Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csajszi ne offold szét a topicot Hondakkal mert bizisten a Cb topicban egy hétig Kawa reklámok mennek majd!
Ezért is gondoltam nem lehet rossz az egy hengeres Kawa sem, hisz az 50 ló majd kétharmada benne van, szériában!
Azért 1 hengerből is ha pörgetik lehet csodát varázsolni!
1 henger 249ccm / 50-60paci

https://www.youtube.com/watch?...
https://www.youtube.com
/watch?...
Már csak miattad is a 250-es ZXR-t hoztam fel, nem pedig a kis CBR-t
Amúgy se szeretnék úgy konfrontálódni, hogy szubjektív érzéseket állítunk szembe. Arra azért kíváncsi lennék hányan választanának mondjuk a Kawa 250-es kategóriáján belül 1-2 hengerest, ha piacra kerülne újra egy megfizethető sor4 is... sajnos kihalófélben vannak a régiek, az újak pedig nem ugyanazt az élményt nyújtják, kaphatnak bármilyen csilli villi ruhát. Szerintem.
Jó éjt!
ZXR - hez képest ..Látszik, folyton bezavar az 1200- as..
Hát a ZRX - hez képest az biztos hogy nem egy vadállat. Nem is figyeltem hirtelen hogy egy hengeres.
Mindegy - Kawa aztán jó...
Amúgy a naked még szebb talán..
Naked ZL 250
Most bocs a belevau de a KTM RC390 igen vérbő 1 hengeres sportnak készült.
Szia Fisi!
Tudom nekem nem lett volna szabad megnéznem csak Mikinek, de a kíváncsiság nagy úr... sőt, attól még hogy megnéztem csendben is maradhattam volna, de azt se bírtam ki
"Megérkezett Európába a Kawasaki legújabb sportmotorja a Ninja 250 SL. A 249 cm3-es, négyütemű, egy hengeres..." kb. eddig olvastam el, ill belenéztem a videóba. Nem a típussal van bajom csak a jelzővel, legyen az Kawa, Honda vagy bármelyik aki egy 250-es sportmotort négyütemű egyhengeres erőművel dob piacra.
A külalak szép, de amit takar az nem egy versenyszív! Még a kéthengeres oké, bár nekem a sor2-ről is inkább a túrajelleg jut az eszembe... na de az egy hengert inkább hagyjuk már meg a túraendúróknak.
Tavaly volt szó róla itt a SportMotoron hogy Indonéziában gyártana a Kawa újra 250-es sor4-es rakétákat ami a piaci felmérés szerint akkorát ütne, hogy nem győznék legyártani őket. Ott megtehetnék hiszen az a világ nem olyan érzékeny a környezetvédelmi normákra. Nem tudom azóta hol tart a dolog de 1-2 éve itt ott felbukkanó hírekben eléggé reális esélyekről írtak és nem csak vízióként emlegették. Ide persze úgyse érne el mert teljesen át kellene alakítani ahhoz hogy az egyre szigorodó normáknak megfeleljen, de biztos lenne aki átmentene néhányat, még ha csak pályázni is. Na de inkább mutatok egy vidit egy igazi 250-es sportmotorról, vagyis egy olyanról amit nem csak annak becéznek.
Pici a bors de...
Nemszólbekultúráltanjácciktovább!
mi az a lineklés, Engem meg egy betű miatt faragtál a multkor !
Na faxxopó lineklés- neki futok még egyszer...

Kawa
Pontosan erre a krumplis históriára gondoltam.
Ugyan már. Nem jarhatott hisz akkor már benne volt a kolomper a kipufogóba!
Magnorol ment a hang hogy ne feljel!
Konkrétan egész éjjel járt alapjáraton
Hehe. Ennyire nem volt súlyos a helyzet azért
Ilyen előzmények után nem tudom rá fogok-e érni. Amúgy is, nem tudom hogy érezné magát a Hondám a Ti Kawáitok között. Szerintem Laci is orral hazafelé állította le a Csühöst, ha menekülni kell.....
Azzaz!
Eryk neked vmit ki kéne találni ha jössz nehogy már csak úgy meguszd!
De ahogy Torrente is mondta "semmi buzulás!"
Más a két megoldás, na meg én úgy tudom beparittyázni a csappal, hogy látom mennyi idő alatt cseppen le 1 csepp. Persze én is eljátszottam az elején vele, de aztán a 3,5 perc bevált.
Lesz téma az évnyitón szerintem, ott majd láthatod saját szemeddel és csinálhatunk torinói leplet mindkét láncról és majd kielemezhetjük.
Nincs mese, találkoznotok kell és meg kell simogatni a másik láncát. Ennyi.
Hát igazából a pék fasza nem tudja mi lenne a jó kenés ezen. A fényképes saccintasok eddig nem nagyon mukodtek, ez nem csinál olyan torinoi leplet mint a tiéd. De ha meg csinálna, akkor a fél világ tele lenne olajjal. Nem is értem hogy ugyanavval az olajjal, ergo több olajjal hogy a fenébe nem tiszta olaj a motorod? Mert ugye alapvetően épp hogy sokkal több olajnak kellene lennie a felniden. Nekem meg szép olajos minden és mégis szárazkanak tűnik a lánc. De szerintem ken csak akkor mi a fenetol kezd hegyesedni az első fogaskerék?
Ezért mondom hogy engem nem annyira győzött meg de sajna ennyi pénzért csak előre mehetek hátra nem.