Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én kipufogóm csak kijárat, oda be senki és semmi nem mehet.
Hát ha a te kipofogodba rakunk krumplit akkor szarul fogod érezni magad?
Sziasztok!
Köszönöm a megtisztelő invitálást és természetesen igyekszem is eleget tenni neki. De aggódom kicsit Fisi. Idéznék Tőled:" Jöttük kötelező, mivel a beígért krumplit el kell helyeznünk ama kipufogójukban". Őszintén remélem a motor kipufogójáról van szó.
Komolyra fordítva a szót, ha lesz konkrét időpont, még beszéljünk. Mindenképpen szeretném megismerni a csapatot.
Már jeleztem a TKB-s csoportban a kécskei buliban való részvételi szándékomat, bár volt egy gyanús mondat Zimitől ami némi aggodalomra ad okot idézem egy részletét: "ama nemes célból, hogy az marhának húsát megízleljük..." na most ha az a marha nem én leszek akkor vállalom a bulit, sőt a krumplis balhét is elviszem, legfeljebb ha nem tudom kipiszkálni akkor beljebb gyömöszkölöm, aztán majd felemészti a sor4 tüze, legfeljebb egy darabig sültkrumpli illatú gázokat ereget.
Azt hogy renegát lennék elutasítom, inkább maradjunk annyiban, hogy megígérem abban a körben nem reklámozom melyik márka elkötelezett híve vagyok. Ja és otthon hagyom a repsol hondás pólómat is merthogy alkalomhoz illően a TKB-s egyenpólót fogok viselni.
A nyaraló címe
Tiszakécske Cinke utca nem tom mennyi asszem...
Halló népek!

Előre láthatóan májusban lesz a TKB szezon nyitó bulija, szokásos törzshelyükön -Zimmedli jóvoltából. Azaz az Ő nyaralójukban!
Vagy május első hétvégéjén, vagy az utolsó illetve harmadik hétvégén. Időjárás függő!
Már kitaláltuk a nyári Nagy Banda tali helyszínét is, ez ott fog megvitatásra kerülni!

Mindenkit Szeretettel várunk innen is, és persze TKB tagoknak kötelező a részvétel! Persze aki el tud jönni alapon!
Új ER 5 tulajokat is várjuk, akik csatlakozni szeretnének eme díszes társaság hoz!

És nem utolsó sorban a két diszmadarunkat is, azaz cb renegat Lászlót, és másik új barátunkat erykakizsoltidevanKawámis04- et!
Jöttük kötelező, mivel a beígért krumplit el kell helyeznünk ama kipufogójukban, és persze egyikőjükből lesz az ünnepi dísz pörkölt!

Uff, én beszéltem!
Szép motor,jó motor és tényleg ki lehet nőni.Mondjuk nekem eleve kicsi volt (a magasságomhoz) de az 50 ló hamar megszokható,pedig 0 motorozással ültem rá én is.
Aham, értem. Hát ez sajnos nyomós érv. Köszi
Üdv Fisi!

Köszönöm megkaptam. Elolvasgatom este... :)
Megkereslek face-n. :)
Üdv Weasels!
Én a banditot sem nőttem ki, nekem az a teljesítmény, kényelem tökéletesen megfelelt.Sosem száguldoztam vele, én szeretem élvezni a motorozást. Továbbá azért váltam meg tőle mert kellett tavaly a pénz :(
Ár érték arányban pedig most a használt piacon az er-5 tetszik a legjobban. :)
Már csak a zsét kell összeszednem:) De ebben az évben meglesz :)
Ha minden jól megy... :)
Ááá, dehogy okoskodsz. Ugyanígy vagyok vele. . De felnőtt ember, azt csinál amit akar. Ja, hogy rontsam el a motort? Majd krumplit teszek a kipuba Fisiéket megkérdezem hogy kell
Amúgy a vezetéstechnikai tréning jó ötlet. Én biztos el fogok menni.
Menyus!

Küldd már át majd facen a telszamod
Köszönöm
Szerintem ha jot akarsz vagy befizeted egy vezetestechnikai treningre vagy elrontod a motort neki.
Áh, így már világos. Hát ennek fényében lehet inkább egy 125/250-en kéne először rutint szereznie, minden rosszindulat nélkül.
Nagyobb motorral egyébként nem (csak) a nagyobb teljesítmény/sebesség stb. a baj, hanem az ember jobban belemegy a hülyeségekbe... "Á, erős motorom van, simán beférek még előtte..." Ha meg mégsem adja ki, akkor kéne rutinból megoldani, ami meg nincs.

Na jól van, befejeztem, nem akarok okoskodni, de átérzem a problémád... Én sem tudom, hogy fogom viselni, ha a gyerekeim motorozni kezdenek... Mert tiltani, azt nem lehet, az biztos.
A nagyobb biztonságot arra értettem, hogy féltem a hülyegyereket . Semmi rutinnal gondolt egyet és vett egy ER5-öt. Ennek eredménye lett egy lassú csúszás, amit ő is beismert, hogy benézte. (Az oldaldeklit, üzatankot faszán összekarcolta, a lámpát meg a műszeregységet összetörte) neki semmi baja nem lett, de simán elkerülhető lett volna a dolog. No ezek után Erdélyben kilökték alóla a paripát, ami elmondása szerint a pirosnál történt és nem hibázott. (jó ezt talán elhiszem), de faszán kicsorbult a hátsó felni és megint rommá tört az első "fogyóanyag" szekció. Tulajdonképpen ekkor mondtam neki, hogy kurvára megveszem ezt a motort, mert nem bírom nézni, ahogy leamortizálja. Most éppen rendbehozom. Na de visszatérve, nyáron boldogan ujságolta, hogy 180-al megküldte az M7-en, csak marha nagy volt a szél és nem volt valami kényelmes. Ezért gondolom - hogy mivel a ZR7 is naked - hogy nem fog veszettül száguldozni
Egyébként persze, hogy erősebb. 26 lóerővel, meg kb 18Nm-el. És kb 50 kg-al nehezebb csak, uh biztos jobban megy
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Helló. Csak érdekel, hogy miért váltassz 600- ról ötszázra. Én is egyebként újdonsült ER5 tulaj vagyok kb. 100 km-el, de szerelem volt első látásra. Biztos, hogy nem bánod meg. De tényleg, amikor pl. elújságoltam egy cimborámnak, hogy vettem egy 500-ast (neki 1200-es Banditja van) egyből azzal jött, hogy hamar kinövöm meg minden és hogy érdemes nagyobbat venni. Persze én nem dőltem be, tökéletes ez nekem, de azért érdekel, hogy erősebb gépről miért váltassz vissza?
Hi. Az Én vagyok Menyus, Én vagyok. Azaz engem becézget I am a weasel, pár hsz-al előbb kifejtettük
igen de ugyanez vonatkozik az elődjére a zephyr-re is
Amúgy tudok Neked egy kajak jót ajánlani, de a srác megkéri az árát- 8 kiló, Mohácson van. Egyik jó haveré- ismerem a masinát.

Kawa Mohács

Másik haver is árul egy egyedi festésűt, az viszont Debrecen felé van valahol, arra rá kell kérdeznem.
Elküldtem a mailt, majd jelezz vissza megkaptad- e?
Bassza meg ez billentyűzetről volt, vissza iratkozom az ált.isk. első osztályba...
Kaposváron . illetve Dombóváron Sagem barátunk tartja a fronto, neki sokáig volt Er- 5- e!
Küldöm a leírást!