Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tóth Gyula mint felmentő sereg érkeztél, lesz itt pár ember aki rá fog marni az alkatrészekre!
kawasaki er 5 alkatrészek bontásból eladók tel 06704275150
kawasaki er 5 alkatrészek eladók tel 06704275150
kawasaki er 5 alkatrészek eladók tel 06704275150
Sziasztok! A képeken látható hátsó felni várja az új szezonban szerető gazdáját!
Ezt sikerült vennem:
http://www.aliexpress.com/item...
A melltartót és annak fedelét (üveg+krómkarika+indítókulcsnál a takaró elem hasznosítható, bár a minőség nem gyári. A takaró elemen kicsit kellett faragni hogy normálisan illeszkedjen. A belső fehér műanyag az előbb leírt probléma miatt használhatatlan. Egyébként volt 45 dodó környékén is ez a pakk.
Hegesztő mesternél már volt amúgy egy főpróba a jobb hátsó farokidommal (eltört egy tartófül).
Jogos
Onnan vettem, hogy az Er5 met az eladás előtt kb. 1 évvel csináltam meg. Évekig nekem is hegesztve volt, aztán vettem bele egy újat. Bár nem látszott mint írod is, én azért tudtam hogy hegesztve van és úgy voltam vele hogy 7 év után kap egy új belsőt. Nekem a vas is eltört abból szereztem egy bontott darabot így pico bello ujjá varázsoltam a műszerfal környékét. Még az esés miatt a melltartón volt alig látható karc azt is terveztem lecserélni de eladtam a motort mielőtt megvalósult volna a projekt.
Szal ennek durván két, két és fél éve. Akkor vettem ha jól emlékszem 25 ezer Ft-ért a belső műanyagot. A már említett helyről, tudod ahonnan neked is lett színkódod..

Jövő héten ha megtudtam az árát ide irom, de ha pl a belső felment volna is 31-32 ezer Ft - ra, még mindig olcsóbb mint egy szar kínai ami nem passzolt, 24- ért...
Bocsánat, most olvastam a többi hsz-t. Szóval márkaszerviz a megoldás.
Üdv Fisi. Ezt hol láttad 28 -ért? Csak a fehér bigyó 106 juró. Vagy nagyon rossz helyen néztem?
link
Hi. Huh, ez érdekel. Belinkelnéd nekem, hogy mit vettél? Az enyém is rommá volt törve belülről, de ügyesen meghekkeltem. Majd ha feldob a pénz egyszer, veszek én is, de attól tartok, hogy ugyanezt néztem ki. Amúgy egy tipp: Ragasztással semmiképp ne próbálkozz! PP- ből van, marha drága, ami szerkezetileg ragasztja. A hegesztés viszont tökéletesen megoldja a problémát. Sajnos a végeredméynt nem fotóztam le, és már össze van rakva, de kívülről semmi nem látszik és rendesen masszív. Szóval ne aggódj a hegesztés miatt, biztos, hogy tartós lesz.
Itt is köszönöm Fisikém!
Xièxiè vagyis köszönöm, ahogy kis másoló barátaink mondják.
Majd megkérdezem a melltartót is.
Idén elpöfögök a hegesztett cuccal + csájna melltartóval, de aztán tuti csere ha annyi amit mondtál.
Ha nem felejtem el holnap rá kérdezek a Zoli barátomnál ő a raktáros az Ivanics Szervizében. Vagy inkább ne?
Csak a fehér elem ennyi de végülis más nem is szokott tönkremenni. Esetleg eseskor vagy hosszú idő után a tartó vas reped el de azt meg meg lehet hegeszteni.
Komplett egység nagyon drága, de ez itthon természetes dolog. Mindent 6 os áron nyomnak a japán eredetihez képest.
Na neee! Ezt nem tudtam . Úgy gondoltam hogy a márka szervízben is legalább annyi mint az ebayon az angoloktól. A komplett egység ennyibe került volna, vagy csak ez a fehér elem?
Szia!

Jó választás- nagy kedvencem a típus!
Igazából nem sok mindenre kell figyelj a szokásos dolgokon kívül. Ami a GPZ- nél hibának lett felhozva az a műanyag elemek berepedezése a csavarkötések körül, de ezt műanyagos megoldja végső esetben.
A többivel szerintem nincs gond!
Itt egy régebbi GPZ 500 S teszt- talán egy kicsit segít?!
Nem bontóra gondoltam hanem a Kawasaki márkaszervízre- az meg ugye új lett volna ennyiért.
HA jó a műanyagos bírni fogja! Nekem a régit meghegesztették- vettem bele egy zsír újat a másikat meg eladtam azóta is köszöni szépen jól van!
Üdv! Mivel alkalmasabb topikot nemigen találtam, nézzétek el nekem, hogy itt kérdezősködöm. Kawa EX 500 S ( GPZ ) vásárlása előtt állok, 1. Ha van itt olyan valaki akinek volt/van ilyen, akkor mikre figyeljek a szokásos dolgokon kívül? 2. Esetleges tapasztalat/vélemény ?
Köszönöm előre is
Á, hagyom a francba.
Igazából egyik bontóban sem volt cucc, ebayen meg vagy ugyanaz a csájna gönc volt németből vagy volt még pofátlanul magas áron angolból. Ez az egész párosult a türelmetlenségemmel és ide jutottam....
Remélem a hegesztés bírni fogja egy darabig.
Hívd fel az Enumat és beszélj velük. Jó fejek voltak. Remélem most is azok