Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, hát...nem. Igaz, hogy már 2010 óta nincs meg az er5-ösöm, de a Honda CB400-hoz is használtam, amit tavaly adtam el.
Bármikor kellhet, ezért szerszámot soha nem szoktam eladni.
De nem nagy összeg és szerszámboltban lehet kapni.
Találtam egy másik helyen is: http://www.megatool.hu/king_to...
Itt 970 Ft.

Szia .és nem akarod eladni?
Köszi!
Az interneten is megtaláltam a szerszamok-webaruhaz.hu oldalon.
Szia, nekem még megvan, de én is szerszámboltban vettem.
Plussz a vastagsága.
Igen, benne voltak.
Na azért ez messze nem olyan kék mint az én Ernőm volt!
De amúgy jól néz ki a gép! Még egyszer gratula!
Szerszámbolt.
Szia Fisi, igen én. Próbálkozom, mert már korán reggel elmentem a Bárdihoz, de nincs nekik gyertyakulcsuk. Röhej......
Zimmedli itt is Sok Boldog Szülinapot!
Kérdés!
Te vagy az Laci?
Sziasztok!
Segítsen valaki, 18-as vékonyfalú gyertyakulcsot hol lehet kapni?
Netán valakinek van Er5 Kawához való gyertyakulcsa, azt megvenném, vagy kölcsönkérném.
Meg ugye vastagság is, hogy felette elférjen a porvedo rendesen...
Köszönöm, de ezt hogy értsem? Elvileg csak külső és belső méret van. Nem?
Ha a lánckerék cserék is benne voltak akkor ez nagyon szerény ár volt.Gondolom a szett ezt jelentette nálad is.
38x46y4 mm. Mondjuk ezt egy e-bayos hirdetésből néztem ki.
5000 ft-ért. ebben a menesztőgumi kihézagolása is benne volt.
Sziasztok!
Még tudjátok nekem mondani, hogy mekkora a mérete a tűzkarikának? (kipufogó tomites)
Előre is köszönöm!
Helló!

Aki estleg gondolkozik az otthoni karbiszinkronon a benzincsöves módszerrel csak eddig nem mert nekiállni annak javaslom csinálja meg mert potya munka.
Erről a témáról Meguin fog tudni többet mondani. Amúgy nemrég volt a dolog sok fényképpel. Keress rá vissza!
Hello Olyan kérdésem lenne, hogy hátsó teleszkópokat le kell cserélni mert mostmár teljesen tönkre mentek. És rábukkantam egy univerzális darabra, amit már mintha itt a fórumon is láttam volna.
Erről lenne szó
Esetleg valami tapasztalat? Vagy hogy egyáltalán megfelelő e ez az ernőre?
Amúgy mennyiért csinálta meg a szaki a cserét?
Köszönöm is a segitséged, illetve a tapasztalataid megosztását. Látod a csavarozható szemnél én is úgy gondoltam, hogy csavar biztositja a kötést, tehát megint tanultam tőled. Nem vagyok egy műszaki zseni, de azért igyekszem mindent megcsinálni a gépen, mert hiszen valóban nem egy bonyolult szerkezet. Itt a lánccserénél is a szerszám hiánya miatt fordultam szerelőhöz.