Két év után már a maradék miatt elég lesz 3 liter is...
Ngk Dr9Ea. Vagy az irridiumos DR9EIX.. Vagy a Denso is jó nagyon!
Olajszuro vagy gyári igaz már ezt is a kínaiak gyártják vagy nagyon jó a Mann Mw64 számú és egy ezressel kb olcsóbb is. Vagy még a Champion esetleg