Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a2be csak fojtva fér az Ernő. Amúgy jó választás volt egyik legjobb ha nem a legjobb 500- as. Csak apró. Bár a Zé is csak ekkora faxköszörű...
Sajnos válogatni nem nagyon tudtam, A2-es jogsiba ez pont belefért. Nem kényelmetlen, hosszú távon is szeretem.
Hát ekkora magassághoz elég apró motort vettél
Érni ér valamit sőt sokat, de esetedben ez nem biztos hogy működik.
A mellkasomról kicsit leveszi a nyomást. De a fejem 2x annyit kap. 173cm vagyok.
Még a 125-ósre vettem, az 10-zel többet ment tőle. Ezt még nem próbáltam nélküle. Csak azért van fent,mert el van repedve km óra háza.
Helo!

Ez a plexi, ami neked most fent van, tapasztalataid szerint mennyit ér a plexitlenséghez képest? Gondolkodok ilyenen, de elég szkeptikus vagyok a 197 cm-emmel.
Az lehet, de ez tuti működik!
A kapacitás tizedével kéne tölteni azt írja a doksi.Ez esetben ez 1A. Szóval a tiéd a negyedik verzió fél óra alatt.
Yuasát.Mi mást? 17.500 SzMF volt.
Én az új akkut minimum egy napig de inkább kettő háromig szoktam tölteni csepptolton!
Milyen márkájút vettél végül is, és mennyiért!?
Egy csepptolto 4-6 ezer Ft uccu vegyél egyet Webáruházból aztán toltheted.
Eddig azt hittem elég az új akkuba beletölteni a löttyöt és már üzemkész is.A használati meg azt írja,hogy a savval való feltöltés után 3-5 óra frissítő töltés kell neki.Tíz sorral lejjebb meg már min.1 órás töltést említ a kapacitásának megfelelő árammal.Most akkor mi a tuti?Mikor akkusnál vettem új akkut (robogóba) akkor az felsavazta és durr a helyére.
Ja meg töltőm sincs.Csak kőkori.Az meg nem állítható sehová.
Huha vigyázz arra a szépségre!
Azokat a turhadék Arrowmaxokat pedig ha jót akarsz magadnak azonnal túrd le!
Tegnap csapattam egy negyvenest. Egy szervizúton kerültem ki egy kamionból kiugró sofört és a homokos-kavicsos részen megcsúszott az eleje, de szerencsére megfogtam. Jól indult volna a szezon...
Szia!

úJBAN TUDOK SEGITENI4 ADATLAP!
Sziasztok! Nincs valakinek kallódóban egy hátsó lámpabúrája? Az enyém el van repedve és elég csúnya.
Kerékkel együtt érdekel? csavarok nincsenek meg!
Szia!

Újban tudok segiteni! adatlap!
Van gyári bontottam.
szlavim@gmail.com
Sziasztok
Kawasaki ER-5-hoz keresnék első fék tárcsát tudnátok segíteni Előre is köszi lehet új vagy akár bontott is jó áron.
Hát ha összejön. Egyenlőre kudarc. És mindíg + 1 nap mire az a tetves ragasztó megköt.

Majd megyünk hozzád uttrahangmosni
Fisi nem is mondtam még: Épp egy ultrahangos tisztító összetákolásán dolgozom. Ha működik beszámolok róla. Nagyon hasznos kis cucc pl. alkatrészmosásra.
Az a tervem, hogy a fizikát segítségül hívva tesztelem. Egy meghúzott csavarra rádugom úgy, hogy a kulcs vízszintes legyen , és egy 90 fokban ráakasztott mérleget (mondjuk horgászmérleg) húzva leolvasom az értéket, ahol kattan. Erőkart lemérem, nyomatékot kiszámolom, összehasonlítom a beállított értékkel. Ez a terv. hétvégén meglesz, majd beszámolok.
ÁÁÁÁÁÁ, dehogy takarom bölcs Obivan . A régi hálószobánk kanapéján pihen arra várva, hogy végső rendeltetésének megfelelő helyére visszakerüljön. Waxolni, mosni meg nincs is értelme. Mikor fotóztam, volt hogy a szoba másik felét láttam a kamerában, annyira tükröz.
Igen. Rögtön azzal kezdte a szaki, hogy a fényezőműhely előtt forgatta nekem napfényben. Csillog-villog a kék pigment, mint a Salamon töke. Az utsó képet arra szántam, csak nem lett túl jó. Szóval igen, nagyon faszán látszanak a kék pigmentek, ha rávetül a fény. El is mondta, hogy hogyan épülnek fel a rétegek. Ez a fekete állítólag nem is teljesen fekete, meg a pigmenteket a lakkba kell keverni, meg ilyenek. Egy szót se értettem, de nagyon élveztem, ahogy mesélte . A lakk pont ezért nem tudom, hogy variálható -e,mert az is spéci. Összességében az egész fényezés spéci (Mystic), de ezzel a színkóddal bármikor reprodukálható, úgyhogy jól megjegyeztem
Na ezt előbb tudom fél évvel akkor megmenekült volna a Zé deklije amit eltörtem utána meg a műanyagos kívülről nézve kráteresre javított
Szerencsére nem túl drágán találtam a Sugo Motorbontó ban egy jót helyette..