A mellkasomról kicsit leveszi a nyomást. De a fejem 2x annyit kap. 173cm vagyok.
Még a 125-ósre vettem, az 10-zel többet ment tőle. Ezt még nem próbáltam nélküle. Csak azért van fent,mert el van repedve km óra háza.
Ez a plexi, ami neked most fent van, tapasztalataid szerint mennyit ér a plexitlenséghez képest? Gondolkodok ilyenen, de elég szkeptikus vagyok a 197 cm-emmel.
Én az új akkut minimum egy napig de inkább kettő háromig szoktam tölteni csepptolton!
Milyen márkájút vettél végül is, és mennyiért!?
Egy csepptolto 4-6 ezer Ft uccu vegyél egyet Webáruházból aztán toltheted.
Eddig azt hittem elég az új akkuba beletölteni a löttyöt és már üzemkész is.A használati meg azt írja,hogy a savval való feltöltés után 3-5 óra frissítő töltés kell neki.Tíz sorral lejjebb meg már min.1 órás töltést említ a kapacitásának megfelelő árammal.Most akkor mi a tuti?Mikor akkusnál vettem új akkut (robogóba) akkor az felsavazta és durr a helyére.
Ja meg töltőm sincs.Csak kőkori.Az meg nem állítható sehová.
Tegnap csapattam egy negyvenest. Egy szervizúton kerültem ki egy kamionból kiugró sofört és a homokos-kavicsos részen megcsúszott az eleje, de szerencsére megfogtam. Jól indult volna a szezon...
Fisi nem is mondtam még: Épp egy ultrahangos tisztító összetákolásán dolgozom. Ha működik beszámolok róla. Nagyon hasznos kis cucc pl. alkatrészmosásra.
Az a tervem, hogy a fizikát segítségül hívva tesztelem. Egy meghúzott csavarra rádugom úgy, hogy a kulcs vízszintes legyen , és egy 90 fokban ráakasztott mérleget (mondjuk horgászmérleg) húzva leolvasom az értéket, ahol kattan. Erőkart lemérem, nyomatékot kiszámolom, összehasonlítom a beállított értékkel. Ez a terv. hétvégén meglesz, majd beszámolok.
ÁÁÁÁÁÁ, dehogy takarom bölcs Obivan . A régi hálószobánk kanapéján pihen arra várva, hogy végső rendeltetésének megfelelő helyére visszakerüljön. Waxolni, mosni meg nincs is értelme. Mikor fotóztam, volt hogy a szoba másik felét láttam a kamerában, annyira tükröz.
Igen. Rögtön azzal kezdte a szaki, hogy a fényezőműhely előtt forgatta nekem napfényben. Csillog-villog a kék pigment, mint a Salamon töke. Az utsó képet arra szántam, csak nem lett túl jó. Szóval igen, nagyon faszán látszanak a kék pigmentek, ha rávetül a fény. El is mondta, hogy hogyan épülnek fel a rétegek. Ez a fekete állítólag nem is teljesen fekete, meg a pigmenteket a lakkba kell keverni, meg ilyenek. Egy szót se értettem, de nagyon élveztem, ahogy mesélte . A lakk pont ezért nem tudom, hogy variálható -e,mert az is spéci. Összességében az egész fényezés spéci (Mystic), de ezzel a színkóddal bármikor reprodukálható, úgyhogy jól megjegyeztem
Na ezt előbb tudom fél évvel akkor megmenekült volna a Zé deklije amit eltörtem utána meg a műanyagos kívülről nézve kráteresre javított
Szerencsére nem túl drágán találtam a Sugo Motorbontó ban egy jót helyette..
Érni ér valamit sőt sokat, de esetedben ez nem biztos hogy működik.
Még a 125-ósre vettem, az 10-zel többet ment tőle. Ezt még nem próbáltam nélküle. Csak azért van fent,mert el van repedve km óra háza.
Ez a plexi, ami neked most fent van, tapasztalataid szerint mennyit ér a plexitlenséghez képest? Gondolkodok ilyenen, de elég szkeptikus vagyok a 197 cm-emmel.
Milyen márkájút vettél végül is, és mennyiért!?
Egy csepptolto 4-6 ezer Ft uccu vegyél egyet Webáruházból aztán toltheted.
Ja meg töltőm sincs.Csak kőkori.Az meg nem állítható sehová.
Azokat a turhadék Arrowmaxokat pedig ha jót akarsz magadnak azonnal túrd le!
úJBAN TUDOK SEGITENI4 ADATLAP!
Újban tudok segiteni! adatlap!
szlavim@gmail.com
Kawasaki ER-5-hoz keresnék első fék tárcsát tudnátok segíteni Előre is köszi lehet új vagy akár bontott is jó áron.
Majd megyünk hozzád uttrahangmosni
Szerencsére nem túl drágán találtam a Sugo Motorbontó ban egy jót helyette..