Segítséget szeretnék kérni gumi ügyben!
ER-5 -ösömmel új gumikkal kezdeném a szezont.
Milyen gumit válasszak? Mit érdemes, mit szabad, mit felesleges vennem?
Hétköznapi használatra, kisebb túrákra lenne. Nem hajtok állat módjára, és a legdrágább árkategóriát sem engedhetem meg magamnak.
Amiket néztem: Michelin pilot street (radial vagy sem?) , Metzeler lasertech , Heidenau
Mint ígértem megszereztem az árakat.
Gyári fehér belső műanyag- 31.151.- a króm melltartó meg 23.888-
Szóval igaz 7 ropi a különbség de a gyárival jobban jártál volna.
Szia! Ahogy Fisi írta, régebben nézegették itt egy KLE tulajjal, hogy ugyanakkora sebességnél ugyanannyit pörög a KLE meg az ER, tehát még az áttételek is megegyeznek, neki valami 4xx literes fogyasztás jött ki, talán 4,5, ha jól emlékszem... Mint az ER. Az a 8-10 liter hülyeség.
Amúgy csak nekem furcsa, hogy a felsorolt 4 keresett típus közé a KLE-t raktad? A másik három az nagy egyhengeres 650-es. A Kawának is van ilyenje, ráadásul igen jó: szerintem a KLR 650-es passzolna a felsorolásodba. AZ igazi kis elpusztíthatatlan világjáró kalandmotor, egyszerű, kalapáccsal szerelhető fajta, és kis fogyasztással bárhol elmegy. Szerintem még kevesebbet eszik, mint a KLE (leírásokból 4 liter rémlik), és terepképesebb is. Már ha ezek szempontok. A KLE ehhez képest "sportosabb", utca orientáltabb, egy kisebb, de pörgősebb 2 hengeres blokkal.
Érdemes a cikk alatt levő hsz.- eket is elolvasni! Mondjuk halkan megjegyzem nekem is inkább a legutolsó 2005- 2006- os faceliftes verziók tetszenek jobban, ha ilyet akarsz venni, akkor azokat nézegesd!
Igen GS volt eddig. Valami nagyobb építésüre vágyom, ami paszol a méreteimhez{189 cm}. 4típus közül szemezgetek: Aprilia Pegaso ie 650, BMW F 650, Kawasaki KLE500, Suzuki XF 650.
Sajna nincs KLEs topik.
A kérdést már meg is válaszoltad magadnak. Mivel ugyanazt a blokkot Kapta, így nagyon nehezen hiszem hogy több mint a duplája lenne a fogyasztás.
Szerintem jó gépek épp ezért nem is olyan hű de sok van belőle eladó.
Én nem felnek a tipustol!
Régebben volt itt egy KLE tulaj fent de már rég nem írt ide. Nincs valami külön KLE topic vhol ami kifejezetten róla szól?
Sziasztok!
Segìtsègetek szeretném kérni, hátha tudtok nekem infoval szolgálni. Motor vásárlása elött vagyok, és az egyik típus amit ki néztem a Kawa KLE 500 as. Viszont nem sok hasznos inot találtam róla. Azt mondják a motorja az ER-é, viszont ilyen 8~10l.-es fogyasztásokat írtak. Mondjuk nehezen hihető, de több tesztben ezt írták. Szóval minden hasznosat szivesen meg hallgatnék KLE-vel kapcsolatban.
Köszi!
Köszi. Szép pénz... de gyári az igaz.
Ha törik a jelenlegi akkor lehet hogy beújítok egy gyárira.