Jó is az! Úgy szép egy túramotor ha fel van öltöztetve, nekem is ebben az állapotában tetszik a legjobban
Mondhatnám olyan szép mint egy száguldó szekrénysor
Pontosítok: A nagy gumimembránon van egy kis kiálló nyelv rész, ami letakar egy kb. 3 mm. átmérőjű lyukat, ami a vákuumcső felé vezet. Ezt szúrtam ki. Meg tettem egy papírbetétes szűrőt a csap és a karbik közé. Azóta is jó a gép.
Hát cblacival azt targyaltuk csak olajoz az a vacak mert folyton olaj pottyos a felni. De 6nal nem akarom visszabb venni mert temposan haladok néha
Szerintem jó de még ki akarok próbálni egy fejet amit sk gondoltam ki. Csak előbb prototípust kell gyártani
Annyi, ha mész a géppel akkor majd csinálj cblaci féle torinoi leplet!
Köszönöm előre is!
Tényleg, van haladás olajzó ügyben? Bár gondolom most így télen nem sokat mész... De ha kell még valami, szólj, elvileg most hétvégén hozom el a motoromat a szervízből, már vagy egy hónapot ott dekkolt vagy többet... (Még jó hogy van másik.)
Boldog karácsonyt Neked is és minden fórumozós, TKB-s motorosnak!
Kívánok Nektek Kellemes Ünnepeket- és motorozásban, és benzinben gazdag Boldog Új Évet!
Mondhatnám olyan szép mint egy száguldó szekrénysor
A következő talira már velük megyek :
Remélem kihasználjátok ezt a tavaszias időjárást így karácsonytájt!
Köszönettel...
Hát cblacival azt targyaltuk csak olajoz az a vacak mert folyton olaj pottyos a felni. De 6nal nem akarom visszabb venni mert temposan haladok néha
Szerintem jó de még ki akarok próbálni egy fejet amit sk gondoltam ki. Csak előbb prototípust kell gyártani
Annyi, ha mész a géppel akkor majd csinálj cblaci féle torinoi leplet!
Köszönöm előre is!