Ezt a forgósat gondold át, mert ugye fogaskereket nem igazán cserélnek. Vagy igen?
Hogy meddig (nem) forog fel, az a fojtás hatása.
A teljesítmény-fojtást én úgy értelmeztem eddig, mintha csak félig tudnád húzni a gázkart, annyira lép a gép.
Megvan a gépezet ;)
Forgalmiban 25kw van, és érdekelne hogy el lett e távolítva a folytás.
Kb milyen végsebessége kell hogy legyen?
Vagy mondjuk 100nál 6osban mennyit kell forognia?
kőőszi
A gyári dob át lett alakítva úgy hogy bármikor vissza lehessen rá rakni.. egy bilincs tartja lent ahol egy csőbe folytatódik a két leömlő... csak rá kell szorítani és annyi..
Sikerült felrakni az új telókat Dobcsere segített a dolgon. Kisebb az átmérője mint a gyárinak és már simán be is ment. Pár kép a jelenlegi állapotról És egy videó a hangzásról http://youtu.be/cdEowrffClQ
Sziasztok!
Keresek Kawasaki bontót! A km órában levő üzemanyagszint jelző kis műszerre volna szükségem! Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni ennek beszerzésében!
Sajna leginkább találgatni tudok- segíteni Süle Sanyi barátom tudna, neki folytott Ernője volt. Ha jól tudom a karbi tolattyú van megfúrva, így nem emele akkorát rajta a vákuum. Szólok neki nézzen fel ide majd elárulja, vagy a keresővel keress vissza!
99es évjáratú, osztrákiából származik, úgy érzem jó áron jutottam hozzá...
Olajat az Olajcentrumból szokásom vásárolni, verhetetlen áraik vannak, és helyben van (2600-ért adták az említett silkolene olajat). Sima NGK gyertyát és Mann szűrőt fog kapni, amiket egy helyi autósboltból rendeltettem.
Gyári olajszűrőt megkapod győrbe a reálba.3800Ft.
A gyertyákat is ott meg veheted.
Ha fuchs silkolene olajat veszed,azt meg a silcolene.hu-n tudod megrendelni.2790Ft/l+posta klt.
Fém fekcsovel is sokat javithatsz de inkább az adagolhatósagon.Olajbol a Fuchs vagy Xado!
4 liter kell venned, 3mal épp minimum felett vagy addig vagy csak 3.2 bele megy kb. Két év után már a maradék miatt elég lesz 3 liter is...
Ngk Dr9Ea. Vagy az irridiumos DR9EIX.. Vagy a Denso is jó nagyon!
Olajszuro vagy gyári igaz már ezt is a kínaiak gyártják vagy nagyon jó a Mann Mw64 számú és egy ezressel kb olcsóbb is. Vagy még a Champion esetleg
Hogy meddig (nem) forog fel, az a fojtás hatása.
A teljesítmény-fojtást én úgy értelmeztem eddig, mintha csak félig tudnád húzni a gázkart, annyira lép a gép.
Egyébként gratula. Good choice.